piticul nostru are 1 an si 3 luni si de citeva zile maninca aproape tot ce mincam si noi, ciorbite de vacuta sau pui cu smantana, ciulama de pui, ficatel fiert cu piure de cartofi, cartofi prajiti (doar de pofta, nu prea multi, ca mi-e frica sa-i dau prajeli), iaurturi Danonino, branza topita felii Hochland, gris sau cereale cu lapte, iar dimineata/seara, lapte 250-300 ml.
In general maninca orice. Daca acum termina de mincat iar noi ne asezam la masa, pofteste la tot ce mancam noi. Eu fac mincarea mai fara sare ca sa-i ot da si lui.
Ieri am facut cartofi la cuptor cu branza si smantana si a mincat mult, i-au placut la nebunie. In rest fructe multe, banane, piersici , mar cu biscuiti, dupa inspiratie.
Sanatate multa si pofta buna!!
Catalina+Andrei(1 si ~2 luni)
Si noi tot un an si trei luni avem si tot mofturosi suntem si noi. acum sunt sigura ca face mofturi din cauza maselutelor care vor iesi curand. Si tot iaurtul este si preferatul lui. Impreuna cu puiul pane si cartofii prajiti. De doua zile a inceput sa pape iar ciobita si alte papici dar inca nu indraznesc sa strig uraaaa.
Se pare ca sunt faze trecatoare. Bafta. Ai rabdare.
Maria
P.S. Ce le mai invidiez pe mamicile ai caror puiuti papa tot si cer mama-papa.