transport Bucuresti-Germania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

exista firma germawings(www.germanwings.de)care zboara de la koln la budapesta. pentru cine locuieste in ardeal e foarte buna. se gasesc bilete si cu 19 euro ( cu taxe) , dar trebuie facuta rezervarea cu mult timp inainte pentru pretul asta.oricum, au avut si bilete cu 1 euro, cu taxe cu tot.
cu atlassibul avem si noi 2 experiente destul de obositaore. trimitem cu ei doar pachetele :):)
gabrianah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

Si eu tot cu Kessler merg de obicei. Pastreaza orarul si trec prin vama ca prin branza.

Drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Azi a ajuns mama mea cu Atlassib-ul, au ajuns f bine, la 10.30 era programata sosirea si au ajuns la 10.45. Pe drum i-a oprit si la austrieci si la nemti la vama si s-au uitat in pasapoarte (fara sa controleze de bani sau invitatii). La iesirea din Ro, la vama, cand a adunat pasapoartele soferul a intrebat-o daca are bani sau invitatie, i-a spus ca are invitatie dar apoi nu a mai interesat pe nimeni ce si cum. Adica a tinut-o la indemana dar nu a aratat-o la nici o vama. Eu zic ca a ajuns f bine cu toate controalele astea care au durat si ele cate 30 min. Nu a fost aglomerat, au avut cate 2 scaune la dispozitie si a fost lejer. Cam atat, drum bun!

PS: invitatia trebuie sa fie tradusa in romaneste, asa i-a spus cand a cumparat biletul.
PS2: e vorba de ruta : Ploiesti-Muenchen

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Salut!

Sper sa nu fie cam tarziu pt asta, dar ai putea sa vii cu o noua companie de tansport aerian, care are curse din Bucuresti si Timisoara, cu escala la Venetia si ajunge in Frankfurt sau Berlin si este ca pret ca si cu autocarul. Daca rezervi din timp, e super ieftin!!! Siteul este www.volareweb.com!

Bafta!!!!javascript:insertsmilie('')

Alina

Mergi la inceput