De unde vine nickname-ul vostru?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Eu m-am botezat singura pe la vreun an.Numele meu este Mihaela.In tentativele de a ma prezenta la acea varsta frageda spuneam ceva in genul Memela in loc de Mihaela.Apoi,din comoditate ,am redus prezentarea la Meme.Si asa am ramas pentru restul vietii.Vreau sa va spun ca daca ma striga cineva Mihaela pe strada,nici nu intorc capul,practic nu ma identific cu acest nume.Si la scoala profesorii care tineau la mine imi spuneau Meme,ceilalti pe numele de familie.Colegii,sefii,prietenii,toti sunt la unison!Deci aproape ca a devenit numele meu real!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sylvie spune:

Ma cheama Silvia, dar cand m-am inregistrat era deja "luat". Asa ca din lipsa de imaginatie am aparut cu Sylvie - de altfel unii colegi de serviciu chiar asa ma striga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

nick-ul meu are o poveste destil de simpla ..am lucrat ca d.j intr-un bar de karaoke si partonul de acolo imi spunea ca sunt k.j (karaoke-jokey) si asha mi-a ramas...iar cand am ramas gravida dotul meu zicea ca sunt kj mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Intot deauna mi-a placut numele Gabriella, cand am incercat sa mi-l pun aici era deja ocupat asha ca am dublat b shi am ajuns Gabbriela... uni cred ca sunt balbaita dar putzin imi pasa pt ca eu shtiu ca nu sunt balbaita.:)
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

fiindca stiam ca o sa va-ncint, sa va descint..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

LA MINE E SIMPLU - PRENUMELE MEU CITIT INVERS!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia spune:

Pe mine asa ar fi trebuit sa ma cheme, dupa bunica-mea, dar alor mei li s-a parut prea exotic, asa ca ma cheama Cristina. Dar mie imi place, asa ca-l folosesc pe unde pot, email, forumuri, etc.

http://community.webshots.com/user/littleelda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Din lipsa de inspiratie , prenumele si judetul de resedinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

prescurtare de la numele surorii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Primele doua litere vin de la numele de familie (ot), iar urmatoarele doua de la prenume (au).
Aurora

Mergi la inceput