clujence in germania ?

clujence in germania ? | Autor: gabrianah

Link direct la acest mesaj

servus:) daca existati, ziceti-mi si mie!
gabrianah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

heheeee,gabrianah dar exclusivista mai esti!!!
eu caut de un an ROMANCE in germania si in afara de fetele de pe forum n.am gasit nimic dar fetele sunt super si imi sunt prietene de suflet...girls
sper ca nu te.ai suparat pe mine,asa sunt eu mai glumeata,acum inteleg de ce nu ai raspuns invitatiei mele de a ne cunoaste,dat fiind ca stam atat de aproape...si asta pentru ca...
NU SUNT DIN CLUJ!!!

pupicei si astept marea razgandire

cu prietenie Anca si bebe Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

prezent la apel

cu ceva intirziere!

dar noi am mai "vorbit"!
apropos, cum m-ai gasit pe forum ca-s din cluj?

cunosc aici romani... cu unii doamne fereste sa te-ntilnesti! si mai toti... au treaba, sau daca n.au isi fac cu familia! toti au aici familie(parinti frati... etc) numai eu sint cu sotul aici( el are parintii aici.. dar e mai complicat...)deci sint singura cu mine...
fals sint singura cu Nathalie... noi doua povestim si facem totul imreuna.. si cind are timp mai face si tata cu noi cite ceva!

asta e!

va pupam!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

draga sofi, raspuns la intrebarea cu clujul:cred ca era pe ceva subiect de dor de parinti..si de cluj( idem si pentru mine)
cum mai stau pregatirile? cu bucurie??
ana

Mergi la inceput

draga mamicä dulcicä ! ce nume dragut ti-ai gasit!
de 2 ori am inceput sa iti scriu, dar Nathan cel nazdravan nu ma lasa sa scriu.are impresia ca impartim calculatorul in mod egal si mereu ii trebuie teletubbies---mare greseala ca i-am aratat..ce bine era inainte!!
ii foarte fain forumul asta, si ma bucur ca sintem atitea mamici.
sa stii ca nu fac discriminare cu clujul , dar ma unge la inima cind e cineva de acasa.
spor la joaca cu Marc!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor, si eu sunt din Cluj. Abia astept sa ma duc de Craciun . Numai bine!

Mergi la inceput

serus andreea, bine ai venit printre noi!!
"Da´´de-a cui esti din cluj??" :):)
cu bucurie, ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Salut, sunt de-a manasturului, da voi? cu ce va umpleti vremea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Salutare, si eu sunt din Cluj. Sunt de doi ani in Germania si stau in Muenchen.Sunt destul de noua pe forum, inca nu sunt mamica, dar imi dortesc lucrul acesta, dar din pacate de prima data nu a iesit( am pierdut o sarcina la 8 saptamani).Sa speram ca data viitoare va fi mai bine!

Gruß,

corail

Mergi la inceput

Draga corail,bine ai venit!
Imi pare rau pentru sarcina pierduta, si noi am pierdut o sarcina la 5 saptamini in primavara asta.primul nostru baietel are 2 ani si 3 luni.
sa ne mai scrii
cu drag, ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Draga Ana,
si ai aflat vreun raspuns legat de cauzele pirderii sarcinii? eu am tot intrebat la toti doctorii , dar nimeni nu imi danici unraspuns, ei spun sa nu imi mai bat capul.Imi pare rau ca ai pirdut si tu o sarcin ala 5 saptamania. Este destul de nasoala senzatia de dupa: te-ai obisnuit cu ideea ca vei avea un bebe, apoi nimic!!!
Dar cum am scris, sper sa fie mai bine data viitoare!!
Pa,

corail

Mergi la inceput