Pentru mamicile din Galati
Buna burticilor!
Sunt Laura si am o propunere pentru voi...Nu v-ar face placere sa ne cunoastem?
Astept cu nerabdare opiniile voastre.
Mii de pupici!
Raspunsuri
korinna spune:
Eu sunt din Galati..defapt suntem mai multe mamici din galati.Tot din Galati este si Vilma-moderatoarea...Noi ne-am intalnit..adeca oricum am fost colege de liceu...insa cand am nascut eu ea a venit la mine la spital.Este o foarte mare sufletista.In rest mai stiu eu pe inca cineva.
Am putea sa ne intalnim..dar pb pentru mine e ca am un bb de 5 luni..si afara e cam frig
Tu unde stai?Unde lucrezi?Ai bb?
te pupicesc...
KORINNA mamika x 2
verutza spune:
Buna LauraFlo,
Bine ai venit la noi! Mamici din Galati sunt cateva si "ne-am cunoscut" pe "Sunt si mamici din Galati?", subiect deschis de mine asta-vara. Tot din Galati este si jordash cu care m-am intalnit de multe ori. Avem copiii la aceeasi gradinita. Eu am doi copii, un baiat de aproape 3 ani si o fetita de 7 luni. Astept propuneri, poate ne intalnim.
Pupici!
LauraFlo spune:
In sfarsit v-am gasit! Subiectul a fost mutat si ....m-am ratacit.
Ma bucur sa aud ca voi deja va cunoasteti si de abia astept sa ne intalnim.
Acum sa va povestesc despre mine: lucrez ca economist la o firma privata cu capital mixt ce are ca obiect de activitate proiectarea navala,sunt insarcinata in 22 de saptamani, medicul meu ginecolog este d-na Mataca, iar d-na Paunescu medicul de familie. Ambele imi urmaresc sarcina si sunt destul de dragute cu mine.
Am 28 de ani si sunt casatorita, iar sotul meu este detasat pentru un an la o firma in Bucuresti. Asa ca ne intalnim doar in weekend.
Voi, cred ca, va cunosteti deja foarte bine si de aceea am simtit nevoia sa va spun toate acestea.
As vrea sa organizam o intalnire cat mai curand ca sa va cunosc si eu.
Mii de pupici,
Laura
verutza spune:
LauraFlo,
Felicitari pt sarcina si iti urez sa o duci cu bine pana la capat.Pe doctorita Mataca o cunosc pt ca m-a asistat la prima operatie de cezariana. Eu am mers cu dr. Serban la prima sarcina si la a doua cu dr. Caraman de care am fost f multumita. Tu vei naste la Spitalul Judetean dar sa stii ca mie nu mi-a placut. A doua oara am nascut la Maternitatea de pe Chicos unde e adevarat e mai saraca, dar personalul e mult mai sufletist.Tu cum vei naste? Ai aflat ce sex are BB? Daca pot sa te ajut cu vreun sfat sau altceva, astept sa ma contactezi.
Pupici
LauraFlo spune:
Ce bine ca o cunosti pe dna Mataca, Verutza. Te rog sa-mi povestesti cum s-a purtat cu tine si mai ales cum "te-ai purtat" tu cu ea. Cu mine a fost foarte rabdatoare, mi-a raspuns la toate intrebarile, dar intotdeauna cand se termina consultatia apar alte intrebari care nu-au primit raspuns si tot asa... Mi s-a parut a fi genul care accepta mai degraba nasterea naturala, deoarece prin luna a IV a, medicul de familie (care ma cunoaste de cand m-am nascut) mi-a prescris calciu, fier si pikovit, iar cand i-am cerut parerea mi-a spus ca mai bine as manca niste iaurt si branza in plus decat sa le iau. In rest a fost foarte draguta chiar si cand am rugat-o sa-l lase pe sot sa participe la o echo, i-a raspuns la toate intrebarile l-a lamurit si linistit.
N-am aflat sexul BB-ului, astazi aveam programare, dar sotul e foarte indurerat ca el nu poate participa. Asa ca am renuntat si caut un echograf care sa aiba program maine, adica sambata cand el este acasa pentru ca ii este dor de BB.
Mii de pupici,
LauraFlo
P.S.Ai citit articolul "Sunt...tatic!" Mi se pare BESTIAL!!!!
Bravo Bugus!
LauraFlo spune:
Bineinteles ca nu am raspuns la toate intrebarile!
Am ales sa nasc cu epidurala, dar inca nu i-am comunicat dnei Mataca. Nu stiti au truse in spital sau trebuie sa le cumparam noi? Adica sigur noi le cumparam, dar de unde si cu cat le-ati cumparat voi?
Haide-ti sa ne intalnim intr-o seara ( programul meu se termina la 5). De exemplu eu si cateva prietene am facut un pact si de aproape trei ani de zile ne intalnim ( cu mici intreruperi ) in fiecare marti la ora 6. Daca si voi vreti.. eu de abia astept.. dati un semn.
P.S. Numele autorului este Bogux, Ii sunt datoare un miel de Paste.
Mii de pupici,
LauraFlo
korinna spune:
LauraFlo,
E ok sa ne intalnim.Ar fi de preferat cel putin pt mine,undeva mai tarziu de ora 18,30 pt ca atunci asputea lasa bb mik acasa cu cineva si ar fi ok.Deasemenea ar fi ok sambata,chiar mai devreme.Acuummm...cum hotaratzi si voi.Insa eu am cupil in clasa 1 si in timpul saptamanii fac lectii cu el seara si bb mik de 5 luni jumate.De aceea as prefera sambata.
Eu am fost la Doc la Botezatu si am fost supermultumita.Insa e adevarat ca el e adeptul nasterii prin cezariana.Dar exact asta am vrut eu.
daca esti la Doc Paunescu...stai cumva prin 19???Ca este la circa unde-mi duc eu cupii la doc.Sau e coincienta de nume si e alta Paunescu?
Astept sa vad cum hotarati voi!
KORINNA mamika x 2
LauraFlo spune:
Buna dimineata, burtici si mamici!
Da Korinna, vorbim de aceeasi doctorita Paunescu, iar eu locuiesc in Micro 20. Ma bucur ca orasul e "atat de mic" sau internetul atat de mare, caci astfel poti avea referinte despre persoanele carora le incredintezi viata ta si a copiilor tai. Doamna Paunescu ma are in evidentele ei de cand eram si eu BB, dar e drept ca n-am avut nici o boala grava. Oricum am incredere in ea. Despre doamna Mataca referintele sunt excelente, cel putin cele care au ajuns la urechile mele, dar pe mine personal nu m-a tratat si de aceea am tot intrebat despre ea.
Dupa cum spuneam, sotul meu este in Galati doar in weekend, asa ca as prefera sa ne intalnim in timpul saptamanii ( chiar si la Neacsu pentru ca ne vine la amandoua mai aproape), dar sa vedem ce spun si celelalte ""fete"". La cat mai multe intalniri virtuale pana atunci!!
Mii de pupici,
LauraFlo