transport Bucuresti-Germania
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
osolita spune:
Eu am fost doar cu Atlassib sau Eurolines, prefer Europlines dar de multe ori mi s-a intamplat sa iau bilet(din Germania) pentru Eurolines si sa constat ca voi calatori cu Atlassib pentru ca au curse comune pe anumite trasee si fac prin rotatie.
Indiferent de firma, graficul nu va fi respectat daca la vama sunt 30 autocare la coada iar vamesii controleaza un autocar pe ora. Pur si simplu n-ai ce sa le faci!
Si mai depinde mult si de ceilalti pasageri, eu o data am calatorit cu un individ care la una din opriri s-a apucat sa joace jocuri la automat, nu s-a dat intors decat dupa ce soferii s-au dus dupa el(lumea era deja de 15 minute in autocar) si tot el a venit bombanind ca din cauza noastra(a pasagerilor) nu si-a putut continua jocul exact cand avea sansa sa castige.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lauraa spune:
Cand am venit cu Kessler, desi a fost coada mare la vama, desi ne-au oprit vamesii intr-o parcare in Nürnberg si ne-au purecat toate bagajele soseta cu soseta, tot am ajuns exact la ora anuntata la destinatie.
quote:
Osolita
Indiferent de firma, graficul nu va fi respectat daca la vama sunt 30 autocare la coada iar vamesii controleaza un autocar pe ora. Pur si simplu n-ai ce sa le faci!
Laura
Ela spune:
quote:
Originally posted by papadie
www.tarom.de
255 de euro dus-intors.
atentie taro.de nu tarom.ro
Pretul este banuiesc fara taxe de aeroport - ajunge cam la 307 euro cu totul - daca nu ma insel!
Cea mai ieftina optiune mi se pare cea oferita de www.volareweb.com. Sunt o companie noua - nu la fel de ieftini ca Ryanair - dar f. aproape de ei - si oricum au zboruri pt. Bucuresti si Timisoara - de la Venetia - incepind din noiembrie.
Mie imi convin pt. ca am legatura tot cu ei din Frankfurt si plecat eu si Ilinca in ianuarie si intors peste o luna ma duce la 130 euro - fara taxe! Chiar daca mai sunt 100 euro taxe e cea mai ieftina si comoda alegere (la plecare se sta in Venetia numa´vreo 50 min. iar la intors vreo 4 ore)!
Referitor la site-ul romanilor in Germania - nu stiu la ce se referea Gabriela, dar eu am gasit informatia de mai sus pe www.romanians-de.org.
Drum bun si numai bine!
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by cristina30
Eu am fost de multe ori cu Tavi Tour din Siegen si a fost foarte bine.
Cristina
Si eu tot cu ei.Am plecat din Bucuresti la 00:00 si am ajuns in Bonn (deci chiar aproape de Köln) in 34 ore. Mi s-au parut destul de buni, dar... eu nu am mai avut alte experiente de genul asta ca sa compar.
Biletul costa, in decembrie 2002, 210 € dus-intors. Asta a fost tot ce am platit, nu stiu nimic despre taxe.
GabrielaG spune:
http://www.romanians-de.org./modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=43&postdays=0&postorder=asc&start=20&sid=803f619780104b7c5c1cf680015f79a4
Aici am citit toate comentariile , sper sa te ajute.
Gabriela si baietii
PS. Vezi ca asta e pag. 2, in prima gasesti mai multe despre transeuropa (acum sunt cam adormita, scuze)
natydea spune:
Va multumesc mult de tot fetele pentru raspunsuri. Pe mine ma interesa de fapt numai biletul dus Bucuresti-Koln, mai ieftin si cu o agentie serioasa, de acolo speram se ne intoarcem cu masina.
Am mai gasit niste informatii despre Agentia Filaret. Stiti ceva despre ea?
Inca o data mii de multumiri.
Pupicei, Dea
natydea spune:
Fetele stiti ce am aflat?
Ca sa pleci cu autocarul pana in Germania iti trebuie pe langa asigurare, bilet dus-intors (chiar daca te intorci cu alt mijloc de transport) si VOUCHER SAU INVITATIE (ORIGINAL). Actele astea sunt obligatorii de 2 saptamani.
Chiar nu mai am cuvinte!
Dea
Mirunda spune:
Draga Ela,
mi s-a parut foarte interesanta ideea ta cu Volareweb, si am incercat sa iau legatura cu ei, dar nu este prea usor. Nu stiu cum ai facut tu, ai cumva vreo adresa de-a lor din Germania? Cum ai cumparat tu tichetele?
Multumesc mult de raspunsuri!
Toate bune, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".