Tinctura de coada soricelului

Tinctura de coada soricelului | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

De doua luni iau tinctura de coada soricelului cate 30 picaturi de 3 ori pe zi. A mai luat cineva? Pentru ca eu nu mai stiu ce sa cred.
Mucus am avut mai multe zile iar temperatura nu prea mi-a crescut.
Eu nu imi mai dau seama daca am avut ovulatie.
Voi cum ati avut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monn_roe spune:

Buna,
Tinctura de coada soricelului am luat si eu. Tu pentru ce o iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si eu am luat coada soricelului dar impreuna cu tinctura de zmeur.Eu am avut ovulatie cind am luat si acum am mucus,intepaturi la ovare si alte chestii dar temperatura nu mi-a urcat la 37.
Doar in timpul tratamentului Liviei am avut temperatura ca la carte,mai ales cind am luat semintele de marar.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Tinctura de coada soricelului este pt ovare polichistice.Aveti asaa ceva?Pt ovulatie este tinct dev muguri de zmeur.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu i-au tinctura de coada soricelului ,plus napraznic si plus alte plante.
temperatura s-a comportat natural..atat luna trecuta ,cat si luna asta...dar la menstruatia am avut niste scurgeri...cum sa va zic "de curatire",adica stiti voi..
De obicei plantele la inceput isi anunta prezenta printr-o mica dereglare, urmata de obicei de reglarea propriu zisa.

Eu oricum zic ca nu e suficient sa iei doar o singura planta,trebuie sa o combini cu ceva!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si mie dupa prima luna de tratament mi-a intarziat ciclul 2-3 zile.M-am speriat un pic pt ca in alte luni venea la fix.In a doua luna simt ca se intampla ceva BINE cu mine...

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Eu am luat tinctura de coada soricelului si de cretisoara pentru anovulatie si pentru prima oara temperatura mi-a crescut la 37 dupa ovulatie. Si la mine la fel s-a intamplat mucus, intepaturi in ovare. Apropo, la cate zile dupa ovulatie trebuie sa creasca temperatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Micky , la mine temperatura creste cam in 3 zile ,uneori 4 si se stabilizeaza undeva in jur de 37 sau 37.1 .
Dar eu nu mai zic nimic de ovulatie......ca ..stiu eu de ce...uneori chiar si cu temperatura de 37,cand ajungeam la eco in ziua 21-a ,mi se spunea ca ovulatia nu s-a produs..Cine mai intelege asta?

AniS

Mergi la inceput