Intrebare superurgenta despre Pregnyl!!!
Buna dimineata,
Va pun si eu o intrebare f.f.f. urenta. M-am injectat sinura la Viena (eram in deplasare) cu Pureon. Ura!! Am reusit-o si pe asta, eu nu am facut pana acum nici o injectie nici o data , dar trebuia sa o fac pt. ca altfel pierdeam si luna asta.
Dar maine trebuie sa fac injectia cu Prenyl si am o nedumerire: Pe reteta prof. Ancar scrie 5000U.I. iar in cutia pe care am cumparat-o sunt 6 fiole a cate 500 U.I. fiecare. Eu mai trebuie sa cumpar 4 fiole si sa-mi fac in total 10 fiole deodata ?? Nu este o doza de cal??
Pe de alta parte eu am lipsa de hormonul luteinizant HL destul de mare. Este cu mult sub limita minima, dar nu mai tin minte cat. Am mari emotii pt. luna asta. Trebuie sa raman acum, nu?
A mai ramas cineva ravid dupa trataentul cu Pureon si Prenyl? Sau altfel: a ratat cineva dupa acest tratament?
diana
Raspunsuri
cali spune:
Diana, exista fiole de pregnyl de 5000 unitati, din astea ar fi trebuit sa cumperi. Nu stiu insa cum sa faci cu cele de 500, dar presupun ca le poti injecta pe toate odata. Nu este o doza mare, si eu tot pregnyl de 5000 am facut.
Tia spune:
Diana,
ar fi fost bine sa fi luat o fiola de 5000UI, dar daca nu s-a putut acum trebuie sa le faci pe astea toate o data. Cand LH-ul este mic foliculul nu se sparge, iar pregnylul preia rolul asta
Dupa 24h de la injectarea pregnylului vei fi foooooarte ocupata!
Bafta!
Diana1968 spune:
Va multumesc de raspunsuri. Mult.
Draa Tia, eu ma andeam ca este bine sa fiu "ocupata" de miercuri, pt. ca prof. Ancar mi-a zis ca la ce ora ma injectez dimineata la aceeasi ora ma ovulez seara. Deci este mai bine ca ovulul meu sa aseasca miscatorii pe acolo, nu sa-i astepte.
Draa Cali tu ai ramas ravida cu Prenyl-ul asta?
diana
anis spune:
Diana,
Dupa ce faci pregnyl-ul , se poate sa ovulezi maxim in 36 de ore, asta e maxim, dar se poate intampla si mult mai devreme, de ex la 7-8 ore, asa ca tine-te ocupata.
Eu am facut pana acum 3 Pregnyl-uri in 3 cicluri si nu s-a intamplat nimic.....dar nu renunt....poate luna viitoare , unde mai adaug si o inseminare...
Multa bafta!
AniS
Diana1968 spune:
Anis, ce nasol! Eu credeam ca este imposibil sa dai res cu Prenyl. Dar tu ce concetratie ai avut 5000 de U.I. sau cat? Deci este bine sa fac si cu o zi inainte?
diana
anis spune:
Diana,
5000 de U.I am avut...Pregnyl-ul declanseaza doar ovulatia. Important e ce iei inainte de al face Pregnyl-ul sau mai bine zis cum reactionezi la stimulente , respectiv cum iti vor creste foliculii.
Pregny-lul nu e o garantie a reusitei de a ramane.
AniS
Monica-Elena spune:
Diana in general pregnylul trebuia sa iei o singura fiola de 5.000 unitati, dar asa cred ca le faci pe toate ca sa respecti nr de unitati. Eu am fost pacienta prof Ancar si am facut 3 luni de stimulare cu puregon si pregnyl si bebe ioc....
multa bafta,
Monica
Diana1968 spune:
Ce suparaaare!!! Adica ati facut atatea stimulari si ioc?? Monica sa intele ca tot nu ai rama? Ce ti-a mai facut prof Ancar dupa? De ce nu mai esti la el?
Pt. mine astea erau o mare sperante, chiar credeam ca voi reusi luna asta. Imi dispar iarasi sperantele. Monica tu mai ai si alte prbleme? Mie mi s-a spus ca nu mai am nici o problema.
Foarte nasol. De totul totului. Pur si simplu ma andeam ca voi ramane acum.
diana
Monica-Elena spune:
Ti-am trimis un PM. nu nu mai am alte probleme nici eu si nici el. pur si simplu nu mai vreau sa aud de dr. bebe vine cand vrea el...
Monica
bety spune:
Eu de la pregnyl m-am umplut de bubulite! Mi s-a zis ca posibil am facut alergie. Voua vi s-a intamplat sa va apara ceva pe fata, respectiv pe corp? Anul trecut mi s-a intamplat. Stimulare nu am facut decat o data, in noiembrie, la ultima inseminare, dar pregnyl am facut de 4 ori si am patita la fel.