Medici: barbati sau femei?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Eu prefer barbatii nu de putine ori mi s-a intamplat sa ajung pe mainile unei femei si sa-mi spuna ,,a stai linistita si eu am avut acelasi lucru,,si totul se agrava .Barbatii consider ca sunt mult mai specializati in acest domeniu cand gasesc ceva inneregula fac pe dracu-n patru sa afle despre ce e vorba.Bine acum depinde si de fiecare medic in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Subscriu: prefer medicii barbati! Am si nascut cu medic barbat si a fost f bine!

Culmea e ca femeile ginecolog ar trebui sa inteleaga mai bine ce se intampla cu tine si sa reactioneze mai bine, dar par plictisite si superficiale. Insa am cunoscut si o exceptie medic femeie, dar din pacate, m-am mutat in alt oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eu nu am fost la ginecologi femei si nici nu o sa merg. Nu ca am ceva cu ele,dar pana acum am fost doar la barbati si mi-a fost bine,de ceas schimba? Si-apoi stit cu sunt femeile... N-am chef sa se poarte aiurea cu mine doar pt. ca poate am "freza" mai faina ca a ei sau poseta mai scumpa

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Eu una prefer ca medicul sa fie barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu nu catalogez niciodata:"e barbat deci e ok, e femeie deci e catastrofa". Atat medicii de sex masculin, cat si cele de sex feminin au facut "niste"(sic!) studii si din ambele tabere gasesti profesionisti care de-a lungul carierei au salvat mii de vieti si au readus mii de sperantze. Nu stiu cate fete carora o doctoritza le-a salvat viatza, s-ar duce la alt medic doar pt ca acesta este barbat. Mie una imi este indiferent. Atata timp cat ma ajuta in porblema pe care o am si ma trateaza cu profesionalism si umanitate ma duc la oricine, fie o EA sau un EL.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Am avut sarcina gemelara,am fost urmarita pe parcursul sarcinii de medic femeie,cu ea am nascut,D-zeu sa-i dea sanatate,caci daca dinsa nu era,pe cea de-a doua gemenuta as fi pierdut-o...Nimic,niciodata nu ma va putea convinge ca este mai bun un barbat decit o femeie si asta datorita experientei traite.Sanatate tuturor!

anatolia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Ma simt mai bine cu un medic femeie dar chiar si cand am crezut ca am nimerit oaia cu lāna de aur, m-am inselat. Am observat ca barbatii sunt mai buni medici ginecologi, si in afara jenei cred ca se comporta mai altfel decat femeile! Nu stiu de ce, poate din pricina distantei fiziologice reusesc sa ne inteleaga mai bine, fara prejudecatile unei femei care are impresia probabil ca nimic nu ii e strain din ce simte si ce este o femeie! Dar stim cu totii ca nu suntem la fel, pe acelasi calapod.

In general am ajuns la concluzia ca intr-adevar in anumite profesii barbatii sunt mai buni: ginecolog,mare bucatar, in coafura, in arta (unde ii bag si pe creatorii de moda, de parfumuri) si in mai ce...? Nu imi mai amintesc, poate imi spuneti voi.

Uneori imi pun intrebarea de ce? Femeia, stim astazi prea bine ca nu e inferioara barbatului,din contra; ca are o putere de munca mai mare, e ambitioasa si inteligenta, rezistenta si etc etc etc. Atunci de ce sa existe meserii "predestinate"? Am eu oarece idee dar nu ma incumet sa o lansez, e prea proaspata.

Mihaela

Mergi la inceput