Au Venit Rushii !!
Fetelor, mare problema, mare....
va mai amintesc povestea mea: am renuntat la anticonceptionale, dupa 3 ani, si in urma cu 19 zile au venit rushii...Apoi, am fost la dr., mi-a recomandat un mic tratament de 10 zile, si mi-a zis sa mai merg la el peste vreo luna- doua, si pana atunci sa incerc sa vad daca pot ramane insarcinata ( stiti ca am un uter mai micutz). Toate bune si frumoase...si aseara ( dupa 19 zile ) au venit rushii...fara nici un simptom de avertizare !!!!
.
Inainte sa iau anticonceptionalele, rushii mei erau tare aiuriti si destul de des veneau si pe sistem nervos...cum eram putin mai mult suparata, cum navaleau peste mine...
Ei , si zilele astea am fost destul de agitata...si iata-i prezentzi, manca-i-ar mama....
INTREBAREA ESTE : trebuie sa ma duc acum la medic sau sa mai astept si sa ma duc peste 2 luni ??? Eu cred ca ar trebui sa merg acum...ptr ca a aparut o anomalie, nu???
Va pupic pe toate ! Sunteti grozave !!!
Camys_2000
Raspunsuri
bunny spune:
eu am renuntat pe 2 luni la anticoncep. si parerea dr meu a fost ca primele 2-3 luni sa las ca hormonii sa-si reiau activitatea normal si numai dupa aceea sa ma gindesc la bebe. Dar , este adevarat si ca daca ramii imediat dupa pastile nu-i nici o problema. Acum iti spun si tie ce mi s-a spus si ce-am citit.
Ce mi-a recomandat mie in aceasta perioada de 'refacere' sa iau acid folic si binenteles sa incerc sa-mi mentin o dieta sanatoasa ( nu tigari sau abuz de alcool) si deasemaenea sa incerc ca in fiecare luna , cel putin a doua parte - dupa ovulatie - sa am grija de mine ca si cum as fi
.
Deci,nu fii trista asa a fost sa fie si poate mai bine. Sunt convinsa ca foarte curind ne vei da vestea CEA mare!!!!
bunny
camys_2000 spune:
Mie mi-a recomadat Utrogestan si Vitamina E. Dar ma enerveaza comunistul asta rus care isi face de cap...vine cand vrea el...au trecut abia 19 zile de cand a venit penultimul, deci nu e normal. O sa ma duc la doctor, sper azi...ca de obicei ma iau cu alte placeri lumesti si uit sa mai ajung la dr....
Camys_2000
Roxana_G spune:
Mai bine te duci de acum si poti sa deschzi si subiectul unei sarcini atat de devreme dupa intreruperea anticonceptionalelor.
Numai bine.
Rox