bebe nascut cu cordonul infasurat

bebe nascut cu cordonul infasurat | Autor: Jackie

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca aici e cel mai bine sa postez aceasta intrebare, dar incerc. M-ar interesa daca stiti ce efect ar putea avea faptul ca un bebe s-a nascut cu cordonul ombilical rasucit in jurul gitului. E vorba de nepotica mea, nascuta simbata.Din fericire, mama era la a 4 nastere si a mers foarte repede si bebe e bine, Slava Domnului. Papa si e cuminte, dar cum sint cam prapastioasa de felul meu ma intrebam daca aventurile de la nastere nu lasa urmari? Aveti idee??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Eu cunosc parintii unui baietel care s-a nascut dupa noi cu 3 sapt( mergeam impreuna in parc) a avut cordonul de 2 ori infasurat- si este absolut normal, copilul are acum 1 an si 2 luni, este un frumos, stati linistiti! Cred ca medicul care a supraveghet sarcina tb sa fie mai atent.
Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Si eu am fost nascuta cu cordonul in jurul gatului si sunt perfect sanatoasa.

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Si baieteul meu s-a nascut astfel si e sanatos tun. Cind am nascut eu fetita, mamica care statea cu mine in rezerva nascuse o fetita care avusese cordonul de 5 ori (!!!!!) in jurul gitului- mai avea putin si se sufoca - si fetita a fost ok.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Va multumesc mult, gata m-am linistit...
M-am cam speriat gindindu-ma ce se putea intimpla..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ai mei ambii au avut cordonul in jurul gatului. Primul de tri ori, iar al doilea o data, parca. Sunt sanatosi, multumim lui Dumnezeu.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Noua la un curs pe timpul sarcinii o moasa ne-a spus ca 80% dintre copii au cordonul ombelical in jurul gatului, inainte de nastere... E atat de normal ca nici nu se mai spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si Vladut s-a nascut cu cordonul in jurul gatului, de doua ori. Acum are 1 an si 4 luni si e bine sanatos, nu a vut nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Si Cristi a avut cordonul infasurat de doua ori in jurul gatului, dar eu am facut cezariana. Este bine merci, n-are nici o problema. Oricum, din cate am intels, probleme ar fi putut fi doar la nastere sau imediat dupa. Asa ca, totul este ok.
Multa sanatate!

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si Mihai avea cordonul ombilical rasucit de doua ori in jurul gitului, pentru al extrage s-a folosit si forcepsul. Are un an si trei luni si este un copil perfect sanatos si dezvoltat conform virstei.
Sanatate multa nepoticii ! Sa va traiasca !Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Si Fane al meu a avut cordonul infasurat in jurul gatului o data. Si nu au fost probleme nici in timpul, nici dupa nastere. Acum are, bine mersi, 9 luni si jumatate si este un copil absolut normal.
Nicoleta.

Mergi la inceput