Bacteria CLEPSIELA
Dragele mele,
Am primit de la o prietena din tara un mesaj, in care imi povesteste despre fetita ei, care este acum in clasa I. Printre altele imi scrie
"Sunt tare necajita, dupa ce i-am facut de doua ori tratamentul pentru stafilococul auriu, acum i-am repetat exudatul si i-a iesit alta minune care se numeste clepsiela.
Nu stiu ce minune mai e si asta".
O putem ajuta cu citeva informatii ? Ati avut de a face cu aceasta bacterie ? Eu am cautat pe Google, dar informatiile sunt in limba spaniola si nu o cunosc .
In plus, prietena mea vrea sa cumpere si GAZ RAFINAT , insa nu a gasit nici o sursa pina acum.
O putem ajuta cu ceva, sfaturi ?
Va multumesc si va astept cu raspunsuri.
Raspunsuri
lala spune:
din cate stiu eu bacteria respectiva poate da pneumonie; pustiului meu i-a fost gasita la un moment dat; medicul a considerat ca nu este cazul sa-i dea tratament.
andra spune:
Draga mea, nu ai gasit-o pt. ca se numeste klebsiella. Mai cauta pe Google. Daca mai aflu ceva iti scriu deindata. Succes!
cu drag
alinaluchian spune:
Draga Andra,
Iti multumesc de informatie. Intr-adevar, denumirea bacteriei nu era corecta. Am gasit multe informatii, chiar tratamente naturiste in Formula AS si i le-am trimis deja prietenei mele.
andra spune:
Am dat o cautare pe Magellan "klebsiella" la "Health". Daca vrei iti traduc din engleza, sa-mi spui daca e nevoie. E destul de serioasa infectia si se pare ca denota si un sistem imunitar slabit. Neaparat spune-mi ce ai facut. Sanatate multa.
cu drag
andra spune:
quote:Cred ca am scris amandoua in acelasi timp! Sper sa fie de folos si sa se insanatoseasca repede. Bye!
Originally posted by alinaluchian
Draga Andra,
Iti multumesc de informatie. Intr-adevar, denumirea bacteriei nu era corecta. Am gasit multe informatii, chiar tratamente naturiste in Formula AS si i le-am trimis deja prietenei mele.
cu drag
alinaluchian spune:
Multumesc foarte mult, Andra.
Eu i-am trimis ce am gasit pe Google si o astept sa-mi spuna ce a facut la medic. Astazi aflase doar rezultatul de la laborator. Asa ca, o sa revin cu vesti si intrebari zilele astea.
Karina spune:
Draga Alina,
Sfatuieste-o pe prietena ta ca inainte de a se apuca de tratament sa mai faca o data analiza. Bacteria respectiva se ia in general din spital, in special din sala de operatii sau reanimare. A fost fetita in aceste locuri ?
Pupici,
Karina+telinuta