sambata intalnire cismigiu

sambata intalnire cismigiu | Autor: lix

Link direct la acest mesaj

mare intalneala incognito chiar, sambata la ora pranzului, adecatele 12:00 d'un cot, intalnire la restaurantul monte carlo din cismigiu. si-u anuntat prezenta pana acu: tzuc, teo97,lily, bebi.. si duhul soare... evident si subsemnata... si nu vor lipsi si ceva bebei. cine se gata rapid sa vina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lix spune:

chiar ca sunt aeriana: tzuc m-a rugat sa postez anuntul ca netu ei are probleme. asa ca sambata acum pe 18 e intalneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

E pe bune, ca n-as vrea s-o ratez si pe asta!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

astazi pe chat am vorbit cu cateva fete sa ne vedem sambata 18 octombrie, la ora 12.00 in Cismigiu, la Monte Carlo.
pana acum s-au inscris:
tora97 si fetita Theea
Bebi si Catalina
Lily
Lix
Tzuc
Lista este deschisa pentru toata lumea cu mic cu mare,
si va asteptam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Of doamne iar nu pot veni... As fi vrut mult sa te vad tora97, dar vin data viitoare!

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Sa va luatzi si manushile, saniutzele (si nu ma refer la vodka..), sa faceti un om de zapada...
Va doresc vreme si petrecere frumoasa, ca daca e vreme frumoasa poate va treziti cu mai multe persoane la intalnire.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Aveti curaj! Dupa cum ploua de doua zile, nu-mi prea vine sa cred ca maine o sa fie frumos. Dar, cine stie? In caz de frig, ideea lui Joxy cu saniutzele e buna! Petrecere frumoasa.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

cristinaT, multumesc dar crede ma ca acum, in perioada asta arat ca naiba.. am niste cearcane de mi pica n gura! multumesc pentru gindul tau bun, ca si celorlalte fete... milioane de pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Daca nu ploua asa nasol, vin si eu cu Rebecca.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Daca nu ploua, poate venim si noi de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Hai ca esti tare Tora, da' sa stii ca si eu am... de fapt fara nu as fi eu. Nu stiu cum fac ca nu dorm mai mult de 4 ore, acum sunt plina ochi de cafea , dar la scola imi cadea capul pe banca. Cred ca m-a vazut si profa'.....mi-ar trebui acu'...

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput