Sarbatorim Halloween?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ina_nz spune:
Alex_2003 ??????????
Poate nu se sarbatoreshte in Welington insa in Auckland am avut vrajitoarele la usha. Ca sa nu mai spun ca i-a luat taticul lui Adi doua cornitze mici de dragushor shi am fost cu el la colindat. A facut moarte!!! Cum am zis mai sus patronul sotzului ne-a scos la restaurant (shi nu numai el a facut asha, mai avem nishte prieteni pe care i-a chemat patronul la o bauta). S-a sarbatorit chiar bine in Auckland!!!
Ina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Eu nu sarbatoresc Halloween,noi avem noaptea Sfintului Andrei in care se spune ca ies din morminte spiritele si e bine sa ai usturoi la geam.Nu cred ca in Romania a prins foarte bine aceasta sarbatoare,poate nu nii se potriveste.Daca as sta intr-o tara unde este la mare cautare probabil ca m-as adapta.
Fiecare cu sarbatorile lor,nu cred ca trebuie sa jignim pe nimeni doar pentru ca noua nu ne place ceva!
Parerea mea!
Valentina
![](images/user_woman.png)
simonab spune:
Aici in Belgia se sarbatoreste dar noi am considerat ca nu e cazul ... noi suntem ROMANI si noi nu am fost invatati sa sarbatorim asta, poate cand va creste copilasul o sa trebuiasca fiind aici s-o mascam si noi . Oricum nici nu stiam ce sa facem daca suna la usa. Noi am venit de la cumparaturi cand au venit doi tineri cu Happy Halloween si am zis si noi Happpy H. si gata caci nu am stiut ce sa le dam : bani sau bomboane (erau cam de vreo 20 ani si nu cred ca vroiau bomboane iar banutzi nu aveam maruntzi ....). Iar cu dovlecii mi-au dat vecinii cativa dovlecei si i-am pus si eu la intrarea in casa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Sub nici o forma!!!!Da ce e asta??/Nu e sarbatoarea romanilor..e o sarbatoare catolica si noi nu suntem.Dar ce??Ei au luat ceva de la noi???Nici prin gand nu-mi trece si inafara de asta tot cauta sa ti-o bage in suflet..la magazine...restaurante..da din fericire nu prea se lipesc!!1
KORINNA mamika x 2