HEEEELP!!! - Bebe hiper-agitat
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dcm spune:
In situatie asemanatoare, solutia noastra a fost plimbatul in marsupiu (baby bjorn) cit era ziua de lunga. Puteam sa fac si eu cite ceva, iar baietelul se linistea imediat. Nu a patit nimic ca a stat in marsupiu atit de la citeva zile, iar restul familiei a scapat cu nervii intacti.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Pediatra noastra se numeste DATU Claudia, este cica si dr in stiinte medicale, si pare destul de priceputa (eu sunt destul de cusurgioaica cind e vorba de priceperile medicilor, mai ales acum cind e vorba de bebele meu scump). Am sa ii propun chestia cu analizele, ca peste o sapt mergem la vaccin si atunci voi incerca sa-i sugerez...sper sa nu se oftice...unii au obiceiul asta...
De cateva zile ii dam cam la 4 ore picasturile de sab-simplex, adica cu regularitate, si se pare ca-i prind bine pt ca mai adoarme cam la jumate de ora dupa ce maninca...o sa o tinem asa deocamdata.
Am sa incerc si eu treaba cu marsupiul, nu de alta dar am primit unul si tinjesc sa-l tin pe bebe in el dar nu am avut curaj, cica pina nu-si tine singur capul nu ar fi bine...dar macar incerc, si vad daca ii convine.
danat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eleni/Eleni.jpg)
Eleni spune:
Danat, daca e vorba de Dr. Datu de la policlinica 10, ai toata increderea! E absolut OK. Multa rabdare si nervi de orel!
Cu drag,
![](images/user_woman.png)
dcm spune:
danat, cit bebe nu isi tine capul il pui in marsupiu cu fata spre tine. o sa isi sprijine fruntea de pieptul tau. de fapt asa le si place cind sint mici pentru ca iti aud bataile inimii si te simt aproape (cam cum era cu citeva luni inainte). nu trebuie sa iti fie frica de marsupiu, desi au un bad name in Ro. este special facut pentru bebei mici si se foloseste intens de zeci de ani (aici cel putin am prietene care si-au crescut copii in marsupiu acum 40 de ani).