Comentarii la articole!!!

Comentarii la articole!!! | Autor: Elenalove27

Link direct la acest mesaj

DACA AM POSTAT ACEST SUBIECT UNDE NU TREBUIA ROG ADMINISTRATORII SAU MODERATORII SA IL MUTE UNDE CRED EI CA ESTE LOCUL POTRIVIT !!!

"Acest site nu este un site pentru copii ci despre copii - asadar 99% din vizitatori sunt majori." Autor -Desprecopii ADMINISTRATOR Netherlands\564 Mesaje-[/red

Comentarii la articolul "DIN MILA SAU DIN DRAGOSTE?"

"Numai publicarea a astfel de texte pe un site destinat copiilor si nu unei mahalale lasa mult de dorit... asa ca sa avem pardon... chestia cu namolul e valabila in cazul vostru se pare... sinteti in el pina la git. "Relatia sexuala cu sotul meu devenise foarte rara...imi era rusine sa ii spun ca simt nevoia sa facem iubire asa ca am apelat la masturbare..." 10/11/2003"

Comentarii la articolul "DIN MILA SAU DIN DRAGOSTE?"

"Trebuie sa recunosc ca esti curajoasa rau de tot, aici sunt absolut de acord cu fetele.Inafara de o anumita predipozitie si un corp misto iti trebuie curaj greu sa te striptizezi prin baruri dubioase in japonia si si mai mult curaj ca in loc sa pleci acasa la mama de unde ai venit dupa episodul cu japonache sa-ti lingi ranile, te-ai dus frumos ca un catel pripasit pe langa casa omului, tocmai in Florida. Papusico, sa-ti spun un secret, in state se munceste pe rupte si al al tau va fi din ce in ce mai obosit,(stii scenariu, nu? obosit, munca multa, no time for sex!) asa ca pune mana pe chat frumos si orienteaza-te, cauta-l pe urmatorul, nu mai pierde vremea la despre copii. E plina lumea de fraieri... 10/11/2003

CE ESTE SCRIS MAI SUS SAU MAI JOS IN GHILIMELE AM COPIAT DE PRIN COMENTARI ADRESATE LA COMENTARII LA ARTICOLE...SI VREAU SA stiu OARE DE CE AM AJUNS SA FIM BATJOCORITI DE UNELE PRESOANE DE PE ACEST SITE SI NICIDECUM INTELESI OMENESTE ,DACA MODERATORI PUN SUBIECTUL PE PRIMA PAGINA ASTA NU INSEAMNA CACI AM AJUNS SA FIU "un catel pripasit" batjocorit DE CEI CARE AU CITE CEVA DE COMENTAT...OARE DE CE NU PUTEM VEDEA DE LA CINE SUNT COMENTARIILE ADRESATE MA REFER LA NICK SI ADRESE EXACT CUM ESTE CIND CINEVA PUBLICA UN SUBIECT?NU MI SE PARE CORECT CA CINEVA ANUME SA FACA COMENTARI LA SUBIECTELE NOASTRE FARA A VEDEA CINE ESTE PERSOANA RESPECTIVA !
SPER SI DORESC FOARTE MULT CA ADMINISTRATORII SI MODERATORII ACESTUI SITE SA FACA CEVA PENTRU A PUTEA VEDEA FICARE DE LA CINE SUNT ADRESATE COMENTARIILE ...DACA NU AS DORI SA MA RETRAG CA MEMBRU DIN ACEST SITE SI DORESC FOARTE MULT CA SUBIECTUL MEU"DIN MILA SAU DIN DRAGOSTE ...!? DE PE PRIMA PAGINA SA FIE STERS CACI NU AM AJUNS SA FIU BATJOCORITA DE UNELE PERSOANE CARE NU INTELEG VIATA IN ADEVARATUL SENS AL CUVINTULUI...
OARE ACESTE PRESOANE INTELEG CU ADEVARAT CEVA DIN POVESTILE NOASTRE, CA SA FAC COMENTARII?

cum ar fi "am apelat la mansturbare" ce are situl cu aceste rinduri?
sau cind am spus caci mi-am cunoscut cel de al 2 lea sot pe net , comentatori fac comentariI spunindu-mi caci "asa ca pune mana pe chat frumos si orienteaza-te, cauta-l pe urmatorul, nu mai pierde vremea la despre copii. E plina lumea de fraieri... 10/11/2003"

OARE CITE DINTRE MAMICILE DE PE ACEST SITE SI-AU CUNOSCUT SOTII PE NET ???? EU CRED CA MAJORITATE ...DE ACEEA DORESC SA SE VADA DE LA CINE SUNT ADRESATE COMENTARIILE LA ARTICLOE SI SA NU FIM BATJOCURA ALTORA CACI ACESTII COMENTATORI SIGUR NU AU TRECUT PRIN CE AM TRECUT UNELE DINTRE NOI CA SA FACA HAZ DE NECAZ.

MULTUMESC !!!

Elena cu burtica & sotul AL

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Draga Elena, cind te asezi in fata computerului sa iti faci publica povestea vietii cu detalii amanuntite si mai si accepti sa fie publicata pe prima pagina a unui site cu peste 5000 de membri care poseda peste 5000 de conceptii total diferite, ca sa nu mai spun ca siteul este deschis si altor citeva milioane de vorbitori de lb romana ce se plimba pe net, iti asumi cumva si riscurile de rigoare ... adica pareri pro si contra, batai pe umar sau jigniri, pupicei sau bacalarii ...

Nu stiu cu ce te-ar incalzi daca ai vedea ca un mesaj cu o batjocura vine de la Mihaela Radulescu (e doar un nume ales la intimplare,fara nici o intentie) cu adresa de email blablayahoo.com, sau vine de la "baubau" fara nici o alta data suplimentara ... si inca ceva, fiecare are dreptul la privacy si sa-si dea cu parerea, internetul e liber si democrat ... sorry!

ps
EU nu am facut nici un comentariu ... PE CUVINT DE ONOARE! ... se poate verifica ... si in general am oroare de "scrisori anonime" si nu mi-e frica sau rusine sa spun ce-mi trece prin tartacutza ... am citit povestea, da' mi-e lene sa comentez ... in plus, s-a comentat suficient pe forum la subiectul respectiv ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Io iti inteleg frustrarile privitoare la comentarii, sunt pline de venin si dupa modul in care sunt gandite nu cred ca apartin in totalitate femeilor.

Te deranjeaza? N-ar trebui, nu-i cunosti si nu te cunosc. Daca un apropiat ti-ar spune toate astea atunci ar trebui sa te supere, dar asa... lasa-i in pisici sa linga ce-au scurmat acolo si gandeste-te ca un om de caracter, fie el barbat sau femeie n-ar scrie asa ceva.

Moka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

Elena!

Sigur ca nu toate raspunsurile si comentariile la povestea
ta, pe care ai expus-o cu atata nonsalanta, iti sunt favorabile!
Trebuia sa te astepti la asta in momentul cand ti-ai facut publice
experientele traite in ultimii ani, pe un site citit de atata lume.

Ce nu inteleg eu: de ce administratorii acestui site au ales taman povestirea ta ca s-o puna pe prima pagina? Care sunt criteriile (daca exista) dupa care se alege sau nu o povestire pentru prima pagina?

Iar tu, Elenalove, nu te supara prea tare, fii calma si concentreaza-ti energia spre bb din burtica. Femeile insarcinate sunt intr-adevar deosebite si trebuie sa fie protejate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Eu una te inteleg cat de cat prin ce ai trecut cu primul sot,si asta ca traiesc in Japonia,si vad o multime de fete romance casatorite cu japonezi care o duc rau,dar rau de tot,si tot nu au curajul sa se rupa de ei si sa plece acasa in Romania,tu ai fost una dintre norocoase ca ai scapat.
Dar odata ce ti-ai expus o parte din viata ta public,nu te astepta ca toata lumea sa-ti imbratiseze stilul de viata si hotararile luate.
Data viitoare mai usurel cu destainuirile despre tine,si doamne iarta-ma,doar ai trait in Romania,si stii ce si cum gandesc unii romani.
Lasa,tu sa fii sanatoasa,bb la fel,sa fii fericita cu sotul tau,si lasa lumea sa vorbeasca,tu pune la spate si fii fericita ca ai un sot care te iubeste si un bb care trebuie sa vina.
Dumnezeu cu mila si noi cu indurarea.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Sint de acord cu Elena, comentariile sint atacuri la persoana si conform regulilor acestui site nu-si au locul aici. Si nu inteleg de ce faptul ca a fi roman e o scuza admisibila pentru improscarea cu noroi atunci cind cineva nu e de acord. Adica ce? A fi roman este egal cu un soi de handicapare mentala sau emotionala?

Draga Elena, nu merita ca din pricina citorva persoane.. cu lipsuri.. sa pleci dintre noi - NU le face jocul. Asa sint unii, ii macina fericirea altora. Doar n-o sa-i bagi tocmai pe ei in seama!

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
"PENTRU CEI CARE CITESC SI SUNT BATUTI IN CAP" CE ARE SITUL CU O POVESTE ADEVARATA DE DRAGOSTE SI BINEINTELES PUSA LA SUBIECTUL IN 1 SAU IN 2 ...OARE COPII NOSTRI DE 1 AN SAU 2 ANISORI VOR INTRA PE ACEST SITE? SI DACA VOR INTRA OARE CE VOR CAUTA SA CITEASCA
... si tot asa... Comentariu competent, n-am ce zice... autorul (autoarea), a inteles cu mare acuratete si profunzime ca "in 1 in 2..." este un forum de discutii destinat copiilor geniali de 1-2 ani care intre doua bibi si-un scutec plin mai intra la enternetu care este (sic) sa traga o lectura interesanta.
Elena... astea erau "genialele" comentarii? Chiar merita bagate in seama?

Q (Gabriela)

_
P.S. Autorului (autoarei) comentariului: Io i-as darui lu' ala micu' (cat are un an sau doi?) juma' din biblioteca... sa nu mai piarda copilu' timpul cu lecturi pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by qsar

quote:
"PENTRU CEI CARE CITESC SI SUNT BATUTI IN CAP" CE ARE SITUL CU O POVESTE ADEVARATA DE DRAGOSTE SI BINEINTELES PUSA LA SUBIECTUL IN 1 SAU IN 2 ...OARE COPII NOSTRI DE 1 AN SAU 2 ANISORI VOR INTRA PE ACEST SITE? SI DACA VOR INTRA OARE CE VOR CAUTA SA CITEASCA
... si tot asa... Comentariu competent, n-am ce zice... autorul (autoarea), a inteles cu mare acuratete si profunzime ca "in 1 in 2..." este un forum de discutii destinat copiilor geniali de 1-2 ani care intre doua bibi si-un scutec plin mai intra la enternetu care este (sic) sa traga o lectura interesanta.
Elena... astea erau "genialele" comentarii? Chiar merita bagate in seama?

Q (Gabriela)

_
P.S. Autorului (autoarei) comentariului: Io i-as darui lu' ala micu' (cat are un an sau doi?) juma' din biblioteca... sa nu mai piarda copilu' timpul cu lecturi pe internet.

draga gsar te dai desteapta dar nu esti....si iti spun eu de ce eu nu am spus absolut nimic in legatura copiilor de 1 an sau 2 sa aibe vre-o legatura cu subiectele puse la in 1 sau in 2 ...asta este ceea ce ai dedus tu dar intelesul este altul..si acela caci acest subiect a fost postat la in 1 sau in 2 si nicidecum acolo unde acei copilasi de 1 an sau 2 de care povestim peripeti aici pe site ,,pot oare intra acei copilasi sa citeasca ceea ce scriem noi mamicile despre ei...deci nu aduce in discutie niste subiecte de care vad ca nu dai dovada de bun simt,,,si nu ma acuza de ceea ce nu merit,,,,...ceea ce am vrut sa spun este caci situl este dedicat copiilor dar asa cum am scris si aici in subiect este un site despre copii..iar cine a postat la comentarii despre subiectul meu vad ca a incurcat atele...adica cine a putut scrie urmatoarele rinduri"Numai publicarea a astfel de texte pe un site destinat copiilor si nu unei mahalale lasa mult de dorit... asa ca sa avem pardon... chestia cu namolul e valabila in cazul vostru se pare... sinteti in el pina la git. "Relatia sexuala cu sotul meu devenise foarte rara...imi era rusine sa ii spun ca simt nevoia sa facem iubire asa ca am apelat la masturbare..."iar raspunsul meu nu a avut absolut nimic de a face cu situl 1 unul sau in 2 ,,,esti grea de cap dar poate vei intelege ce am vrut eu sa spun si nicideum ceea ce vrei sa insinuezi tu ...
pacat caci sunt multi ca tine pe acest site care nu stiu decit sa se dea mare cu prostia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evadindeva spune:

Scrisoare deschisa

Elena,

As vrea sa intelegi ca vina pentru aceste discutii nu e a ta. . . Vina e a aceluia care, dintr-un motiv sau altul, a deschis cutia Pandorei publicand pe prima pagina povestea ta. Parerea mea sincera e ca acela nu ti-a facut un bine. Motivele sunt multe si nu vreau sa le enumar aici, nu asta e scopul demersului meu. Revenind la miezul problemei, incep prin a spune tuturor ca acesta este parerea mea personala, bazata pe experienta si educatia mea - nu generalizez, deci rog persoanele cu pareri diferite sa nu se simta lezate in nici un fel. In ceeasi ordine de idei, consider ca a impune un anume fel de comentarii intra in contradictie cu dreptul la libera exprimare. Si revin la esenta problemei. Imi pare rau, da, iata sunt sincera, ca ai ajuns in mijlocul acestui schimb de replici, in primul rand pentru ca astepti un bebe si nu e momentul pentru asa ceva acum. Dar, asta nu inseamna ca scuz exprimarile de genul sunteti batuti in cap. . . . Povestea ta nu e noua, de la Lilith incoace s-au tot scris asemea istorii asa ca extraordinarul dispare brusc. M-am straduit sa inteleg de ce ai scris-o totusi. Cred ca am inteles, daca nu mea culpa. Insa, trebuia sa fii constienta ca exista si femei care nu vad cu ochi buni povestile acestea. De ce? Pentru ca nu toate mergem pe acelasi drum, asta e doar drumul tau, e solutia ta la problemele vietii dar nu e singura si nici una dintre noi nu ne putem lauda ca stim drumul cel mai drept. Traim intr-o societate care imparte lumea, uneori arbitrar, alteori nu, in buni si rai. De care parte a baricadei ne situam este alegerea noastra, este optiunea personala a fiecaruia. Iti respect poftim optiunea, este dreptul tau cum spuneam sa faci ce crezi de cuviinta cu viata ta. Dar pretind acelasi respect pentru drumul meu - corect, nu? Respectul este un lucru minunat zic eu si incepe cu respectul pentru sine. Acorda-ti un ragaz si analizeaza lucrurile la rece si fara patima. Ai sa vezi ca dreptatea nu e numai in gradina ta. Sper din tot sufletul ca ai invatat ceva din toata povestea ta si mai sper ca ceea ce ai facut scriind-o e un semn de mai bine. Inteleg ca-ti doresti ceea ce nu ai avut pana acum: o relatie sanatoasa, un copil, un statut social mai bun, o legitimitate pentru care iata, te bati cu indarjire. Iti doresc succes. Imi permit totusi sa-ti dau un sfat: tacerea e de aur! Tine minte ca viata ne cere fiecaruia sacrificii si a le accepta sau nu e la latitudinea noastra. Ai rabdare si invata din greseli, aseaza-ti scara mai sus si urca, nu te uita inapoi daca vrei sa reusesti. Nu cred ca esti mandra de ceea ce ai scris, nu cred, ma incapatanez sa nu cred in ciuda faptului ca evidenta e impotriva mea aici. Intelepciunea ne vine din intelegere iar intelegerea din educatie. Nu e vina nici uneia dintre noi ca tu ai trait ceea ce singura numesti "clipe grele" in barurile in care ai dansat. Asa ca nu-ti revarsa dezamagirea pe capetele celor care si-au spus parerea vis-a-vis de povestea ta - realitatea nu e cea pe care ne-o imaginam din pacate. Cat despre asa zisii prieteni care spun ca sa nu apleci urechea la moralistele forumului, alt sfat, fereste-te de ei. Nu sunt convinsa ca iti vor binele.....Un prieten e acela care are curajul sa-ti spuna cand ai gresit, nu acela care te lauda in fata ca sa aiba motiv de barfa si comedie gratis in spatele. As fi vrut sa-ti spun mai multe, dar nu e locul aici. . . Inca o data succes si sa ai o nastere usoara si un copilas sanatos. Dar, nu uita niciodata ca nimic nu se construieste pe minciuna si daca semeni vant culegi furtuna........

Moralista de serviciu,

evadindeva

PS Multumiri celor care au avut educatia si bunul simt sa considere ca morala e buna de tavalit in noroi!!! Ma intreb doar daca si copiilor vostri le dati aceleasi sfaturi. . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

evadindeva,,,,

iti dau dreptate in ceea ce ai scris ...doar caci acum citeva luni in urma ...

... cind am intrat pe acest site fiecare dintre mamici incepuse sa isi spuna povestea vietii lor ,adica spunind fiecare prin ce au trecut si cum de au ajuns acolo unde sunt acum,,, asa ca si eu deodata m-am apucat sa scriu dar niciodata nu mi-a trecut prin minte caci o sa ajung la aceste discutii...nu am plins pe umarul nimanui spunind caci am dus-o greu sau caci am trecut prin multe greutati ,am spus doar poveseta vieti mele si am ajuns sa fiu un catel care guriile rele ,il injura si il face cum vor ei, mi-am spus povestea si nu m-am asteptat la comentari din partea guriilor rele de pe site si nici a gurilor bune...am postat subiectul si mi-am vazut de treaba mea in continuare fiind un membru bun si fara sa jignesc pe absolut nimeni din acest site...dar aici asa cum mi sa mai spus mai bine taceam,si exact cum ai spus si tu tacerea este de aur...de aceea am rugat sa se inchida subiectul si sa fie sters si de pe prima pagina poate asa guriile rele nu vor mai avea la ce face comentarii...
Odata ,cindva pe acest site puteam sa ne dam fiecare cu parerea despre trecutul unei alte persoane ,dar acea parere nu trebuia sa fie una dintre parerile de rau ,ci sa ne incurajam unul pe altul nu sa ne jignim cit se poate de mult !
Acum pe site sunt numai jignituri si subiecte care ajung la container ,iar majoritatea dintre membri isi pierd cumpatul si arunca vorbe urite unde si cum apuca fiecare...

Multumesc celor care m-au sustinut si rog ca acest subiect sa fie inchis daca se poate ,precum si subiectul de pe prima pagina ! -DIN MILA SI DIN DRAGSOTE...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Elena,

Daca ai fi citit cu puuuutzintica atentie postarea mea, ai fi observat ca incercam sa comentez unul dintre "comentariile pe care le-ai primit de la un(o) anonim(a) Care-si permitea sa disece povestea ta, desi nici denumirea forumului "in unu, in doi..." n-a priceput-o. Persoana care ti-a raspuns credea ca se refera la copii de un an sau doi...
Incercam sa-ti spun ca nu merita bagate in seama astfel de raspunsuri. Daca n-ai observat, incercam sa te incurajez... Si nu am facut nici un comentariu legat de povestea ta... Cat despre gradul meu de inteligentza... NO COMMENT

Mergi la inceput