HEEEELP!!! - Bebe hiper-agitat

HEEEELP!!! - Bebe hiper-agitat | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Fetelor nu stiu ce sa mai fac! Pe scurt si la obiect: Raducu este un bb agitat, iar uneori cand suge sau cand il pun pe patutz, atipeste 5 min dupa care se scoala cu niste ochi mari de parca e ofticat ca a pierdut ceva important in alea 5 min de somn...
Cand suge da din picioare, din manutze, de nu mai stiu cum sa-l tin sa se linisteasca. Pe umar se mai potoleste, dar si acolo daca-l tin prea mult incepe sa maraie, iar in somn il vezi ca este cu ochii inchisi si "comenteaza" tot timpul, ba maraie, ba se screme, ba chiuie...am reusit sa-l tin adormit mai mult pe burta mea, dar in tot timpul acela isi ridica capushorul, se incorda din burtica, iar se culca, si tot asa din 10 in 10 minute...
Atipise de 10 min ieri si a inceput la tipe, dar tipat nu plins de copil, ci ca o sirena de pompieri facea, din ce in ce mai tare, parca era un copil de cativa anisori si parca tipatul ala zicea "mamaaaa, mamaaaa", Sa nu ziceti ca-i imaginatia mea, dar asa de speriat era cind am ajuns la el, cred ca ori visase ceva urit (!!!), ori avusese o crampa nasoala, dar mi s-au inmuiat picioarele cind l-am auzit asa disperat; mi-am dat seama inca odata daca mai era necesar cat de mic si neajutorat este.
E adevarat ca sunt si zile in care doarme cate 3 ore bushtean, e asa de calm si are trasaturile relaxate, iti vine sa te uiti la nesfarsit la el...dar sunt si dintr-astea in care nu inchide toata ziua un ochi, ori asta devine un cerc vicios, caci din oboseala acumulata parca mai rau se enerveaza si nu se poate odihni.
Exista vreo solutie pt asa ceva? Sau zicem Doamne ajuta si mergem mai departe fara sa putem interveni cu nimic?

danat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

poate e de la colici,zic si eu.De aceea e asa agitat si da din maini si picioruse ca il doare burtica.Multa sanatate

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

si eu tot la colici ma gandesc. la noi, in perioada cu pricina cel mai bun remediu era sa-l tin pe burta mea,ii facea mai bine decat toate ceaiurile si picaturile. sa stii ca e buna si burtica taticului ...
cu drag,
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Daria pe la 4 luni a avut o asemenea perioada, cand ii duceam biberonul la gura incepea sa planga si era foarte agitata nu stiam ce sa-i mai fac, am pus asta pe seama colicilor cu toate ca ii dadeam sirop de colici, au trecut cateva zile in care a fost linistita apoi a inceput sa planga si sa se agite cand ii era somn, 3 saptamani m-am chinuit asa cu ea, imi venea sa ma urc pe pereti, incetul cu incetul s-a potolit, nu stiu ce-a fost dar a trecut.Poate ca si bb-ul tau are o asemenea perioada, pana la urma o sa se linisteasca.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Dana,dragutza...m-am uitat sa vad cind e nascut Raducu si surprizaaa...am constatat ca s-a nascut pe 17 septembrie ,deci in aceeasi zi cu Darian al nostru !
Acuma are 4 anisori,dar si noi ne-am chinuit cu el exact ca si voi,aproape ca nu dormea deloc noaptea,tipa intr-una,ii dadeam tita,mai statea un picutz si iar incepea sirena...de nu mai stiam ce sa-i facem...il plimbam,ii cintam...in sfirsit tot tacimul...dar fara vreun folos...colici nu a avut...era perfect sanatos...abia pe la 7-8 luni s-a mai calmat...deci daca este sa fie ca al nostru...va recomand,sa mai aveti nitzica rabdare si tutun...
Pupicei "feciorasului" vostru rebel,las ca-i trece,rilaxati-va

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

draga dana, parca o recunosc pe fetitza mea in ce povestesti tu.acum are 5 luni si o aptamana, primele 3 luni era exact cum descrii tu si am avut mari probleme cu mancarea si cu pusul in greutate...recunosc ca am fost si eu stressata si din cauza refuzului de a suge nu am alapatat decat pina la 3 luni.in timpul zilei dormea ff putin si agitat.
de pe la 4 luni s-a mai linistit si am scapat de colici, dar e la fel de energica si de multe ori super agitata.dr au zis ca e un copil perfect sanatos, ff activ(care ma seaca de toate puterile intr-o zi) dar super dulce, deja se misca in 4 labe, vad progrese in fiecare zi.are deja nervisori dar si rade in hohote deci are o personalitate puternica si sincer desi mi-e f greu cred ca e mai bine asa.
cu greutatea nu ne laudam dar dr zic ca e din cauza consumului de calorii din timpul zilei-sta cate o ora in patru labe se balangane si tipa de bucurie.\doarme aprope toata noaptea, destul de agiatat uneori, si in timpul zilei putin si cu scandal.dar cuvantul definitoriu de tonica si ma bucur ca e asa desi nu odata m-a incercat depresia.
asa ca asta le e personalitatea, scrie-mi daca vrei sa mai pove despre ei pe mesaje private

rabdare si sanatate

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ai incercat sa-l culci la tine pe burta? Sofia doar asa se linistea...Sau pe burta ei, eventual....
Sanatate!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Dana, dar la medic ai fost sa vezi ce iti spune?

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sabina, pumpilici in primul rand! Da, l-am culcat si direct pe burta mea, si era tot agitat, dadea din picioruse, din minutze, ridica capul, nu statea, iar pe burtica lui nu-i place deloc, poate asa, odata pe saptamina cind e super-binedispus. Deci solutia asta n-o pot adopta, cu toate ca stiu ca e foarte indicata.
Gabrielat, am vorbit cu pediatra, l-a si vazut si a zis ca totul e din cauza colicilor si ca asta e, nu am ce sa-i fac, sa-i pun caldura si atit....cica si agitatia din timpul suptului se datoreaza bineinteles, tot burticutzei...offff, cind or trece si colicile astea odata?!?! Ma dispera agitatia asta continua!!!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by danat

Sabina, pumpilici in primul rand! Da, l-am culcat si direct pe burta mea, si era tot agitat, dadea din picioruse, din minutze, ridica capul, nu statea, iar pe burtica lui nu-i place deloc, poate asa, odata pe saptamina cind e super-binedispus. Deci solutia asta n-o pot adopta, cu toate ca stiu ca e foarte indicata.
Gabrielat, am vorbit cu pediatra, l-a si vazut si a zis ca totul e din cauza colicilor si ca asta e, nu am ce sa-i fac, sa-i pun caldura si atit....cica si agitatia din timpul suptului se datoreaza bineinteles, tot burticutzei...offff, cind or trece si colicile astea odata?!?! Ma dispera agitatia asta continua!!!

danat

Danat,
Fata colegului meu a avut probleme similare. Pediatra a reactionat diferit. I-a recomandat cateva analize. Stiu ca cea care a facut diferenta este coprocultura. Analizele au aratat ca Maria avea E-coli. Dupa tratamentul adecvat s-a linistit fata si lumea s-a inseninat din nou! Imi aduc aminte ca pediatra a zis.." colici colici, hai sa facem analizele astea sa fim linistitzi ca sunt doar colici. da' parca's prea agitate pentru colici". Pediatra are si ea doi copii si este medic in spital de copii. Pentru ea, colicile Mariei erau prea agitate.. si a avut dreptate ca nu erau doar colici.

Incearca sa-ti convingi pediatra sa-i faca analize, cel putin sa stii pe ce picior stai!

Sanatate la pitici si pupici!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danutzule, mersi de poumpilici!
La ce pediatra sunteti?
Ai incercat varianta cu plimbarea? Chiar prin casa, o plimbam pe Sofia si cate juma de ora...
Incearca totusi si analizele....cine stie...
Va pup, stiu ce-nseamna...in 2 luni am dormit vreo 3 ore pe zi...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput