Apa de la robinet - de la ce virsta?

Apa de la robinet - de la ce virsta? | Autor: parpalak

Link direct la acest mesaj

Cind ati renuntat la apa fiarta sau speciala pentru bebei si-ati inceput sa le dati apa de care beti si voi? (Canita sau biberon?)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Eu folosesc shi in continuare apa fiarta shi racita pentru prepararea lapticului Naomiei dar cind ii este sete,ii dau sa bea apa de la robinet sau suc preparat cu apa tot de la robinet.Apa este potabila shi in plus,avem filtru pe tzeava de la chiuveta.Am inceput sa-i dau apa,de la 1 an,adica acum o luna shi un picutz.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mie dr.pediatra mi-a spus sa incep dupa 1 an.
La noi apa este un pic cam dura si plina de impuritati,asa incit am preferat sa mai astept un pic...adica pina la 2 ani.
Acum la 2 ani bea si apa de la robinet si apa plata!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Nu stiu cum este apa in canada,dar in Romania...este infecta..sunt zile...cand are culoarea galbuie,,,
Nici eu ..nu mai stiu de cand nu am baut apa de la robinet...ce sa-i mai dau si lui Vlad...
Noi bem apa plata...in cazul lui...de cand era mic..de pe la 3 luni...numai cu asta ii faceam laptele...iar pana la trei luni...m-am chinuit cu apa fiarta....o tampenie...
oricum...apa plata...toti...:))...si la canaita..sau direct din sticla de 0.5 l...a invatat sa bea din ea f bine...
va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

In Romania ? apa de la robinet ? la copil ? doar daca nu ai alte posibilitati. Si atunci se recomanda sa se dea fiarta si racita. Am pus un filtru de test, ceva gen textil 1 zi.. si l-am scos de acol cleios si aproape galben-ruginiu... in 24 de ore. Apa din Romania de pe retea e infecta. Nu se recomanda sa se bea.. plus ca pute a clor/cloramina.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Apa de la robinet e infecta, vorbesc de Bucuresti, nu stiu in rest. Nu bem noi apa de la robinet, lui bb nici macar nu ne-am gandit ca am putea sa-i dam. Eu zic sa o evitati pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu am bagat copiii, destul de repede, pe apa plata - cam pe la citeva luni.
acum beau apa minerala (borsec, in general), pentru ca asta bem shi noi.
in nici un caz apa de la robinet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Noi folosim apa de izvor (verificat), adusa de la tara, sau apa plata cumparata.
In schimb la mincare folosim apa de la robinet. Intr-adevar apa de la robinet are o culoare tare ciudata si o evitam pe cit posibil, pentru copil cu atit mai mult.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu ii gatesc Teodorei cu apa de la robinet.Si laptele i l-am preparat de cand s-a nascut tot cu apa de la robinet.Aici apa e foarte buna si pediatra ne-a sfatuit sa ii dam cu incredere apa asta.Totusi, de baut ii cumpar apa Humana sau Evian.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Alex are 4 ani si 10 luni si n-a gustat apa de la robinet. Bea apa plata de la varsta de 1 an (inainte a baut apa fiarta si racita). Nici noi nu bem apa de la robinet.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

BB Andy are 8 luni. De pe la 6 luni i-am dat apa de la robinet dar foarte rar.Noi stam in Cluj si apa e destul de buna insa totusi s-a intamplat foarte rar sa-i dau sa guste putin.Eu ii prepar laptele cu apa de la robinet si la fel si ceaiul pe care-l bea zilnic intre mese.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput