melodia noastra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Pot sa spun ca avem o melodie a noastra... desi " NOI" nu se refera la actualul meu iubit. Se intampla in 1991, aveam amandoi 14 ani, niste copii...M-a invitat la dans pe o balada de la "Metallica", "Nothing else matters".... am fost impreuna mai mult de 10 ani in cea mai sublima si mai chinuita relatie posibila. A fost o iubire cum numai la adolescenta intalnesti. Am incercat s-o continuam si dincolo de pragul adolescentei, am vrut sa sfidam totul si sa ramanem impreuna... nu s-a putut. Cand l-am vazut ultima oara, pe peronul garii din Arad, in timp ce imaginea lui se estompa in noapte, mi-am pus pe urechi castile de la walkman si, coincidenta sau nu, am ascultat Nothing else matters la radio. Am stiut atunci ca se sfarsise, trebuia sa o iau de la capat. Ca intr-un roman ciclic, totul incepe si se termina cu aceeasi secventa...
Imi mai trimite din cand in cand cate un email in care-mi spune " So close, no matter how far..."

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Albumul "Reflections of Passions"-Yanni,au fost melodiile noastre de capatai.Acum avem toate albumele (sau albumurile???) lui Yanni.Le mai ascultam din cand incand si ne aducem aminte...:-)offfff,ce vremuri!!:-)

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

noi sintem mai mosnegi, uuuuuuf, wind of change/scorpions, parca vad ca n-o stie tineretul asta de pe acilea...toamna lui '89...si "italia, italia, italia" nu ma intrebati insa cine cinta, romania se califica la mondiale '90, si noi ravaseam galati-ul.....mmm.....am imbatrinit....si sa nu uit ", , steaua ta...".....da a venit si , in august '99, are acu 4 ani si e sefa noastra...
na, ca m-ati emotionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farizzada spune:

albinoni...
nu ar putea sa-mi aminteasca de nimeni altcineva decat de el...ii place foarte mult...si mie la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns farizzada spune:

melodie care ne place mult sa o ascultam si sa o dansam ...leonard cohen"end of love"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Noi ne-am cuplat in sfarsit dupe 8 luni de asteptari pe data de 18 ianuarie 2002 pe melodia "El Talisman". Imi plac mult melodiile latino. Dar melodia noastra, declarata este "If tomorrow never comes" de Ronan Keating. Stiu ca intr-un fel este trista si pe mine ma apuca bocitu' cand o aud deoarece nu as putea concepe viata fara sotul meu(devenit sotz pe data de 4 sept 2003) si fara adorabilul nostru bebelushul nostru. Si facem exact cum spune cantecelul, ne dovedim in fiecare zi cat de mult ne iubim!
Pupici si muuuuuuuulta iubire!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tara spune:

Fain subiect!
"Everywhere"- Fleetwood Mac.

Va doresc numai clipe frumoase in noul an!

Tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si noi avem melodia noastra, cu care am si deschis nunta:), in loc de clasicul vals: Ozzy Osbourne:"Dreamer". merita sa o ascultati...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinanunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si noi suntem "demodati" si romanitici incurabili...piesa pe care noi ne-am indragostit unul de celalalt a fost "NUmai Una" a celor de la Talisman..
Pe melodia asta ne-am indragostit, cu ea ne-am inceput nunta si tot cu ea am terminat nunta...
E melodia pe care la orice ora din zi sau noapte as asculta-o mi se ridica parul pe maini, pentru ca imi trezeste numai amintiri frumoase...
De fiecare data cand auzim melodia asta sotul meu ma strange in brate si-mi multumeste...eu tot l-am intrebat de ce, el este un dulce si spune ca sunt fericirea, bucuria si lumina ochilor lui...

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

Melodia primului meu sarut...Spune-mi tot ce vrei - DJ.Project Si acum cand mi-o amintesc ma trec fiorii aceea unici, ai primului sarut din viatza mea , moment pe care nu-l voi uita niciodata si al carui fond muzical il voi auzi mereu

Mergi la inceput