Comentarii la articole!!!
Raspunsuri - Pagina 2
qsar spune:
REPET: nu eu am facut comentariul cu:
"PENTRU CEI CARE CITESC SI SUNT BATUTI IN CAP" CE ARE SITUL CU O POVESTE ADEVARATA DE DRAGOSTE SI BINEINTELES PUSA LA SUBIECTUL IN 1 SAU IN 2 ...OARE COPII NOSTRI DE 1 AN SAU 2 ANISORI VOR INTRA PE ACEST SITE? SI DACA VOR INTRA OARE CE VOR CAUTA SA CITEASCA "
Aceasta opinie NU IMI APARTINE... era un citat.
evadindeva spune:
Elena, uite cum stau lucruile: nu ii condamna pe cei care au facut comentarii "nefavorabile" (folosesc aceasta expresie desi nu-mi place de loc, nu exista favorabil si nefavorbail aici, e parerea fiecaruia - dreptul la libera exprimare l-am mai pomenit). Nici eu nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa ceea ce ai povestit tu cu nonsalanta. Cred ca si tu ai gresit cand i-ai jignit, in privinta limbajului sa-mi fie cu iertare, n-am vazut sa te injure nimeni, mai degraba am citit lucruri urate de partea cealalta. Pastreaza o masura in toate spune un vechi proverb, pastreaza deci si tu decenta necesara si vei vedea cum se schimba tonul si in vocile celorlalti. Nu poti sa faci pe cineva prost sau batut in cap si sa ai pretentia sa nu ti se raspunda pe acelasi ton. Din nefericire pentru tine la discutiile despre educatie si bun simt ai pierdut, dar poti sa recuperezi cu scuze pentru cei la adresa carora ai aruncat epitete "nefavorabile". Si, pentru ca balanta sa fie echilibrata uite, in numele lor imi cer eu scuze. Arata deci ca nu esti ceea ce toti au spus si fa si tu la fel. Daca vrei sa castigi ceea ce ai pierdut. . . .
n/a spune:
quote:
Originally posted by qsar
REPET: nu eu am facut comentariul cu:
"PENTRU CEI CARE CITESC SI SUNT BATUTI IN CAP" CE ARE SITUL CU O POVESTE ADEVARATA DE DRAGOSTE SI BINEINTELES PUSA LA SUBIECTUL IN 1 SAU IN 2 ...OARE COPII NOSTRI DE 1 AN SAU 2 ANISORI VOR INTRA PE ACEST SITE? SI DACA VOR INTRA OARE CE VOR CAUTA SA CITEASCA "
Aceasta opinie NU IMI APARTINE... era un citat.
Gsarule stai linistita mama, ca am inteles noi ca nu tu ai scris acel citat ... l-a scris ELENA, ia citeste cu atentie aici:
10/11/2003 pt. desprecopii
Numai publicarea a astfel de texte pe un site destinat copiilor si nu unei mahalale lasa mult de dorit... asa ca sa avem pardon... chestia cu namolul e valabila in cazul vostru se pare... sinteti in el pina la git. "Relatia sexuala cu sotul meu devenise foarte rara...imi era rusine sa ii spun ca simt nevoia sa facem iubire asa ca am apelat la masturbare..."
ashe, deci citatul de mai sus e din 'anonim' pe data de 11 oct ...
sh-acu vine raspunsul Elenei, pe data de 12 oct:
10/12/2003 PT.CEL CARE A SCRIS pt.descoperiri
"PENTRU CEI CARE CITESC SI SUNT BATUTI IN CAP" CE ARE SITUL CU O POVESTE ADEVARATA DE DRAGOSTE SI BINEINTELES PUSA LA SUBIECTUL IN 1 SAU IN 2 ...OARE COPII NOSTRI DE 1 AN SAU 2 ANISORI VOR INTRA PE ACEST SITE? SI DACA VOR INTRA OARE CE VOR CAUTA SA CITEASCA LA POVESTIILE ADEVARATE DESPRE MAMICILE LOR ?OARE A SCRIE ADEVARUL ESTE O RUSINE,,,CE ARE POVESTEA ADEVARATA CU SITUL DESTINAT COPIILOR-??? CRED CA TU LASI MULT DE DORIT SI NICI DECUM PUBLICAREA A ASTFEL DE TEXTE.... "Numai publicarea a astfel de texte pe un site destinat copiilor si nu unei mahalale lasa mult de dorit... asa ca sa avem pardon... chestia cu namolul e valabila in cazul vostru se pare... sinteti in el pina la git. "Relatia sexuala cu sotul meu devenise foarte rara...imi era rusine sa ii spun ca simt nevoia sa facem iubire asa ca am apelat la masturbare..."
raspunsul lui Anonim
10/12/2003 era pt. desprecopii nu pt. descoperiri
... ia "deschide" bine ochii si citeste cu atentie ce si cum se scrie si poate afli cum se scrie "NICI DECUM"...:-))... ... si ca sa accepti astfel de comportament al unei femei "serioase" iti trebuie deobicei oleaca mai putina scoala (asta apropo de ce crezi tu Elenalove de cei ce te blameaza)... e mai simplu sa fii la mintea ei, adica sa stai cam pe aceeasi treapta intelectuala... deobicei prostia nu doare! ...si Elenica sa stii ca nu trebuie sa fii balerina, dansatoare sau cum le mai numiti voi "frumos" pe cele care fac de atitia ani Turcia, Grecia, Japonia... doar ca sa stii prin ce trec... deobicei e valabila vorba din popor: CUM ITI ASTERNI ASA DORMI! Poate era mai bine daca incercau sa termine un liceu, eventual o facultate si atunci probabil ca se gindeau mai bine la viitor si la ce va spune lumea nu numai din auzite, dar chiar din citirea "operelor" personale... povesti de genul celei publicate aici. Nimeni nu-i fara pacat, dar si incurajarea prostiei mi se pare un pacat... ... iar o adolescenta care citeste povestea asta, si are un IQ sub 80, retine ca-i perfect sa fuga de acasa, sa valseze prin te miri ce baruri straine si sa "agate" un barbat strain si cu bani... FAT-FRUMOS... si sa traiasca "happily ever after"... iar la astfel de copii ma refeream eu, nu la cei de 1-2 ani... ca doar nu aveti genii din fasa, care la virsta asta citesc si navigheaza pe net...:-))
deci ashe stau lucrurile ...
Elena mai citeste odata ce-a scris Evadindeva ... eu zic sa o lasi balta, daca vrei sa dovedesti intr-adevar ceva ... plizzzzzz ...
concentreaza-ti atentia asupra sotului si bebelusului!
Lorelai182003 spune:
Mey da nu se baga si un moderator p-aici sa vada care-i treaba. Nu mi-a vanit sa cred cand am citit ce au comentat aia la povestea ta. Este o poveste frumoasa despre o femeie care a avut curajul sa ia viata in piept si nu a fugit la primul obstacol aparut in cale. Si acum o sa fie mamica!! Bravo tie Elena! Sa stii ca eu te consider un exemplu pentru cat de puternica poate fi o femeie si ca are curajul s-o ia de la capat!
Auzi, da ei pun povestile noastre asa fara sa ne anunte? Si unde le pun ca io habar n-am? Ca maine-poimaine ma trezesc si eu cu povestea mea acolo(oriunde o fi). Si cred ca la mine s-ar ivi comentarii si mai rautaciose-sunt o viitoare mamica de...18 ani si sarcina NU a fost din greseala!
Iti doresc multa iubire in viata(de fapt la toti trei), sanatate si nu mai asculta de gura lumii, vorba ceea:CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA!
PUPICI
Lorelai
ralucami spune:
Q dar tu esti ghinionista rau!! Stii povestea cu unde dai si unde crapa??
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
parpalak spune:
evadindeva, tu esti de parere ca e "moral" ca sub acoperirea anonimatului diversi sint foarte OK sa improaste cu cuvinte batjocoritoare dar pentru a-ti povesti cu curaj si sinceritate povestea "tacerea e de aur"?
Sau crezi ca site=ul asta e deschis numai celor care au o facultate si carora totul le-a fost usor si frumos din prima si care n-au avut de intimpinat nici o dificultate?
Tu asta ii inveti pe copiii tai? Ca autocenzura sa traiasca si ca e OK sa dea cu pietre in altii?
Si chiar crede cineva ca o pustoaica cu IQ 80 ajunge pe un site destinat discutiilor despre copii si in pofida sfaturilor bune si "morale" a cercului in care se invirte, o va lua pe calea "imorala" numai si numai pentru ca a citit o poveste pe internet? Hai sa fim seriosi!
Si daca aveti de gind sa-i invatati pe copiii vostri ca a-ti cauta fericirea si a te lupta pentru tine e imoral, si a fi sincer cu tine si cu ceilalti e imoral, nu pot decit sa-mi fie mila de voi si de copiii vostri.
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
parpalak spune:
Constat cu bucurie ca prima pagina s-a reparat! Multumim!
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
nasuc spune:
qsar, don't worry! cred ca inafara de Elenalove toata
lumea a inteles ce-ai vrut sa zici...
repet intrebarea mea: de ce a ales admin-ul
povestea Elenei ca s-o puna pe prima pagina?
oare chiar trebuia scoasa in evidenta?
Parpalak, ce s-a reparat pe prima pagina?
evadindeva spune:
Parpalak draga, nu te obliga nimeni sa-ti cresti copii in spiritul moralei draga! Nu te obliga nimeni sa-i inveti ca drumul drept desi mai greu si plin de greutati e mai bun decat ala lung si care ocoleste prin mocirlele renuntarii la demnitate si la principii. Cine ti-a zis tie ca e obligatoriu asa ceva???? Ia mai citeste odata ce-am spus. Cat despre drumul usor al celor cu facultate, fii serioasa, daca era asa izi brizi cum crezi tu aveau si dansatoarele buricoase nu una ci vreo trei. Sa ai o zi buna!!!!
radu_tud spune:
... realizez inca o data mizeriile si magariile pe care unii utilizatori "harnici" ai acestui site le arunca asupra altora. Eu sunt patzit cu batjocuri, barfe si mitocanii. Se pare ca obiceiurile casei isi fac inca o data ... cine stie a cata oara ... aparitia.
Se vrea un anume tip de discurs, un anume tip de oameni, o barfa continua si neproductiva.
Nu poate cineva sa isi spuna parerea deschis pentru ca imediat vin ciracii si ii baga pumnul in gura facand apel la reguli si regulutze.
Fratzilor, chiar daca majoritatea traitzi in occident, se pare ca unele concepte primare va sunt straine. Libertatea de exprimare e unul din ele.
M-am iluzionat ca aici gasesc o comunitate cu acelasi gen de probleme si ca pot gasi solutiile problemelor noastre. Aiureala!
Probabil din cauza densitatzii mari... nu mai au unii loc de altii.
Elena, sunt de aceeasi parere cu tine!
cat despre restul...(nu toti si pacat de cei la care tzin)... se stiu ei cine...
Rushine mai tovarashi!
Nu mai injuratzi comunismul... unora vi se potriveste ca o manusha!