Nevralgie - Ajutati-mä cu un sfat!!
Raspunsuri - Pagina 3
Oana_B spune:
Cami, da' medicamentul l-ai luat ca vad ca e aceeasi chestie cum am patit eu? Numa' sa nu iei ca mine 3 pastile intregi in decurs de 8 ore ca ti se desprinde si tie capul de gat si auzul o sa fie foarte ascutit, nu-i placut sa zici sotului tau care-ti sopteste cuvinte duioase in ureche: "ce urli draga asa la mine?"
Oana_B
alba spune:
Cami,na vezi ca n-a durat 2 ani ? Merci mult mai salvat cu Medi Naitu ala!
Ei lasa nu-ti fie frica,da ce-s vampiri ? Un pic de singe acolo,na, deci curaj "gaina"...miercuri iti tin pumnii !
Pupicei,dulcei-dulcei!
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
camelia-daniela spune:
Oana si Alba,
mie mi-a dat sä iau o jumätate, de dimineatä si una inainte de culcare...cred cä e doza cea mai micä!!
Cind am fost la EEG, m-a intrebat cum mai stau cu durerile si i-am spus cä mai iau incä Ibuprofen 600, la care el a zis sä märesc doza, adicä, una de dim. si una seara, iar dacä nu mä lasä, sä mai iau una si la prinz!!!...dupä care sä vin sä-mi ia singe...eu l-am intrebat de ce...pt. cä-mi märeste concentratia plasmei??? ( eu am fost smecherä si am citit in prospect, la reactii secundare...si m-am speriat!!!...e o paginä intreagä, scrisä mic de tot!!)
Uite cä nu am märit nici o dozä ai asa nici nu mä duc la vampirii äia!!!
Acum seara, stind pe scaun la computer , am simtit o cäldurä ciudatä la piciorul sting...am zis cä o sä-mi treacä, dar nu-mi trece..e ca si cum mi-ar turna cineva apä caldä pe picior!!!
Cred cä incep efectele secundare!!!...asta a fost ultima pe care am luat-o!!!...dupä aia, dau din lac, in putz!!..nu in putzä!!! ( ar fi bine, dar pinä luni sint singurä!!! )
Cit despre sot, am tipat la el dinainte, ca sä fiu sigurä !!!
Dupä ce cä aveam dureri, mai mä enerveazä si el!!!...nu-i convine nimic din ce fac!!!...dar nici cä mä mai ofilesc...acum m-am räcorit si fac tot ce vreau eu!!!
Pinä acum nu am avut nici un servici, o perioadä bunä de timp si acum voi avea 2!!!...dar fraierul nu a fäcut socoteala ca mine...cä dacä as fi lucrat la primul 8 ore, as fi cistigat mai putin decit asa, iar la al 2-lea servici lucrez numai 40 de ore pe lunä si iau jumätate din salariul celälat, de 6 ore pe zi!!!...si am si timp de copii...cä asta era durerea lui!!!
Hai cä v-am ametit!!!
Sper sä fie bine!!!...pe unul, l-am pus ieri sub patalama, iar pe al 2-lea, urmeazä sä-l pun säptämina viitoare...sper sä iasä cum gindesc eu!!!
Vä pup cu drag, Cami.