Mamici ian-feb 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Cris, eu am gatit sambata ca nebuna: ciorba de vitel, pilaf cu pipote, macaroane cu branza la cuptor, salata de cruditati (morcov, telina, mar, ardei rosu, marar, iaurt), piept de pui pane... Si am mancat ca sparta. Am avut si niste crema de branza de la Cris-Tim excelenta si pe care v-o recomand! Poate ati auzit ca au importat in iunie anul acesta vaci nu stiu ce marca din Franta, pe care le ingrijesc la standarde UE si carora le pun Mozart si Vivaldi. Voi ce va luati de mancare la servici?

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important: LA MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele Sfintei Paraschieva sau au pe cineva drag cu acest nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

anabordea bine ai venit!
esti la prima sarcina? pt. ca la prima sarcina BB misca mai tirziu. eu sunt la prima sarcina si mi-a miscat in saptamina 18. si eu eram f. stresata ca toata lumea imi zicea ca trebuia sa miste mai devreme.nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.

fetelor cum ati gatit conopida? am cumparat si eu ieri din piata si vreau sa gatesc azi. am gasit in cartea de bucate reteta cu cascaval, smintina,etc. asa ati facut-o si voi sau aveti vreo reteta mai buna?

Layla-27 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Lia ce mi-ai facut ???? Cum ai gatit pilaful cu pipote ?

Eu sunt tare pofticioasa ? Voi cat v-ati ingrasat pana acum ?

Pupici si pofta mare :-0)

Eu la serviciu am masa de pranz asigurata iar intre mese mai ciugulesc o fructa, un iaurt, un strudel, un sandwich si ce mai pot.

Pupici la burtici

PS Pe site-ul de mai jos puteti accesa niste poze cu Andreiutzul + o poza cu toata familia - de pe atunci ce slabuta eram....nu ???

Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Andra, multumesc mult pentru site.Pe asta nu l-am stiut. Fain si numele Alexa. Ii mai fac sotulului meu o lista pina nasc...Eu scriu, el taie ...si tot asa.
Conopida o fierb in apa cu putina sare, vreo 10-15 min sa-si schimbe culoarea. Ori o fac pane cu mujdei de usturoi, ORI pam...pam.. o pun la cuptor in vasul Yena uns bine cu unt, presarat cu pesmet, pun peste conopida multe bucatele de unt, un pic din zeama in care a fiert, "un praf galben", pesmet si o las la cuptor pina se rumeneste. O maninci....goala.
Apropo, m-am suit azi pe cintar in pijama...61 kg. Si am plecat de la 50 zice sotul meu..., cu toate ca eu stiu ca aveam 48. Si nu m-am ingrasat deloc la fatza. Misuca-25
ps. Fain e si Maria....Da' Maria e SOACRA-MEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Misa daca as fi avut fetita optam pentru Ioana, Alexia, Maria, Morena.

crisnemes si eu optez tot pt. nastere normala cu anestezie. imi este frica, dar parca mai frica imi este de cezariana.

andruska eu nu stiam chestia cu dormitul pe partea stinga, eu dorm pe spate (norocul meu ca este pozitia favorita) dar in ultima perioada ma cam doare mijlocul si trebuie sa mai schimb pozitia. am observat ca lui BB nu prea ii place cind ma asez pe o parte ca imediat imi da suturi. interpretez eu gresit mesajul lui BB?
Layla-27 saptamani

Mergi la inceput

Andruska, sa-ti traiasca familia! Aoleo ce dragut e Andrei, ca-mi vine sa-l pap!!!!!!! Pilaful: faci o supa din pipote si zarzavat, apoi fierbi orezul cu zeama din supa; la sfarsit pui pipotele si dai cratita cuptor.
Nume de bebe: eu m-am gandit ca daca e fetita s-o cheme Ioana, iar daca e baietel, Alexandru. Dar Alexandru e f.des intalnit si sunt in dubiu. Oricum, vreau sa aiba un singur nume si sa aiba Sfant protector.
Va sarut pe toate, dupa-amiaza si seara excelente si ne intalnim maine dimineata. Sanatate si burtici vesele!
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eu conopida am facut-o cu cascaval , sunca , smantana si oua.
In smantana am pus un pic de pesmet ca sa fie pufoasa.
La servici maninc de obicei branza fagaras cu paine graham dar de o saptamana mananc orice cu mustar . Dar mustar sa fie din belsug. Mi-am luat niste Kaizer cu mustar. a fost super . Sincera sa fiu nu stiu ce m-a apucat cu mustarul dar pun pe tot ce-mi sta in cale mustar. Intr-o zi am mancat paine goala cu mustar. ASTA E !

Acasa am facut o iahnie de fasole si ciorbita de pui.
Andruska cand am fost la ultimul control la medicul de familie cam de vreo 3 saptamani aveam in plus 7 Kg dar cred ca de atunci am mai pus ceva pe mine -cu siguranta.

Anabordea , bine ai venit !
Eu cred ca bb-icu tau misca bine mersi dar nu-ti dai tu seama. La inceput simti ca niste crampe. Mie mi se pare ca la 22 de saptamani ar trebui sa simti deja destul de bine. Mai bine mergi la medic sa-ti confirme ca bb ok.
Pupici

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Conopida ............yam yam.............e una dintre mancarurile mele preferate .......va impartasesc si reteta favorita care e gata in mai putin de 15 minute, cam cat ii ia sa fiarba: o rup bucatele, asa cum se rupe ea in buchetele mici, o pun la fiert dupa care o scurg bine, intre timp intr-o mica tigaie pun putin ulei ( sau unt) si cand e incins vreo 3-4 linguri de pesmet pe care il calesc, ce sa zic .....1 min.......fff putin doar pana ia un pic de culoare. Pesmetul se amesteca cu conopida fiarta si scursa si se adauga cam vreo 2-3 linguri de smantana ( dupa gust) si sare si un picut de piper .........e delicioasa. Chiar nu stiam ce sa gatesc in seara asta si tocmai am gasit .......si eu sunt pofticioasa.........si chiar nu mai stiu ce sa mai mananc pe la job.........m-am saturat de uscaturi.......iar mancare gatita nu imi mai comand de la catering pentru ca mi s-a facut o data tare rau de la ea.

Pupici,
Ioana si bibicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Bine ai venit Ana (un nume foarte frumos de fetita) si sa iti traiasca bebicul

Lia, stiu ce voi gati maine sau poimaine - ca astazi am mancare. Hai ca deja ma gandesc la pilaful delicios si serios ca inghit in sec, nu alta. Tu cat ai lasat pipotele sa fiarba - ca eu nu am gatit niciodata si nu stiu ???

Eu conopida am fiert-o si am bagat-o la cuptor cu ceapa si ardei + condimente +marar la sfarsit. A iesit f buna - eu aseara la ora 22.00 mancam mancarica cu salata de gogosari copti!!!

Merci pentru aprecierea vis-a-vis de Andrei Ti se pare ca seamana cu mine sau cu Daniel ? Nu stiu de ce am senzatia ca bb din burtica va semana f bine cu Daniel - de ar avea ochii albastri si parul meu - brunet si ondulat...mama ce baiat o sa aiba mama, ii punem bodyguard !!!!

Apropos de ingrasat sau de kg luate - ca noi suntem inr-o situatie speciala, adica , am primit pe email un tabel cu greutatea care trebuie luata in timpul sarcinii. Cine il doreste il pot trimite, OK ?

Va pupacim, o dupa amiaza excelenta si bebei miscaciosi si mancaciosi,

Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput