FIV 2
Raspunsuri - Pagina 14
Marcelle spune:
Doamne fetelor,
ce trista este viata cand astepti un bb si ti se intmpla lucruri din acestea.Monica, imi pare rau pentru tine, stiu ce este in sufletelul tau si al Denisei siu repet ca cuvintele sunt zadarnice in aceaste clipe, dar si clipele de bucurie sunt aproape. Nu disperati fetelor, si nu renuntati, nu va dati batute, ca veti reusi si toate vom reusi.
Data viitoare va fi mai bine, trebuie sa luptam si sa invingem batalia pana la urma!
Va pup si plang alaturi de voi, din pacate.
Marcela
Corina G spune:
Vai Monica, si tu? Eram asa sigura ca o sa reusesti.. Of doamne, imi pare asa de rau. Nici nu stiu ce cuvinte sa gasesc sa va scriu la amindoua (Denisa si Monica). Mi se rupe sufletul de voi.
Dar nu va lasati, trebuie sa o biruim noi si pe-asta. E ceva in lume ce nu poate femeia sa biruiasca???
Va pup si aveti grija de voi. Ma gindesc mult la voi.
Cu drag,
karula spune:
Draga Monica, am plecat la drum stiind care sunt sansele, dar am crezut fiecare din noi in cea mai mica sansa... Sunt trista pentru voi, fetelor!
gabid spune:
Denisa,Monica...imi pare tare rau!Ralu,are dreptate chiar dacaa e mai directa...am plecat la drum stiind sansele 15%,max 20 %.Unele fete au noroc si reusesc din prima ,altele trebuie sa fac de 2,3 sau mai multe ori.Cand am reusit eu era o fata care a reusit din prima,alta din a treia.Pana la urma este asa cum vrea Dumnezeu.
Dupa primul esec si eu si sotul meu ne intrebam unde este Dumnezeu??!!??De ce nu ne vede cum ne chinuim!Sunt sigura ca Dumnezeu ne vede si va fi bine data viitoare.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
denisa73 spune:
Vai Monica, am sperat sa reusesti,imi pare nespus de rau. Se pare ca in Romania sunt sansele acum. Sper sa reusiti fetelor ca tare am nevoie de resite ca sa mai plec la drum.Maine suna sotul meu la clinica si sa ne spuna cand sa ne ducem.
gabid spune:
Cored,n-o sa-ti vina sa crezi dar eu ambele dati am stat in pat 2 saptamani.Am inteles ca nu e bine si dupa 3 zile trebuie sa-ti reiei incet activitatea.
Eu sincer va spun ca voi sta in pat exact 3 zile pentru ca apoi o sa incep sa merg si la firma macar 2-3 ore si apoi sa vin acasa si sa ma ocup putin si de fetita.
sila toate!!!!!!!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
sophie spune:
Salut fetelor !!
Pina acum am fost doar o cititoare a rubricii voastre, astazi m-am decis sa va scriu (nu prea ma descurc cu scrisul pe computer). Am o problema comuna cu a voastra si din nefericire si o oarecare experinta
in domeniu. Anul trecut eu si sotul meu ne-am facut analizele aici in Germania si dupa ce aproape lunar mergeam la medic, monitorizari de ciclu, analize hormonale si sfaturi "medicale" de genul " Liebe ist das wichtigste" adica dragostea e cea mai importanta, in ianuarie anul acesta n-am mai rezistat si am cerut o trimitere de la noi putere (nu cred ca se obisnuieste) intr-un centru specializat din apropiere . In februarie a avut loc o prima discutie si un set de analize , in aprilie a doua discutie si hoatarirea finala : FIV, unde se poate controla mai bine ce se intimpla la nivel celular ( prin inseminari nu).Zis si facut. Doza minima de stimulare, 8 ovule punctionate, dupa 2 zile nici unul fecundat, transfer- ioc! Am avut noroc cu proful care ne-a dat actele pt. a cere la casa de sanatate aprobare pt. ICSI.
In august primul ICSI, doza usor marita, 9 ovule punctionate, 4 embrioni, transfer la 5 zile 2 embrioni, nu stiu exact stadiul, dar proful s-a aratat multumit , eu nu prea pun intrebari. In Germania e permisa cultivarea si transferul la 5 zile, dar nu e permisa selectia, asa cum am vazut la fetele din Canada si SUA.
La 8 zile dupa transfer, ciclul, la 14 zile test de singe : HCG 64,4, sarcina biochimica, la doua saptamini ciclul "adevarat". nu stiu ce a fost acea singerare.
Acum sint in pauza de stimulare, am facut criotransfer cu 2 embrioni ramasi in ciclu spontan, miine e ziua 28, simbata sint 14 zile de la transfer si testul abia luni.dar eu am o secretie maronie care inca nu e ciclul.Nu am luat decit un Utrogestan /zi dupa transfer. deci intru pe lista de asteptare, forumul acesta e mai fain decit cel german, va tin pumnii la toate,
Sophie
monbb1 spune:
Fetelor, cum spuneam, eu am ratat finala. Azi am facut testul HCG la clinica si mi-au confirmat raspunsul negativ.
Va multumesc la toate pt sustinere, pt tot. Imi pare rau ca nu pot aduce o veste buna dar asa cum spuneti: fiecare cu sansa lui, eu cred ca sansele sunt chiar mai mari de 15-20% dar fiecare cu a lui.
Va tin pumnii la toate si sper din tot sufletul sa reusiti.
O sa va urmaresc , sa stiti.
Sophie, bun venit si sedere scurta. Sper sa fie acesta transferul nocos pt tine.
Ma gandesc la toate dar acum in special la cele ce asteapta un raspuns. Sa fie cu ochisori!!!!!
denisa73 spune:
Bine ai venit sophie! Unde in Germania ai facut tu Fiv?Aici la mine la clinica nu face Et decat la 2,maxim 3 zile.Astazi cand ma duc la clinica o sa intreb daca se poate si la 5 zile.
cored spune:
fetelor, m-ati intristat complet....doua nereusite intre noi... ma doare sufletul pentru voi si va inteleg cat de mare va este dezamagirea. dar asa cum s-a spus pe forum fiecare cu sansa lui si cu momentul sau in viata. si eu cat am stat la clinica am intalnit persoane care au ramas de prima oara si acum erau la al doilea sau erau unele care incercau pentru a 4 oara si erau extrem de optimiste. am auzit chiar pe cineva spunand ca nu crede in aceasta procedura si cu toate astea incerca a 4-a oara.de ce? daca nu credea...pentru ca undeva in adancul sufletului exista speranta. asta trebuie sa existe si la noi. eu am sa sper pana in ultima clipa. chiar m-am mobilizat si stau numai in pat si-mi mai dezmortesc din cand in cand picioarele. va pup