Barbat frumos si cu toane? Sau urat si tandru ?
Raspunsuri - Pagina 5
Blondutza spune:
subiectul imi aduce aminte de celebrele bancuri cu radio erevan:
"cum e mai bine sa-ti iei o nevasa frumoasa pe care sa ti-o .... toti prietenii sau una urata care s-o.... ai numa pentru tine?
raspuns: depinde ce preferati, un tort care sa-l impartiti cu prietenii sau un rahat care sa-l mancati singur.. :
lena spune:
care sa te rasfete fetelor...as zice eu, ca viatza nu e usoara, dar dac ai pe cineva mort-copt dupa tine si iti si mai place de el...cred ca-i combinatia ideala...toane am eu cu caru', deci e bine ca nu le are si el, atat de des ca mine!
eu am avut vreo 3 ani un prieten frumos de pus pe rana, daca stiti expresia, mama cand l-a vazut a zis ca-i ca un artist (deh, mama!), dar era ceva mai rasfatat decat o femeie asa ca am zis: nu-i de mine eu vreau sa fiu aia care se plange toata ziua si primeste cadouri si flori si e plimbata si intrebata de sanatate!
primul sot semana cu Jesus Christ superstar, barba, par lung, slab, un pic al dracului, ziceai ca venise din perioada hippie, iubire mare...dar a trecut! bunicile cand l-au vazut s-au inchinat: ce mama ti-ai luat de barbat un popa ( de unde, ca el era inginer!
cel de-al doilea este mai in varsta decat mine, dar ma iubeste si ne-ntelegem de minune si avem si o micuta minune de o saptamana...asa ca asta e, cum iti place tie si nu altora, ca tu traiesti cu el!
va pup pe toate si copii cumintzi
Bobita spune:
Eu sunt o norocoasa, mi-am gasit perechea, nu conteaza daca frumos si cu toane sau poate urat si tandru, important este sa ne intelegem si sa ne completam reciproc.
Deci cine cauta, sa caute un suflet pereche, asta conteaza cel mai mult.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
foxy spune:
Bazat pe cele doua categorii.....cel urit si tandru. Importanta este intelegerea; Atmosfera calda si placuta de familie; sa gasim in doi puterea de a trece peste hopuri; sa gasesti un umar atunci cind ai nevoie; sa te mingiie cineva cind esti la greu.....
Barbatii frumosi ii vedem pe ecran(la TV sau cinema).
pengunica spune:
Sunt in totalitate de acord cu foxy,la ce iti trebuie unul frumos si cu toane !Eu am renuntat la cel frumos si cu toane in favoarea celui ,,urat si tandru,,[sa spunem urat si tandru ca nu e chiar asa]si pana la urma facand comparatie cum era cu raposatul si cum imi este acuma......pot spune ca sunt in prezent sunt in al noualea cer...Si n-o fi dracu` chiar asa negru ca pana la urma conteaza mai mult o vorba buna si un sprijin la nevoie decat un spate intors noaptea ...Asta este parerea mea ..si daca omul are toate calitatile pamantului devine automat frumusetea de nedescris si de neabandonat!