De ce se trage de..........?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Gabbriela spune:
Si Julian face la fel, de cate ori este dezbracat se prinde de ea si se amuza foc. Eu zic ca este ceva normal si nu ai de ce sa iti faci probleme, numai ca daca are unghi mari ai grija sa nu se zgarie si sa isi faca rana.
Gabbriela & Julian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iren spune:
Ma pufnit risu cind am dat de subiectu asta,parca-l vad pe Bogdanelu cum o lungeste,de zici ca-i elastic,si taaare-i place,mai ales la baie,cind sta in picioare in cada,o si admira,iar mai trage de ea...
Iren&Bogdanelu
she_wolf spune:
Cristi face la fel aproape de fiecare data cand ii schimb pampersul. Stiu ca face parte din autocunoastere asa ca nu fac mare caz, ma port ca si cum s-ar trage de ureche si imi vad de treaba. Sigur este normal.
Claudia
Flower spune:
Stiu ca am descoperit tarziu subiectu' da nu ma pot abtine sa nu spun : si Vladutz face la fel ! Si se amuza , iar eu ii iau mana , el rade , se uita in okii mei si si-o cauta... Da' se plictiseste repede , insa asta e primul gest pe care-l face cand ii scot pampersul...si parca vrea sa fuga de pe pat...
Si noi care credeam ca suntem singurii !
mihnuta spune:
AM INTELES CA ESTE ABSOLUT NORMAL ACEST LUCRU. STAI SA VEZI MAI INCOLO, CAND O SA-L LASI SA ALERGE CU FUNDULETUL GOL; SE VA PUNE PE VINE SI O VA STUDIA CU SIMT DE RASPUNDERE. BAIETELUL UNEI PRIETENE AVEA ACEST OBICEI SI PE LA 3-4 ANI. S-A DUS CU EL LA MEDIC SI I-A SPUS CA ESTE ABSOLUT NORMAL, SA-L LASE IN PACE SI MAI ALES SA NU-I BAGE IN CAP CA FACE UN LUCRU RAU, RUSINOS. ACUM ARE APROAPE 8 ANI SI PROBLEMA S-A REZOLVAT DE MULT. SANATATE
Dana_ spune:
Andy al meu face la fel, se amuza tare cand se prinde de ea. E vorba de curiozitate.
Pupici
Dana&bb Andy
adina1 spune:
Am inteles ca la 3-4anisori e normal,dar la 9ani?
Baiatul sotului meu sta de dimineata pana seara cu mana pe...si asta de fata cu toata lumea!!!Mai precis o freaca intre degete...e normal?
Mie mi se pare total deplasat pentru varsta lui,insa cei din jur(mama, tata,bunicii)nu fac nimic sa-l opreasca.Din cand in cand ii mai fac observatie insa se supara si plange!!!
E normal?
Adina si Alessia(23 luni)