cat timp au durat greturile?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga mamica cu burtica,

Hai sa te incurajez un picut. Eu am avut greturi incepand de pe la 6 saptamani cam o luna, maxim o luna si jumatate. Nu suportam mancare gatita sau miros, nici un fel de carne. Am mancat legume multe, rosii cu branza etc; am slabit vreo 2 kg, care mi-au prins bine pentru ca apoi am terminat sarcina cu nu prea multe in plus. Apoi incetisor am incercat intr-o seara de picnic ceva friptura la gratar si n-am avut nimic, si de-atunci fara sa abuzez am inceput sa introduc treptat si altele.

Asa ca stai linistita, nu e obligatoriu sa tina foarte mult.
Sanatate si bebe maricel,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Pe mine m-au tinut da cand am stiut ca sunt gravida pana la 3,5 luni dar dupa aia au inceput sa treaca. Nu am vomitat decat 1-2 ori dar senzatia de rau de la stomac nu prea incalzea situatia. Dar totul a trecut.
Daca nu ai vre-o forma de disgravidie atunci o sa-ti treca aproximativ cam in aceeasi perioada cand il simti cum se misc prima perioada.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor sunteti niste dragute! Multumesc de raspunsuri.
Sunt in saptamana a 14-a de la UM si inca am greturi, ba chiar s-au cam agravat. Nu vomit prea des dar mi-e rau toata ziua (uneori cand mananc ma simt mai bine, da imediat dupa masa incepe din nou), mai ales dupa-amiaza si seara. Cand vomit parca e mai bine ca ma simt mai bine 1-2 ore...Da eu vomit tare greu...
Pe 20 o sa merg cu avionul si mi-e teama de cum o sa ma simt, da tot mai trag o slaba nadejde ca poate trec apap atunci.

Pupicei,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 14 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Si eu am inca greturi si chiar vomit dimineata. Dupa ce iau micul dejun pare sa fie totul ok in ceea ce priveste starea de voma, dar sentimentul de greata nu dispare, doar se amelioreaza sa zic asa. Am 15 saptamani, am avut destule probleme datorate nivelului scazut de progesteron. Acum pare sa fie ok progesteronul, in schimb am inceput sa am dureri de burta , mai ales in partea stanga.Mai am emotii mari si pt. faptul ca saptamana viitoare fac triplul test si eco morfologic, asa ca nu prea am timp sa ma gandesc cat mai au de gand greturile sa ramana. Sa speram ca totul va fi ok cu ajutorul lui Dumnezeu!

angi

Mergi la inceput

Bafta multa Angi la test si nu sta prea stresata, totul va fi bine!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Draga Irinel, si eu am avut greturi si atata de usor
si de 4 ori pe zi pana la 5 luni, si acum mai am zile cand
nu imi cade bine mancarea si iar, am fost cu avionul
si nu mi-a fost rau deloc, am mancat alune sarate tot timpul
ca imi era o foame. Sa nu iti fie frica nu o sa ai nimic pe
avion, eu am mers la 4 luni cand nici o dimineata nu treca fara
. Acum imi e rau de la banane, lapte, si cel mai rau de
la masina, si nu am speranta sa-mi treaca. Deja cred ca m-am
obijnuit cu raul.
Sarcina usoara si bb sanatos.
fetita de 29 saptamani

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=DanaEma

Mergi la inceput

Dana, mersic de incurajari!. Sper din tot sufletul sa fie si la mine la fel. Si mie mi-e taaaaaaaaaaaare rau in masina, am oroare sa ma urc in ea, da n-am incotro...
Sarcina usoara, sa scapi totusi de greturi. Nastere usoara si bebelus sanatos si voinicel

Cu drag,

Mergi la inceput