De unde vine nickname-ul vostru?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sesama spune:

... sunt o tipa dificila dupa parerea multora... Pur si simplu cica as fi de neinteles. Eu insa stiu ca ei n-au gasit inca "formula magica..."... De aici numele meu... E asa... ca un indiciu! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Asa o cheama pe Picea : Ana-Maria Midori ... de ce Midori ? Pentru ca ei, chiar de cand era mica-mica in burtica, tare ii placeau garden-party-urile ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

simpatic subiect,am citit cvant cu cuvant cele 8 pagine de raspunsuri
prin facultate ma alintam pe chaturi cu nume care imi placeau teribil si aduceau multa distractie gen fetituca ,fetita dulce ..si cand am decoperit DC,fiind si fericita mamica de 4 luni...simplu ca "buna ziua"si pana acum inconfundabil

Anca si Marc 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Este chiar numele meu ...si 35 era varsta...acum tocmai am implinit 36 de ani!
Cam asta este!
Denisa

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

ma cheama Elena Moison, asa ca a rezultat emoison...

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Tincutza este bunicutza mea, pe care o iubesc nespus. Am nick-ul de ani de yile si nu l-am mai "abandonat", tocmai pentru ca o iubesc asa mult pe bunica mea !!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

hai sa explic si eu: cand am gasit site-ul urma sa ne incepem eforturile de concepere a unui bebelus. Spuneam la toata lumea ca noi incercam, incercam...
In plus, imi plac spiritele puternice, oamenii care lupta pana la capat, oamenii care incearca in viata chiar cand sansa le e potrivnica. De aici "try", plus ca vroiam sa fie ceva foarte scurt si de care sa-mi amintesc usor cand ma logam.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Pe un alt topic, m-a facut Try sa ma hotarasc sa intru si eu si sa "explic" celor curiosi de unde nick-ul meu asa de "viteaz" Si uite ce i-am raspuns: "cand aveam vreo 5-6 ani am cunoscut pe o prietena a unei verisoare, ele erau cu multi ani mai mari decat mine. Pe aceasta prietena o cheama Claudia Mercedes (nu ma intreba care au fost motivele parintilor ei de i-au dat numele asta, ca habar nu am!) si e o tipa eleganta, finuta, stie sa vorbeasca, sa se imbrace, sa se poarte in orice mediu. M-a impresionat foarte mult si ea, si numele ei pe care il auzeam atunci pentru prima oara (ma rog, era pe vremea raposatului) si mi-am promis ca atunci cand o sa fiu mare o sa fiu ca ea. Ma rog, intre timp am crescut si m-am copt la minte si mi-am gasit alte modele in viata. Dar cand a intrat si in RO chat-ul, irc si alte alea, cum nick-ul "Adi" era mai totdeauna luat, am adaugat "mercedes" numele fetei care a fost una dintre primele femei care m-au influentat, macar asa, putin - nu prea are de-a face cu masina ale carei performante sunt de invidiat si nu are legatura nici cu "barosan", "bistari" sau altele din categoria GREA."

Deci, e cam lesne de inteles de unde vine "adimercedes"... Am adaugat numele acelei fete la numele meu, care este Adriana, insa nu mi se spune asa decat atunci cand pastrez distanta sau in mediile... oficiale si oficioase. In rest, pentru prieteni sunt, asa cum unii dintre voi poate ma stiu: Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Iubesc foarte mult natura, de care am nevoie si īn care ma regasesc. “Nelke“ īnseamna pe germana “garoafa“ - - va daruiesc tuturor cei de aici cīte o floare !

(mai Ciufulici, simpatica idee, īn viata mea n-am citit asa pe nerasuflate si cu amuzament o astfel de lista ! sa ne traiesti !)

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nina, prenumele meu, era ocupat si atunci am m-am inregistrat aici cu ID-ul de pe yahoo, anina_n. Cum am ajuns la acest nick ? Nina era ocupat. Am intors Nina si a iesit Anin. Dar suna prea masculin, nu mi se potrivea, defel. L-am trecut la feminin si a iesit Anina, insa tot nu era de ajuns si am mai adaugat _n-ul de la Nina. Asa s-a nascut nick-ul Anina_n.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 9 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput