Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mi, draga...de fapt nici nu stiu ce sa zic...e nasol...dar e si bine...e bine ca ai tu sufletul impacat, ca ai langa tine omul pe care il iubesti, cu care vrei sa faci un copil...e rau ca te-a facut sa suferi si...sincer, nu merita sa stea langa tine. Acum...tu stii mai bine care e situatia...Am trait si noi chestii de astea, poate in feluri diferite, dar cert e ca toate am facut lucruri despre care stiam clar ca nu ne fac bine...si totusi le-am facut...le-am facut pentru ca asa ne-a dictat inima, afurisita...problema e ca daca vei fi rece fata de el...s-ar putea sa-l pierzi. Daca esti prea fericita, s-ar putea sa profite de situatie. Nu e bine nici sa-ti stie tot sufletul, dar nici sa nu-si dea seama ca il iubesti. Vezi, de-aia e nasol!!! Parerea mea e ca daca tot v-ati impacat, faceti un pic de ordine in sufletelele voastre si luati-o de la capat. Uitati de maica-sa, de tot ce v-a facut rau si fiti voi. Nu-i interzice sa o caute pe "EA", dimpotriva, trimite-l sa o viziteze, spune-i ca ce simti tu fata de ea nu are nici o legatura cu ei doi, ca tu consideri ca e de datoria lui sa isi respecte si sa isi iubeasca mama...bla-bla-uri de-astea. Va fi surprins si crede-ma, placut impresionat. Si te va ajuta mult. Dar tu incearca sa stai departe de ea, ca e mai sanatos asa. Si astfel, vei avea si tu iubirea ta langa tine si vor fi si el si maica-sa fericiti...
Tu ai grija de tine si de relatia voastra, iar daca vrei un bebe, fa-l Mi. Nu ezita. Chiar daca va fi rau intre voi, vei fi implinita, vei avea ce ti-ai dorit. Sunt mii de femei care-si cresc singure copiii, si fac asta foarte bine. Si apoi, e plina lumea de barbati...
Dar sa speram ca va fi bine!!!
Te sarut si iti doresc sa fie bine.
Si nu uita: CAPUL SUS!!!

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

MIrela,si sotul meu facea asa la inceput.Toata ziua era la maica-sa.Eu am pus piciorul in prag.I-am spus ca are casa lui,o sotie si ca vreau sa stam la casa noastra ca pt asta avem casa sa stam in ea,nu sa stau singura in ea si el sa se duca la maica-sa.Facea exact ca al tau,sae ducea la maica-sa si uita sa mai vina.Soacra-mea nu baga srambe pt ca ii place de mine dar nu imi placea sa stea acolo. niciodata nu stii ce se intampla.Acum,dupa 11 ani s-a desprins complet de mama lui si sunt tare multumita pt ca am reusit.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu nu vreau sa va mai zic..ca acum e iar acolo..si eu maine ma internez..mi-e greata de tot ce reprezinta masa..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

OFFF!!!
Tu stai acasa in suferinta si el a si dat fuga la mamicuta,nu prea ma bag eu in probleme din astea,dar avand in vedere ca am trecut prin ce treci tu acum,ma face sa cred ca,nu faci casa cu el.Sa dea d-zeu sa ma insel,si sa fie doar un moment de ratacire din partea lui,dar......
Iti doresc numai bine,insanatosire grabnica,si mult noroc in viata.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Nati, eu la concluzia asta am ajuns acum 2 zile..totul e atat de relativ..
sa vad ce fac la spital..apoi am sa iau hotararea dreapta cu mana pe inima..fara nici un regret..
90% stiu ce am de facut..dar acum ma framanta mai mult sanatatea mea..apoi...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Draga Mirela, povestea ta e tare interesanta...dar nu m-am lamurit care e adevaratul motiv al plecarii lui de-acasa...daca se clarifica atunci aveti toate sansele sa va iubiti pana la adanci batraneti...
Oricum, va tin pumnii!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina..motivul se schimba de la o zi la alta..va spun si eu ce-mi spune el mie..
vorbeam si cu crinuta..sa ii vad si eu marea iubire..de maine inainte..cand voi fi in spital..sa vedem atunci ce va face..
va avea oare bunul simt sa treaca sa ma vada? el o da intr-una ca ii e rusine de tata..dar omul asta are oare rusine? a pierdut-o cineva sa o fi gasit-o el? nu cred..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Si ce are sa faca in cazul asta? Nu mai da ochii cu ai tai parinti niciodata?
In prima casnicie,la fel ca tine am patit,la numai trei luni dupa casatorie s-a dus totul,ajunsesem de la 64kg,la 51kg,la o inaltime de 1.78,aratam ca un schelet,pana tata mi-a zis: fata decat sa-mi vii acasa in patru scanduri,mai bine lasa-l,ca esti tanara,gasesti un om de treaba.
Si dupa un an de zile l-am intalnit pe sotul,si acum sunt fericita si linistita sufleteste,plus ca acum am venerabila greutate de 61kg.
Indiferent de situatie,gandeste-te la tine si la sanatatea ta,dupa cate vezi omul in care ti-ai pus toate sperantele,te asigura de pe acum ca vei fi singura la greu.
Parca tu ai scris intr-un mesaj de-al tau:"viata se cere cu salbaticie traita".
Sper sa ai parte de fericire si liniste sufleteasca cat de curand,viata e scurta si anii tineretii sunt la fel de scurti,e pacat sa-i petrecem in suferinta si regrete.
Te pup si iti doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Mirela,multa sanatate i-ti doresc!
Gandeste putin si cu capul nu numai cu inima deoarece am impresia ca te cam joaca cum vrea starea lui de spirit si nu e corect fata de tine.Cere-ti si tu dreptul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mirela,
Scuze nu stiu de ce trebuie sa te internezi, se pare ca am pierdut o parte, o sa mai citesc dupa asta, dar ma mancau degetele prea rau...
Cum adica ii e jena de tatal tau si nu o sa vina la spital????
Cand faci un gest, te gandesti si la urmari nu? Nu are nici macar sa isi asume propriile lui actiuni???A gresit, ok, poate fi iertat, dar el se foloseste de propria greseala ca sa faca o alta???
Asta suna ca si motivul cu celebritatea.
In ceea ce priveste bebele, tu esti singura in masura sa decizi, si stiu ca iti doresti mult un copil. In astfel de situatii e mai greu sa gandesti numai pentru viitor. Ideal eu cred ca e sa fii sigura ca vei ramane cu el inainte de a face un bebe, pentru ca bebe are nevoie de ambii parinti in viata lui (nu numai tata de weekenduri sau vacante) plus ca o sa iti fie si tie greu sa trebuiasca sa il imparti pe bebe cu el, nu e o situatie prea usoara.
Cel mai bine ar fi sa stai cateva luni sa iti clarifici ce va fi cu voi. Numai ca uneori noi femeile punem pe primul plan emotiile si sentimentele noastre, si s-ar putea sa hotarasti altfel.
Oricum, ai mare grija!!!
Mi se pare incredibil dupa tot ce a fost ca reuseste macar sa emita ideea ca ar fi posibil sa nu apara pe la spital!
Dumnezeu sa te ajute sa alegi calea cea mai buna, pentru ca e mai usor sa privesti din afara decat sa fii in miezul problemei si sa trebuiasca sa iei decizia cea mai buna.

Cu drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 9 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput