sambata intalnire cismigiu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Am fost ieri la intalnire cu fetele, desi vremea nu a tinut cu noi, am fost curajoase si am iesit din casa. Inceputul acestei intalniri nu a fost tocmai cum ne-am asteptat, deoarece la Monte Carlo in Cismigiu, restaurantul era rezervat pt. o nunta, asa ca ne-am grupat frumusel si am plecat catre o alta locatie, la un bar langa fac. de drept. A fost frumos, caldurica, cafelutza, suculetz si multe povesti. Si-au dat concursul:
Tora97 si Theea o dulceatza de fetitza, isteatza foc
Mamica_Gutuie si prietena ei Ligia
Lily
Mihaelam
Lix si subsemnata

Ne-am simtit bine si am cunoscut fete curajoase, pline de initziative si foarte dragutze.

Va multzumesc fetelor ca atzi infruntat ploaia si atzi venit, eu m-am simtzit excelent cu VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

daaaaaaaaaa... a fost tare placut, mai ales ca si vremea s a inmuiat deh, s a dat dupa risul nostru...

da' voi mai aveti pietrele de la Thea?

mi a parut rau ca am plect ... mi ar fi palcut sa mai stam la palavre..

pupici si poate ne mai vedem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

hihihi Tora, DA..ma plimb de 3 zile cu pitricele in buzunar, este nostim, bag mana in buzunar le ating si imediat ma gandesc la Theea..astazi sigur le voi pune la colectia de pietricele si melcisori..
la Theea si mamica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

tora,tora... eu de atunci umblu cu el in geanta si mereu le gasesc cand caut o agenda... is foarte faine...sa-ti traiasca copila si ...ahhh...cum dumnezeului ii zice ca tare am unlapsus..chestia aia de puf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu am ajuns!
Dar poate data viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

tzuc, lix... sinteti dementiale.... uite asa va amintiti de mindra mea.. s a indragostit de tine, lix.. ca de tzuc a facut o in urma cu un an

lix, chestia aia pufoasa este o foca... fetita.. o cheama Bulgaras

pupici grasuti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

tora copila e minunata .. ai grija de ea
hi,hi dementa stiam eu ca is ... da chiar asa? : )
asa mama asa fica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_gutuie spune:

Frumoaselor, in sfarsit apuc si eu sa intru pe forum! Evident ca o fac de la Tg Mures, nu de la Bucuresti ca la Capitala muncesc de nebuna :))
Tot din cauza muncii mele am spart povestile de la intalnirea de sambata trecuta si sa ma iertati pentru asta. Mai ales Teo ca i1am citit acum mesajele de la subiectul asta si acum am regrete serioase ca m'am grabit la munca atunci.
Sper sa ne mai vedem curand ca imi e dor de voi si de rasul vostru
Acum ma duc sa'mi iubesc si eu cupila ca nu am vazut'o de 3 saptamani.

Nana mica si a ei gutuie de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

A fost o intilnire calduroasa pe o vreme rece si ostila, dar poate de aceea a fost asa de placut sa povestim, sa ne cunoastem, sa ne imprietenim,
m-am bucurat sa va cunosc, sa ies din izolare, din singuratate, sa scap de teama de a ramine asa mereu

Poate data viitoare vom fi mai multi !
Lily :-)

Mergi la inceput