De unde vine nickname-ul vostru?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia spune:

BIA-de la Bianca,numele copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Multumesc pentru raspunsuri, oricum pana la 5000 mai este.

Asa este Mirunda, dar ce sa fac de acum? "sa ma urc in palmier la polul nord"

Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Pe net sunt acelasi Catalin din toate zilele, dar intr-o versiune electronica, un pic alintata

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Baietelul meu - Gabriel, care acum are 2 ani si 8 luni, pe la un an si ceva a invatat sa spuna cum il cheama, dar mai mult de atat - BA-GO-IU nu a reusit. Inversa silabele intre ele, pe R nu putea defel sa-l pronunte si asta a iesit. Ne-a distrat mult inventia lui si l-am pus nick-name si-l folosesc de cate ori pot, ca sa nu-l uitam vreodata.Acum spune: "Eu sunt Bagoiu si ma cheama Gabriel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Din cauza ochilor foarte verzi si a fetei rotunde am fost alintata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Nici nu e greu de ghicit... Ma numesc Mariana si mama stie toata lumea ce inseamna. Asta pentru restul lumii, cei 4999 ca cumatra stie (scuzati cacofonia).
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Byl spune:

In clasa a 7a mi-am schimbat freza, si cum sunt blond galben pai, toti au strigat uite-l pe Billy Idol si asa a ramas pina in ziua de azi.

aaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emari spune:

"E" de la Eugenia (asa ma cheama!), "" de la Mariana , am vrut sa-l pun dar era deja ocupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

asa il cheama pe piciul meu

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ma cheama Alina-Irinel ... deh, taticul meu si-a dorit un baietel si cand am iesit eu, m-a "alintat" cum a stiut el mai bine :)
Ptr. ca Alina e folosit prea des si ca sa nu se creada ca sunt barbat folosind Irinel, l-am schimbat putin si a iesit Irinusha! :)

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput