Mamici ian-feb 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
buli spune:
buna dimineata
multumesc frumos ca m-ati lamurit cu vaccinul. am citeva prietene care au nascut de curind si nu auzisera de asa ceva (una nevasta de doctor). pe de alta parte eu am incredere in doctorita mea de familie.
eu sint ok, desi aveam mari emotii. e primul copil si voi avea 33 de ani cind il voi naste (sper sa nu vina chiar de ziua mea :)), care-i pe 12 ian.).
sper sa va/ne mearga bine la toate si sa incepem anul cu bine.
pe bebe credem ca o sa-l cheme Matei. am vazut ca-i un nume foarte popular ;)
o zi frumoasa
buli spune:
la Mall in ce oras va intilniti? eu sint din Iasi.
daca sinteti in alta parte incerc sa ajung, dar eu stiu? :))
Andruska spune:
Buna dimineata fetelor si zau ca mi-ati lipsit !!!! Trebuie sa fac cumva sa il conving pe sotul meu sa luam un calculator acasa - problema este Andrei, dar vedem noi ce si cum
V-am trimis tabelul: Narcisa, Carmen si Diana. Sper ca l-ati primit.
Lidia , sanatate multa tie si bb-ului, sa iti traiasca frumoasa familie si sa fi iubita!!!!!
Noi am lipsit ieri - dupa cum v-a informat si Adriana (am ajuns sa vorbim in fiecare zi la telefon si sunt tare fericita ca a existat BabyEXPO ca acolo ne-am cunoscut ) - si vad ca nu v-ati incurcat la scris !!!!!!!!!
Noi am papat niste carnati care ne-au placut f mult insa ne-a aparut urticarie pe partea dreapta - mana+picior - si ne mananca. Ne-am dat cu spirt insa vad ca nu trece !!! Vreau sa ma duc la doctorul de la serviciu sa ii arat bubitele si sa vad ce zice. Credeti ca trebuie sa ma ingrijorez ? Va scriu sa va spun ce si cum, da ?
Apropos de vaccinul antetetanos - eu tin minte ca am facut (cu Andrei) un vaccin pe la 8 luni insa nu mi-a spus ce fel este, doar ca este ptr bb. Oricum am sa intreb dr de familie cand ma mai duc - eu as vrea in demebrie sa repet toate analizele si trebuie sa ma duc sa imi dea trimitere la Cantacuzino.
Altfel, ieri am stat acasa si ce bine a fost !!! Sunt tare fericita ca cei de la serviciu au fost intelegatori si ma lasa sa stau acasa 1zi/sapt - ptr mine conteaza f mult.
Va pupam , va astept la taclale si DA, venim duminica la MALL, 10.30 la Biroul Informatii. Eu o sa vin cu sotul si cu Andrei (ei se vor opri la jocuri, bucuria lu'fi'miu). Noi mai avem in loc in masina asa ca ...just say the word ...fetele din zona Dr Taberei.
Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Lia70 spune:
Buna dimineata, burticute dragi!
Noua ne-au dat caldura aseara, asa ca am dormit excelent azi noapte! Fetelor, de ieri am intrat in saptamana 25. Crestem, nu ne incurcam!
Georgy, ai grija de tine in primul rand, ca de-acum o sa ne tot intalnim! Despre ce spital ai scris? Felicitari pentru bebita si multa sanatate in continuare!
Lidia, la multi ani si multa sanatate! Multumim pt. informatiile despre vaccin. De ce faci tu injectii cu steroizi?
Masina nr.2: Lia + 3 locuri libere (poate chiar 4). Va astept!! Intalnirea in zona Favorit.
Pupici.
Lia25
Andra28 spune:
Dragi burticute- harnicute,
Intr-adevar, Adriana, este foarte urat afara si chiar daca iti place ploaia, de data asta.....nu prea cred sa mai spui la fel.
Noi suntem bine astazi, dupa o noapte in care am dormit bustean. Bebe este tare zburdalnic si din cand in cand isi face simtita prezenta in zona vezicii urinare sau ma inghionteste pe langa buric. Oricum, miscarile sunt inca blande- pot spune-, nu au ajuns sa-mi provoace dureri sau alte chestii.
Din pacate nu stiu daca voi ajunge la intalnire ptr ca zugravul meu mai vine si maine fiindca lavabilul nu a prins bine si vrea sa mai dea o mana, asa ca femeia la curatenie va veni tocmai duminica. In functie de ora la care vine, ajung sau nu la Mall. Tare mi-as dori sa vin!!!!!
Andruska, tu esti foarte norocoasa cu colegii si sefii tai, asa ca profita din plin.
Aseara am constatat ca picaturile care imi curgeau din sani si erau incolore au devenit alb-galbui si vascoase.Ne pregatim de lapticul adevarat!!! Voi cum stati cu asta?
Va pupacesc,
Andra- sapt 26
Andra28 spune:
Lidia, la multi ani!!!!!!!!!!!
Sa ai parte de toate lucrurile bune din lume si de un bebe sanatos si frumos!!!!!
Pupici,
Andra-sapt 26
Crisnemes spune:
Buna dimineata dragi burticute,
Adriana puiule in Bucuresti 7 grade, la Cluj sunt doar 3 grade si ploua marunt mocaneste,e groaznic si ca urmare a vremii urate de afara nu mi-a venit sa ma ridic din pat de la caldurica si sa ies afara. Zile cum sunt astea ma fac sa-mi doresc sa intru cat mai repede in concediu prenatal.
Lidia La Multi Ani! , sanatate multa si implinirea tuturor dorintelor.Sa ai parte de o nastere usoara si un bebic frumos si sanatos.
Andruska multumesc pentru tabel , spar sa nu depasesc 14.5 kg. Dar dupa cum am luat in greutate in ultimele 2 luni nu se stie.
Corina, cum te mai simti?Ti-au mai trecut contractiile dupa ora de gimnastica?
pupici si o zi minunata
Cris
narcisa spune:
La multi ani si multa sanatate si numai bine alaturi de familia ta Lidia!
Andra multumesc inca o data pentru tabel!
Adriana, la noi sint la aceasta ora 2 grade afara si azi noapte -1, asa ca voi la 7 grade sinteti inca niste fericite(aici au fost inca de la inceputul sapt.trecute cred cele 7 grade dimineata; asa ca imbracati-va bine fetelor!!!!
Despre vaccin anti-tetanos n-am auzit, eu am nascut anul trecut, avind RH negativ mi-au facut o injectie prin luna a sasea si imediat dupa nastere si atit.
Ce bine ca va puteti intilni in Bucuresti, o idee excelenta, va urez o zi insorita pentru duminica.
Georgy ai grija de tine si de bb si multa sanatate!
Eu ma simt destul de bine in dimineata asta, bb inca doarme cred, dar seara e cel mai rau ma apuca asa niste stari de neliniste ca si cum nu pot sta locului,de nu stiu ce sa mai fac(oare sa fie de la tensiune?? mi-am controlat-o in acele momente si destu de mica 90 cu 67); o fi normal?
Speram sa venim si noi mai des la taclare, acum ca bb Patrick de putin timp incepe sa se mai joace si singurel in camera lui, ca voi sunteti taare harnicute la scris!
un sfirsit de saptamina cit mai placut
si toate cele bune
narcisa 24 saptamani & bb Patrick 1 an si 3 luni
Marina spune:
buna
adlemi ma bucur ca macar fizic este bine. Psihic nu ma astept la minuni ca nu cred ca poti trece usor peste asta.
M-ai inteles gresit as vrea sufleteste sa o sun dar nu am intentia sa o fac pentru ca numai usor nu i-ar fi...avea atatea sperante de data asta. Eu mi-as permite sa sugerez sa nu o sunam momentan pentru a-i da ragazul sa se linisteasca sufleteste...o sa se intoarca cu siguranta printre noi mai puternica.
Adlemi te rog doar sa-i transmiti toata dragostea noastra prin ce mijloace poti, si da-ne vesti despre ea maacar din cand in cand.
Pupam burticile
Marina
quote:
Originally posted by adlemi
Fetelor,vesti despre LILI...Fizic face bine,psihic inca nu.Va reusi sa treaca cu siguranta peste aceasta stare,dar doar ea stie cand...Nu sunt eu in masura sa va spun sa nu luati legatura cu ea,puteti sa-i scrieti,sa-i dati telefon...V-am spus doar ca nu vrea sa vorbeasca cu nimeni!Asta este ce mi-a spus sotul ei.Ii cunosc pe amandoi de mult prea mult timp,pt a crede ce mi se spune.I-am transmis mesajele voastre prin intermediul sotului ei.Sunt sigura ca s-a bucurat.Repet,nu spun sa nu luati legatura cu ea.Nu am dreptul de a vorbi in numele ei si sincera sa fiu,e prea mare responsabilitatea pe care mi-am asumat-o.Cu mine nu a vrut sa vorbeasca.Dar cine stie,poate va vrea sa vorbeasca cu voi...
Ideea este ca fizic face bine.Daca mai am vesti vi le voi spune...Daca vreti s-o suntai,sunati-o!Daca vreti sa-i scrieti,puteti sa-i scrieti.NU SUNT EU IN MASURA SA VA SPUN CE SA FACETI!
Ideea este ca e destul de bine.Asta e tot ce vroiam sa va spun!Sa aveti o zi buna.
ad_risnov spune:
Lidia, la multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti toti patru!!! Cred ca ai o familie atat de frumoasa si de reusita! Sa va ajute Dumnezeu in continuare si sa ai parte de o sarcina si o nastere usoara!
Pupici.
Adriana in 24 de saptamani