Mama vitrega - in povesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

dariei nu-i place nici alba ca zapada nici scufita nici capra cu triiezi. cand incep scenele urate imi zice sa nu-i mai povestesc sau daca ii citesc imi da poagina. asa alaba ca zapada ajunge din palat direct in casa piticilor, pentru ca nici drumul prin padure nu-i place, unde vede ce vede adica 7 patuturi, 7..., dupa care mai face alba ca zapada curatenie si mancare, o gasesc piticii si se minuneaza, si am incalecat pe o sa... pentru ca daca se intampla sa o viziteze mama cea vitrega, de indata ma opreste daria si imi zice sa nu mai povestim. scufita doar pleaca spre bunica, capra pleaca si ea dupa mancare, ca dupa ce inchide usa daria nu mia vrea sa vina lupul. carticica cu hansel si gretel o da la o parte de fiecare data, nu ma lasa nici sa o incep, si bine face ca e chiar deprimanta.
de placut ii plac enorm " amintirile din copilarie", "fata mosului si fata babei", "pinochio" si " punguta cu doi bani". as vrea sa-i mai zic si alte povesti care sa-i placa dar nu stiu ce, asa ca ne limitam la acestea pana la noi idei. imi aduc aminte ca in copilarie citeam din "povestiri nemuritoare" tot felul de povestioare scurte, care atunci nu-mi placeau pentru ca se terminau cam brusc, dar care pentru 2 ani si jumatate cred ca ar fi ideale, " fata marii" imi amintesc ca mi-a placut dar nu mia stiu prea multe amanunte. incerc sa dau de ea. desenele animate nu o fascineaza, cartile in schimb da, ii place sa le rasfoim impreuna si sa ii povestesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Noi am depasit faza cind printesa mea se impresiona la povesti, dar si eu am evitat mari "clasici" gen Andersen.. din care i-am luat 2 volume foarte frumoasa si n-am stiut cum sa le dau mai repede cadou cind am descoperit ce orori se ascundeau prin povestile alea..
In schimb, pentru mamicile in criza de inspiratie vroaim sa recomand
seria de carti cu Winnie, care au si o grafica super si nu contin lucruri inspaimintatoare...

Mergi la inceput