De ce se trage de..........?
![](images/user_woman.png)
Nu stiu de ce Vlad se trage de coco ori de cate ori ramane fara pampers. Sa fie de placere sau din cauza ca nu l-am decalotat? Nu pare a suferi, dimpotriva. Si nici dureri la pipi nu are. Voi ati patit asa ceva?
Maria&Vlad (15 luni)
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana904 spune:
Nu simt placere, cred ca e mai degraba curiozitate. Cind e in pampers nu ajunge la coco asa ca profita cind e gol. O sa-i treaca, si Tudor al meu tragea de ea de credeam ca o rupe de acolo...acum mult mai rar
anda spune:
de plictiseala, de curiozitate sau chiar de placere. si edi face la fel. da-i o jucarie, un papucel, pampersul vechi...ceva ce sa-l tina ocupat :)).
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
jade spune:
pentru ca vrea sa-si cunoasca fiecare particica a corpului, asa cum si-a cunoscut, la inceput, manutele si piciorusele. nu te ingrijora, este normal, si chiar nu tb. sa-i creezi impresia ca face un lucru interzis pt. ca atunci ar putea deveni o problema.
Mada
![](images/user_man.png)
dede spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
ei nu simt placere fiind atat de mici..daca la asta te referi..
MirelaV
De unde stii ?!
![](alcool.gif)
Serios acum, si fi-meu se mai trage de putzulica - nu cred ca e un motiv de ingrijorare - este perioada in care ei se "descopera" - eu tratez momentul cu indiferenta, ca atunci cand se trage de urechiuse sau par - cateodata il intreb: "Ce are acolo, Raducu? Putzulica?" - oricum, se "plictiseste repede si gaseste altceva de facut. Cred ca ar fii gresit sa-i interzici asta, sau sa incerci sa-i explici ca nu e "bine" ce face.
petruta spune:
Din curiozitate. Asa cum si-a studiat minutzele, degetzelele urechile etc.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
![](images/user_man.png)
gabriel spune:
Asta imi aduce aminte de filmul "Uite cine vorbeste." cand baietelul era in burtica,si isi punea intrebarea cum ajunge cu a 3 manuta la gura!
Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/
Banti spune:
Si al meu face la fel si tare mult ii place sa alerge in funduletul gol cind ii dau pampersul job. Cred ca le place sa-si descopere propriul corp, e ceva normal dupa parerea mea, cam toti copiii fac la fel.
Ioana
Nicoleta spune:
Salut.
Stefan mai mult si-o pipaie... Nu cred ca si-a vazut vreodata putulica,insa, de cate ori ii schimb pampersul, duce mana acolo si tare se mai amuza! Insa mai mult se bucura cand simte ca este cu funduletul gol. Atunci chiuie aproape. Asta este, se descopera si ei si se bucura.
Nicoleta.
Marianar spune:
Si Vladut face la fel, nu mi-am pus problema de ce, dar sigur din curiozitate, ce alt motiv ar avea