Medici: barbati sau femei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Eu am fost vazuta pana acum de doi medici.

Primul a fost barbat, m-am programat ca aveam o problemuta si el m-a trecut la avort . E drept ca si-a schimbat complet comportamentul cand s-a prins ce gafa a facut, dar cand m-am intors acasa i-am spus sotului ca pana la prima nastere nu mai calc pe la nici un cabinet.

Apoi mi-a fost recomandata o femeie, are o mana de aur si un stil cu totul personal. E drept ca nu place oricui, dar eu m-am inteles super cu ea, am trecut prin multe impreuna, inclusiv depresie post partum si sfaturi privind reluarea vietii sexuale dupa nastere. N-o s-o mai schimb, sau dc va fi prea batrana la un moment dat, probabil o voi schimba cu unul din rezidentii ei.

Eu cred ca nu se poate generaliza. Important e sa te simti bine, sa nu fii stanjenita sa intrebi orice iti trece prin minte si sa primesti raspuns profesionist la momentul potrivit.

Sanatate,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am avut parte si de doctorita ginecolog catastrofa si de un "el" ginecolog catastrofa. Si invers. Asa ca nu conteaza sexul, cred eu, important e ca profesional sa fie la inaltimea asteptarilor.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Cat am fost nemaritata am fost numai la dr femei care au fost super....nashpa: rele, nepoliticoase si tot tacamul.

Cand am ramas insarcinata - o prietena de a mea mi-a recomandat un dr de la Universitar - Badea IULIAN. Mare om din toate punctele de vedere - pe Andrei l-am nascut cu dansul si pe Matei (din ) tot cu dansul il nasc.

O zi armonioasa,

Andra cu burtica de 26 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Si eu sunt pentru un ginecolog barbat. Colaborez mai bine cu barbatii decat cu femeile .... si parca sunt mai buni doctorii barbati (asa cum zicea cineva exista si exceptii)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Eu am mers la medici femei si mi-a fost bine. Singura exceptie am facut-o pentru o echografie performanta la dr. Herghelegiu si mai bine nu o faceam caci am ramas cu niste amintiri cel putin neplacute. Cred ca voi continua pe aceeasi linie daca voi gasi o alta doamna doctor deoarece doamna doctor Cezara Bucur la care mergeam e acasa asteptandu-si bebele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu vorbim aici despre exceptii. Bineinteles ca si printre barbati pot exista medici " catastrofe", la fel cum si printre femei pot exista medici exceptionali, insa, din ce am vazut eu si din ce scrieti si voi parerea este cam aceeasi : MEDICII BARBATI!!!!!

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Mi-e egal daca e barbat sau femeie atata timp cat e un medic bun.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Subscriu!!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Mie mi se pare ca barbatii au mina mai buna si poate e mai bine ca nu au experienta nasterii...macar nu ne sperie ! Deci si ginecologul meu e barbat, si doctorul meu de familie care-mi face testul PAP anual.

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Prima data cind a trebuit sa fac un control ginecologic am luat cartea de telefon si am sunat la toate doctoritele pina am gasit una libera. Ea m-a urmarit si pe perioada sarcinii, pina la 7 luni, dupa care dosarul a fost transferat la clinica unde trebuia sa nasc. Acolo n-am avut de ales, nu erau decit medici barbati. Cel cu care am nascut a fost OK.
Cred ca acuma, dupa ce am trecut printr-o nastere asistata de un medic barbat n-o sa mai am vreo jena la un control gineco, indiferent cine mi-l face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuta spune:

Revin la ce am scris acum ceva timp. Pana acum nu am fost decat la doctorite. Aveam o retinere fata de barbati...In schimb ieri am fost la un control (de rutina) la un barbat!!! SI am ramas foarte placut impresionata. E un om de milioane...A avut timp sa discute si sa imi explice fiecare lucru in parte. A avut timp si de glume sa ma mai destinda putin...si a avut timp sa raspunda si la intrebarile mele (oarecum stupide) fara sa se enerveze. Iar in al doilea rand...nici nu am simtit ce se intampla.
Am observat o mare diferenta intre barbati si femei. Doctoritele mi s-au parut mai superficiale, mai grabite, mai indiferente de ceea ce ti se intampla. Bineinteles, nu vreau sa generalizez. In orice caz, stiu care imi este doctorul de acum. Si stiu ca ma pot duce cu incredere oricand si cu orice problema (sper sa nu fie cazul:). Conteaza foarte mult sa stii ca poti face asta. Poti sa mergi fara frica si cu increderea ca totul va fi bine.

Oricum...daca eu m-am lamurit...intrebarea adresata voua ramane valabile.

Un week-end bun la toata lumea!!!

Mergi la inceput