melodia noastra

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Pot spune ca noi avem mai multe melodii: una ar fi "Sign your name", stiti voi... "sign your name, across my heart, i want you to be my baby...", ar mai fi 2 melodii de la "The Kelly Family", "Angel" si inca una al carui titlu imi scapa acum, incepea asa: "everytime i look in your eyes, i get this feeling, everytime i look at your face, it starts healing, everytime we walk side by side,you give me this feeling, because it' love, yes, it's love', oh, it's love! And we climb a step, every day it's you and i, we climb a step, every day and every night!".... Iar ultima melodie, ceva mai noua... pt. noi este cea amintita si de Catalin, a Shaniei Twain,"From this moment", cu care incepe caseta noastra de la nunta, e superba, de atunci a ramas melodia noastra!Aaaaa, era sa uit...bineinteles... "Je t'aime...moi non plus!"

http://community.webshots.com/user/alina_constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

'BELIVE' a lui Cher ne-a apropiat pe noi doi.Erau vremurile cind umblam ca doi nebuni pe strazi si oriunde intram rasuna acest cintec.
Eu sint o romantica pina in virful unghiilor si ma mir acum ca 'Belive' imi da batai de inima si nu o melodie 'slow' - dar cu 'B'l-am cunoscut pe EL!

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sophie B. Hopkins cu " As I lay me down"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

"take me on" A-HA...si acum a devenit si el saracul fan A-ha ca sunt eu prea innebunita dupa ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

"Ti-am dat un inel" - Holograf

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput