Comentarii la articole!!!
Raspunsuri - Pagina 3
parpalak spune:
evadindeva, ti-am pus niste intrebari la care n-ai dat raspuns. Eu nu cred ca e usor cu facultate, n-am afirmat asa ceva, am presupus despre tine ca tu asa crezi din felul in care vorbesti. Si din pacate, indiferent de numarul facultatilor, se pare ca puterea de intelegere si de patrundere depinde de altele..
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
maryam spune:
Eu iti doresc din suflet sa lasai in urma totul, e plina lume de carcotasi si rauvoitori, de incapabili care in spatele PC-ului au si ei frustrarile lor pe care nu le pot "varsa" altfel, ar fi pacat ca acum cand astepti un sa lasi ceva sa-ti intineze fericirea, doar stii ca si el simte si traieste totul in acelasi timp cu tine, nu?
Sa ai parte NUMAI de bucurii si gandeste pozitiv, fi vesela si increzatoare...restul e lipsit de importanta.
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
desprecopii spune:
Desi nu am avut timp sa reflectez la toate mesajele scrise la acest topic iata niste clarificari necesare:
1. De ce a fost publicat acest mesaj pe prima pagina?
Persoanei care se incapatineaza sa repete aceasta intrebare fara a-si oferi un tandru moment de reflectie - eu - ca proprietar al acestui site, ii raspund:
Pentru ca unul din obiectivele acestui site este spargerea unor mentalitati, depasirea unor inertii de conceptie, modelarea unei opinii lipsite de prejudeati si limite. Doar pentru cei in trecere - acest site este Despre copii. Pentru cei care revin si formeaza aceasta comunitate unita - acest site este Despre Viata. Cu copii sau fara copii, din medii diferite, de pe meridiane opuse, suntem adunati aici - pentru ca ne uneste Limba Romana si pentru ca aici suntem ca o familie.
Noi stim ca aproape toti cei care au umplut pagina de comentarii infecte la povestea adevarata a Elenei sunt 'trecatori' si nu apartin acestei comunitati. Povestea Elenei a fost publicata pe forum, cu luni in urma si nu a generat controverse, dezaprobari cooperativiste, strigate tribale ce invoca castitatea si falsa pudoare. Domnilor si doamnelor - ati auzit de Amina Laval?
2. Ce fel de morala ofera acest articol?
Raspunsul este mai simplu decit pare. Asa cum am mai repetat de citeva ori, aceasta cumunitate nu este moralizatoare. Asa dupa cum - cu siguranta unii dintre voi intelegeti - exact moralistii au mustele pe cusma/batic. Acei care au sarit cu jignirile si morala - sunt exact acei care nu au nici un respect pentru mame singure, homosexuali, minoritati religioase, divortati, oameni singuri, etc.
Toleranta este o calitate destul de rara in Romania. Si, de multe ori ea este combinata cu invidia.
Celor care comenteaza rautacios (de ex. d-lul Radu) le recomandam cu respect sa nu mai tulbure acest site si sa isi caute (cu succes) o cumunitate virtuala ideala - pe masura perfectiunii lor.
Stim ca oricit de multe am face, nu putem cinta cu totii la unison. Cintam pe voci si tonuri diferite insa ... suna totusi parca a aceeasi melodie. Facem tot posibilul sa fim alaturi de voi si suntem mandri ca suntem o parte din viata voastra. Elena este o membra a familiei noastre si ii respectam sinceritatea. Faptul ca a avut curajul sa isi deskida inima ca o carte - in fata tuturor (!) este o lectie si o virtute care nu poate fi apreciata fara un anumit grad de rafinament.
Si, cu riscul de a ma repeta, acest site nu este catolic ci pur si simplu, o bucatica de viata.
Mirela,
Desprecopii.com
Pentru parinti... despre copii!