Help! Dentist bun in Bucuresti??????
Raspunsuri - Pagina 2
ina_nz spune:
Un dentist extraordinar la Bucur Obor, Shtefan cel Mare:
Draghescu Cornel - 21 24 958
Tanar, dragutz, cu o rabdare extraordinara, il recomand pentru copii in special. A stat cu nepotzica mea o jumatate de ora numai sa o convinga sa deschida guritza. Eu ash fi renuntzat de mult, imi venea sa o bat
Ina
jilgin spune:
In Drumul Taberei-Cabinet Jolident :Dr.Daniela Avieritei
Str.Cetatea Histria nr7,vis-a-vis de policlinica de copii Cetatea Histria,in prima scara,la parterTel.726.58.74
ochinegri spune:
Un dentist bun, tanar si neciubucar, am si eu. Am portelane in gura facute de el .. si e bune. A lucrat la Stomasan, acu' e pe cont propriu in Berceni.
Cine e interesat, vorbim pe PM.
Siminaf spune:
Nu am inteles pt. ce cartier vrei o recomandare de dentist, dar iti spun si eu: pe N. Titulescu, la Dentexpert, unde toti doctorii, doctoritele, asistentele, etc. sint tineri si f. priceputi. Lucreaza cu materiale bune, cu anestezie la cererea ta, etc. Una peste alta, e f. f. bine! Trimite-mi un mail, sa-ti dau nr. de telefon, daca vrei.
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
tora97 spune:
si eu am unul bun, tinar, cu mina ff usoara, blind, etc...
daca te intereseaza zona PIATA VICTORIEI, da mi de stire
lix spune:
dentistul meu este super. un foarte bun anestezist, chirurg..si lista poate sa continue. face aceasta meserie din pasiune. daca ar avea bani, ar face-o gratuit. are cabinetul in Pt. Amzei- romana-chiar in centru. daca te intereseaza, anunta-ma.
Veronicai spune:
Dar prin zona Dristor cunoaste cineva un dentist bun si nu foarte scump?
V-as fi profund recunoscatoare daca m-ati ajuta, pentru ca mama mea are probleme cu dantura.
Va pup.
IULIA