Pentru mamicile din Galati
Raspunsuri - Pagina 2
korinna spune:
LauraFlo,eu stau in 19 in blocul situat la intersectia dintre Brailei si Otelarilor.Este un turn pe colt unde au la parter un magazin Connex,Orange,mai nou e in constructie inca un magazin.(cand o ia troleul spre capat)P1 se numeste.
La Neacsu ar fi super pt mine ca imi e f aproape,darsa vedem ce zic si fetele.
Pupici
KORINNA mamika x 2
LauraFlo spune:
Foarte aproape chiar, de acolo iau eu maxi-taxi cand ma duc la munca! Eu stau peste strada, la blocul E1.
Super! Peste cateva luni, adica in primavara ne vom plimba copii impreuna.
Mii de pupici,
LauraFlo
verutza spune:
LauraFlo,
Ai reusit sa te intalnesti cu korinna? In ce luna esti si cum cum te mai simti? Daca pot sa te ajut cu ceva, sau daca vrei sa ma intrebi ceva, te rog sa ma contactezi negresit. Poti sa-mi scrii mai multe pe e-mail.
Multa sanatate!
LauraFlo spune:
Din pacate nu am reusit sa ma intalnesc cu Korinna, dar vom reusi noi pana la urma!
Ieri am fost la medicul de familie, si dupa numeroase palpari si mangaieri mi-a spus ca BB este dispus transversal (cum e mai rau), dar avand in vedere ca sunt doar in sapte luni, nu este cazul sa ne ingrijoram ca mai are timp sa o ia pe calea cea buna!!!
M-a programat pe 16 pentru vaccin, mi-a dat o groaza de trimiteri pentru analize la sange si echografie.
I-am spus de durerea pe care o simt in partea stanga imediat sub coasta si mi-a spus ca nu crede ca este de la splina ci de la stomac si ca e mai bine totusi sa-mi fac o echografie si pentru acest lucru....Si cam atat...
Acum trebuie sa-mi calmez sotul care se simte dat la o parte ( e genul care trebuie sa ia parte si la banala hotarare "oare sa spalam azi sau nu") deoarece nu am programat echografia in weekend (Dna Mataca nu are program decat lunea si martea) sau cand este el acasa ( adica de Craciun) el fiind detasat pana in august la Bucuresti...
Oricum, iti multumesc pentru bunavointa si poate facem ceva mai mult ca sa ne intalnim.
P.S. Saptamana viitoare mergem la un orfelinat sa impartim niste hainute, daca va intereseaza astept vesti.
Mii de pupici,
LauraFlo
verutza spune:
Draga LauraFlo,
Imi amintesc ca si BB meu al doilea a stat transversal pana in luna a sasea, si apoi a ramas in prezentatie pelviana pana cand am nascut, bineinteles prin cezariana. Durerile pot fi datorita pozitiei "incomode" in care sta fatul si probabil ca, cu cat v-a creste cu atat te vei simti mai incomod. Eu am avut tot felul de dureri la ambele sarcini si a fost totul bine pana la urma. Pe d-na dr. Mataca nu o cunosc ca medic, ea doar m-a asistat la operatia facuta de dr.Serban. Probabil ca la aceasta eco vei afla ce sex are BB. Voi ce va doriti?
Iti doresc sarcina usoara si astept vesti despre tine.
LauraFlo spune:
Ieri am fost la echografie!
BB-ul este fetita, are 26 de saptamani, nu mai are pozitia aceea transversala care ma speria de moarte ( ideea de cezariana), se pare ca totul e bine si frumos si ca se va naste mult mai tarziu decat ne asteptam noi, adica undeva intre 15 martie si 30 martie.(va fi un berbecut)
Dna Mataca mi s-a parut reticenta la ideea de peridurala, dar mi-a promis ca vom mai vorbi despre nastere undeva mai aproape de termen, iar pe 23 decembrie vom merge din nou la dansa insotite si de tatic care este suparat foc ca n-a fost de fata la aflarea vestii, ca sa o vada si el ca ii este tare dor de BB-lusa. Am uitat in schimb sa-i spun ca deja au inceput sa-mi curga sanii!!! O fi de bine, ...nu stiu.
Speram ca aceasta vizita sa ma linisteasca, dar toata noaptea am visat ca omoram serpi in apartamentul vecinei. Iach!!
In rest e totul bine si frumos, doar ca muncesc enorm de mult, de ... contabilii muncesc cica doar o data pe an (cand ceilalti de obicei nu) in decembrie-ianuarie.
Mii de pupici,
LauraFlo
P.S. Din pacate, dupa toate aparentele ne vom intalni dupa sarbatori!
verutza spune:
Draga LauraFlo,
Ma bucur ca BB s-a intors si ca vei avea o nastere normala. Sper sa fie cat mai usoara si sa fie BB sanatos.
Medicii nostrii se feresc sa faca aceasta peridurala dar nu inteleg de ce nu se practica anestezie la mamele care nasc normal. Si prietena mea a cerut peridurala si a dus-o cu vorba spunand-i ca v-a fi totul bine si astfel a nascut normal fara acest ajutor de calamare a durerilor. V-a trebui sa o rogi sa te asiste si ea la nastere caci altfel nu v-a veni daca totul decurge normal. Probabil vei fi doar tu si moasa. Prietena mea a chemat-o de acasa cand a simtit ca au inceput durerile si i-a stat alaturi pana cand s-a nascut BB. Este vorba de dr.Bucatanschi.
Nu stiu daca e normal sa-ti curga sanii dar e bine s-o intrebi pe doctora ta.
Iti doresc nastere usoara si nu te sfii sa ma contactezi daca ai nevoie de ajutor. Poti sa-mi scrii pe e-mail daca vrei.
Sarbatori fericite!