clujence in germania ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Draga cora,si eu sint noua pe forumul asta, si inca nu am gasit subiectul asta postat, dar ma gidesc ca sigur trebuie sa existe.poate la subiectul "asteptind un ingeras..".
Din cite am citit eu pe internet si reviste, sarcinile care se pierd la saptamini asa mici sint accidente genetice/ anomalii cromozomiale in cea mai mare parte din cazuri. Cunosc pe cineva care era in sapt 13 (parca)si a pierdut copilasul acasa, apoi l-a dus la analize. si din toti cromozomii, doar cel de sex era ok, in rest toti erau cu mutatzii neviabile.
Nici nu iti poti inchipui ce multe femei au pierdut sarcini in mod spontan. Intr-un fel face parte din viata de casatorie, care are bucuriile si tristetile ei.Insa momentele astea ii pot aduce pe soti mai aproape unul de celalalt.
Am povestit si cu Frauenarzt aicea si mi-o facut si analizele de hormoni , si zicea ca sint ok. in general, se astepta 1 an de incercari si apoi se fac analize.
Mi-a zis sa iau zilnic acid folic,de acum incolo. eu mi-am cumparat din Rominia, ca e foarte ieftin .
Cu drag, ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Si eu am cautat pe forum sa vad daca este pe forum un subiect legat de pierderea spontana a unei sarcini, dar din pacate nu am gasit.

Eu am intrebat-o pe Frau Porumb, nu stiu daca o stii, o ginecoloaga romanca care are cabinet privat pe Leopoldstr in München, dar nu mi-a dat nici un raspuns: ce ar trebui sa fac ca data viitoare sa nu se mai intample. Am citit si eu despre acid-ul folic, cat este de necesar, iar unele tipe iau acid folic inainte cu 3 luni de a ramane insarcinata.
Oa sa imi iau si eu din Romanai daca este mai ieftin( o sa plec de Craciun in Ro). Aici am dat pe o cutie cu 60 tablete 22 euro .

Daca gasesti vreun site sau subiect pe tema asta, te rog anunta-ma si pe mine.
Cu drag,
Corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Hehehe ios clujean .. :)
Si ioi mândrus :)) :P

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Ce scoli ati terminat? Eu "Bob" si "N. Balcescu" - '94.

Mergi la inceput

draga gabrianah, la rubrica "asteptand un ingeras", pag a-8 a este un subiect intitulat "sarcina oprita in evolutie" cu discutii pe aceasta tema.

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

Si eu Balcescu in '92

Babirusa.. inseamna ca paote ca ne stim... asa din vedere! ma duc sa-ti verific profilul... ai vre-o poza?
Si vara-mea a terminat balcescu in 94 Nadina Budau?
iti zice ceva?
despre restaurantele din cluj.. asa de stiut le stiu dar de rev n-am fost niciodata la rest in cluj.. si as vrea sa merem mai multi care poate avem.. ceva-n comun si sa avem ce povesti.. asa´in doi si alti atitia oameni.. sotul meu nu vrea sa vina... la noi el e timidul si eu cu tupeu' intru in vorba si incerc sa ma imprietenesc!

de aia ma gindeam ca daca mai merge cineva.. si unde...si cum sa rezervam.. ca pe internet tot am ...cautat si n-am gasit nimic!

no mai vedem noi... doar ca ... se apropie...si o sama si eu pe mama care sta cu bb si...as face ceva.. ca aici.. eu stau cu bb tot timpul... inca in vara era fain ca mai ne scapam la cite o terasa sa bem o bere...da' iarnaI mai nasol ca-i plin de fum prin baruri..si cu bb nu pot merge!

Pupici!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Saso, poza nu am din pacate , s-ar putea sa ne stim din vedere. Eu am fost in U2. Am vazut scoala acum 2 ani si mi s-a parut asa de mica
Voi cand mai mergeti in Cluj? De rev nu am gasit nimic, ca la restaurant e nasol si nu merita. Si suntem si comozi, nu vrem prea departe de Cluj.
Ai un bb dulce, dulce sa-ti traiasca.
Poate ne intalnim......noi stam langa Stuttgart, deci nu chiar asa departe. Numai bine!

Mergi la inceput

Salutari din Romania pt fetele care nu au ajuns de Sarbatori in Romania.Pe aici miroase a sarmanle si cozonaci.

Sarbatori Fericite si An Nou Fericit!

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

multumim de salutari !!!!!!!!!
abia acuma am vazut mesajul ..:) cum a fost acasa? , fain?
cind ne povestiti?
va doresc sa aveti un an nou bun
cu drag, ana

Mergi la inceput

foarte bine a fost acasa, dar obositor: alergatura dintr-un loc in altul, intre parintii mei si ai sotului, alergatura sa ne intalnim cu cat mai multi prieteni.Si ca intotdeaua in Romania: multe chefuri si nopti nedormite..
Una peste alta a fost bine si ne-am incarcat energiile pt inca un an departe de casa.

Pupici,
corail

Mergi la inceput