cat timp au durat greturile?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La mine au tinut cam pana pe la 14-15 saptamani, dupa care s-au rarit, si au disparut cand a inceput sa miste bb. De fapt definitiv n-au disparut nici in momentul de fata, inca mai sunt sensibila la anumite mirosuri si anumite macaruri sau bauturi care imi dau stari de voma, dar oricum nu se compara cu ce era inainte.

Mickyyy 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Eu am avut greturi doar 2 luni, insa pe urma a inceput o durere de sold serioasa si mai nou ma dor muschii de la burta
bafta

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Greturile mele au durat pana prin sapt 13-14, dar nu pot sa ma plang prea tare ptr ca se manifestau doar dimineata cand ma trezeam, pe nemancate si apoi ma lasau in pace. Nu am avut nici probleme cu mirosurile, gatesc de la inceput fara probleme si pot manca orice.
Tot pe peroada greturilor am mai experimentat o chestie destul de neplacuta, si anume, nu puteam sa suport nici un fel de pasta de dinti!!!

Te pup,

Andra-in 28 de saptamani & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Primele 3 luni u fost groaznice,vomam si aveam greturi aproape toata ziua.Prin luna a 4-a au trecut.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

UUF, subiect delicat! Cred ca problema gretzurilor depinde de organismul fiecareia...nu toate suntem la fel...
Mie pana sapt 16-18 imi era greata in fiecare dimineata, chiar si in cursul zilei, aveam repulsie fata de anumite alimente (cele gatite sau mai grele) si fata de mirosuri in general...
De vomat n-am reusit, senzatii aveam, insa se opreau la atat, se mentinea starea de rau si de disconfort.

Insa pe masura ce am intrat in luna a 4-a, aceste senzatii neplacute au trecut, si acum am ramas doar cu o sensibilitate la anumite mirosuri (de parfumuri, de masina, de tigara, etc), care in parte se datoreaza si fierei (am oaresce probleme si cu fierea).

Deci nu lua in tragic totul, dupa furtuna rasare si soarele!

Ramona (sapt. 29)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Irinel, poate nu sunt eu cea mai indicata sa dau sfaturi pentru ca eu nu prea am suferit (vreo 2-3 saptamani acolo incepand cu saptamana 8-9 intr-adevar).

Dar si pe astea le-am pacalit prin mese dese si in cantitati mici, evitarea asezarii in pozitie culcat imediat dupa masa si evitarea mancarurilor grele si prajeli.

Si partea cea mai frumoasa: am refuzat sa mai gatesc ceva sotului meu, pentru ca nu suportam mirosul.

Curaj, mai ai putin si o sa uiti ca au existat aceste greturi. Succes!

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri! Se pare ca pe cele mai multe v-au lasat in luna a 4-a dar sunt si cazuri cand dureaza mult mai mult. Rox, tare as vrea sa iti iau exemplul, da eu am depasit cele 2 saptamani de rau deja :-) Si eu mananc de cate ori mi-e greata rau si nu am mai putut gati, am noroc ca sotul meu e intelegator si chiar imi gateste ca eu prefer acum mancarea gatita decat uscaturi.

Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara la toate cele care inca mai aveti burtica(si nastere usoara, plus bebei sanatosi dupa :-)) si copilasi sanatosi la celelalte :-)

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 10 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Uffff...greturile astea!Bine ar fi fara ele!Mi-e rau numai cand imi aduc aminte...M-au apucat de prin saptamana a 6-a si n-am scapat de ele pana la 4 luni.In tot timpul asta de cel putin 4 ori pe zi.Imi era o foameeeeeeee.......dar cum mancam ceva,cum A fost cumplit.Dupa 4 luni,trebuia sa mananc imediat cand simteam ca mi-e foame ca de nu....iar doar suc gastric.Asa ca noaptea pe la 3 ma trezeam sa mananc,dimineata la 7 iar eram in bucatarie...si tot asa...

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu am avut greturi pana pe la 12-13 saptamani si s-au oprit brusc. Ma tineau toata ziua si singurul moment in care nu simteam greata era strict acela in care mancam.Imediat dupa masa, ma apucau din nou. Pana la urma am incercat sa le pacalesc mestecand guma ca nu puteam fizic sa mananc tot timpul si...imi mai treceau oarecum (poate credeau ca mananc... ). Incearca...poate te ajuta!
Multa sanatate si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Pe mine m-au tinut pana la 4 luni cand deodata mi-am dat seama ca pot papa orice- ce bine m-am simtit ca pana atunci numai ciorbe si salata de vinete asezonate amandoua cu o lamaie doua pe zi.

Ai rabdare ca totul trece,

Sarcina usoara si un bb sanatos,

Andra cu burtica de 31 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput