Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ma bucur ptr tine mirela, dar cred ca ar trebui sa iti impui un punct de vedere de care sa stie si el si ai lui si sa pui piciorul in prag ca vorba aia esti o fata de toata isprava. Nu vreau sa te supar dar sa sti ca si eu am trecut prin ceva asemanator si pana nu ne-am indepartat si de soacra si de mama ieseau scinteiute si eu sufeream.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sunt atat de obosita psihic..vreau doar sa ii dau foc lu'...j.. de masa..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

URA mirela ,sincer ma bucur ptr. tine Sunt sigura ca-l iubesti mult mult de tot iar el nici nu stie ce era sa piarde s ce are langa el.Sa-tzi de D-zeu putere si bagai mintzile in cap odata

Si nu stiu eventual spunei ca daca mai face odata asa te va pierde definitiv,cred ca ar fi bine sa stie un pic si de frica .Nu cred ca e bine sa stie ca oricand are el kef poate pleca si venii . Mult succes si sa va fie bine de azi inainte.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput

Eryka..sarumana..dar sincer..poate ca nu era momentul..numai Dumnezeu stie ce simt...sunt constienta ca il iubesc..dar am obosit atat de tare psihic..incat daca ceva mi se pare aiurea..il zbor de..
nu mai pot..el m-a adus in starea asta..el sa ma suporte
nu vreau o impacare dulce..n-ar invata nimik din prostia care a facut-o..
ufff

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Daca ai stii cat ma bucur! Sa va dea Domnul sa fiti fericiti impreuna! HAi,arata-i ca-l iubesti si ca esti singura care il face fericit! Te pup si ma bucur pentru tine! Vin Sarbatorile,ce frumos e sa fiti impreuna!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Draga mea Mirela,
Desi in tacere, sa sti ca am fost alaturi de tine inca de cand ai postat acest subiect.Imi pare nespus de bine ca in cele din urma lucrurile par sa se arajeze in favoarea ta. M-am hotarit sa-ti raspund acum in primul rand ca sa-ti spun cat de mult ma bucur pentru tine si in al doilea rand sa-ti spun ce as face eu acum daca as fi in situatia ta. Stiu ca este greu dar trebuie sa iti impui punctul de vedere si in fata lui si in fata masii. Parerea mea este ca nu trebuie totusi sa incepi un razboi cu ea. Iti redau in continuare vorba pe care mi-a spus-o mie in trecut soacra mea: " Baiatul meu poate sa aiba femei o mie, dar mama are una singura!" Desi m-a durut cand mi-a spus-o, am inteles ca are dreptate si imi va fi imposibil sa schimb eu lumea. Dar depinde foarte mult si de el, de aceea asigura-l ca lovitura primita acum te-a facut mai puternica, mai constienta de propriile limite pe care nu ti-e teama si nici imposibil sa le depasesti. Si sa-i intre bine in cap ca tu nu esti la concurenta cu mimitica lui si nu trebuie sa aleaga intre voi. Aveti locuri si roluri separate si diferite in viata lui.
Deci clar si pe fata: daca mai fuge o data sa ramana bun fugit ca tu inapoi nu-l mai primesti! Cam asta as face eu in locul tau.
Iti doresc sa te linistesti, si sa-ti dea Dumnezeu numai bine!
Te pup ,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mistoaca veste!!! Ma bucur din suflet ca v-ati impacat, sper sa ii fi venit mintea la cap sotului ratacitor, sa va ajute Dumnezeu sa fiti fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele. Ar fi misto daca acum cu ocazia impacarii ati face o mica escapada in doi de o saptamana asa, sa va dati prilejul sa recreati romantismul dintre voi.

Oana_B

Mergi la inceput

va multumesc mult ptr incurajari..
acum sunt putin dezorientata..chiar nu stiu cum e mai bine ptr mine..
deocamdata..vreau sa uit..
chiar am vorbit sa plecam un week-end..ptr ca el mai mult timp nu are..ehhh...daca vrei sa devii celebru..tre sa iti dedici mai mult timp muncii..
ahh..apropo...a recunoscut ca faza cu celebritatea...era decat un pretext..de care incerca si el sa se convinga...nu vreau sa ma mai gandesc..ce va fi..va fi..oricum viitorul nu ni-l facem singuri..nu ne decidem soarta..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mirela, ma bucur mult pentru tine, sper sa nu mai faca faze din astea spectaculoase. Eu zic sa nu fii nici super -rea cu el nici sa te faci ca ai uitat totul. Cred ca e totusi important sa stii cum s-a ajuns la asta intr-un moment in care tu credeai ca totul este bine intre voi si chiar incercati sa faceti un bebe.
Fiecare ti-a dat un sfat dupa experienta si parerea ei, eu zic ca extremele nu sunt bune. Nu ii interzice relatia cu ai lui (a se citi mama lui), pentru ca de obicei ceea ce e interzis e si mai dulce, insa fa in asa fel incat sa nu aiba prea mult timp sa ajunga pe acolo. Da-i ocupatii in casa, ca doar e casatorit are si responsabilitati. Si apoi, petreceti mult timp impreuna. DU-TE CU EL LA PARINTII LUI DE CATE ORI SE DUCE EL ACOLO SI PE CAT POSIBIL NU II LASA SA DICUTE INTRE 4 OCHI (DAR ASTA FARA SA ARATI CA O FACI IN MOD SPECIAL).Chiar daca poate sa fie un timp petrecut intr-un mod neplacut, e mai bine dacat sa petreci acel timp acasa intr-un mod placut iar sotul sa vina acasa intors pe dos.
Crede-ma, parintii mei au avut tot timpul probleme din cauza bunicii mele. O iubesc, e bunica mea si si-a iubit nepotii, dar cu mama a fost foarte nedreapta. EU, copil fiind, am auzit cam ce spunea despre mama (nu tot timpul dar si cand o facea...) si de multe ori tata nu ar fi vazut un lucru ca o problema daca nu i s-ar fi atras atentia...El se ducea aproape zilnic pe la parinti, isi formase un obicei (povestea e lunga, initial parintii mei au stat la parintii lui, apoi cand mama a juns la capatul rabdarii s-au mutat impotriva dorintei celorlalti, iar bunica mea a fost supre-ingrozita ca ii pleaca baiatul, asa ca tata a incercat sa ii arate ca el e tot baiatul ei).
La o adica, fii sincera cu el in privinta mamei lui, dar de dragul lui, du-te cu el cand se duce in vizita. Spune-i ca realizezi ca a fost o greseala sa nu le faci vizite alor lui, ca voi acvum sunteti un cuplu si asa e normal sa va vizitati parintii impreuna. Chiar daca va pricepe unde e problema, nu cred ca va avea tupeul sa zica sa stai acasa.
E bine ca esti un pic confuza si ca nu te-a convins cat de bun e el doar prin hotararea brusca de a veni acasa.
Ai incredere in tine, daca s-a intors, esti puternica, nu a reusit sa renunte la tine cu toate interventiile mamei lui. Foloseste-ti puterea asta cu intelepciune.
Sa te ajute Dumnezeu!

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 9 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

n-o sa fiu nici rea..dar nici nu o sa ma fac ca nu a fost..
ce va fi..nu stiu inca..probabil ca soacra-mea va incepe sa sune si sa ma "intepe" ori de cate ori va avea ocazia..cat despre vizitele acolo..as prefera sa fac orice altceva in loc sa ii vad parintii..
sunt tare curioasa ce va mai zice de bebe..s-a razgandit oare? eu ce sa fac? nu mai folosesc nici un fel de protectie..si el stie..dar nu a zis nimik..inca..e bine sa mai astept?

MirelaV

Mergi la inceput