Help! Dentist bun in Bucuresti??????

Help! Dentist bun in Bucuresti?????? | Autor: Mirunda

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,

am o problema destul de arzatoare,caut pentru mama mea un dentist priceput si de treaba in Bucuresti, ca are mari probleme cu dantura. Poate ma puteti ajuta voi cu un sfat, ca nu prea stim unde sa mearga (dentistul ei s-a pensionat, inlocuitor nu are).
Va multumesc mult de tot!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

in zona bucur obor o intereseaza ?
adica de fapt daca ii convine ca distanta , dentista mea e super.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

Dentista mea are un cabinet particular la pasajul Muncii, lucreaza foarte bine si are mana usoara, daca te intereseaza pot sa-ti dau mai multe informatii.

Roxy(mama) si Annie(bb).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Dr. Taberei ? dentist si chirurg stomato... f. bun, f. tanar .

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Pot sa-ti recomand un stomatolog priceput care are cabinet in zona Piata Cosbuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

In zona Calea Mosilor, mai exact pe Str. Ardeleni, am un stomatolog f. bun , calm , care-ti da f. multe explicatii. Daca te intereseaza, anunta-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

In zona Calea Mosilor, mai exact pe Str. Ardeleni, am un stomatolog f. bun , calm , care-ti da f. multe explicatii. Daca te intereseaza, anunta-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ma intereseaza pe mine un dentist in Dr. Taberei. Te rog sa-mi spui mai multe amanunte.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Si pe mine ma intereseaza un dentist in Drumul Taberei.
Daca cunoasteti, va rog sa ma informati si pe mine.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wwwcristian spune:

quote:
Initial creeata de Mirunda

Dragii mei,

am o problema destul de arzatoare,caut pentru mama mea un dentist priceput si de treaba in Bucuresti, ca are mari probleme cu dantura. Poate ma puteti ajuta voi cu un sfat, ca nu prea stim unde sa mearga (dentistul ei s-a pensionat, inlocuitor nu are).
Va multumesc mult de tot!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Iti recomand un stomatolog extraordinar(pe bune) se numeste Florin Muresanu nr. de tel 456.48.47.Apeleaza cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Stiu un dentist exceptional in apropiere de Mall. La clinica Eurodent.

Daca vreti si numele, revin.

Rox

Mergi la inceput