Apa plata se fierbe?

Apa plata se fierbe? | Autor: Oana

Link direct la acest mesaj

Stiu ca s-a mai discutat subiectul pe forumul vechi, dar nu mai stiu care a fost concluzia: apa plata pt. preparat biberoanele se fierbe sau nu? (avind in vedere ca nu vreau sa folosesc de la robinet).
Si ce fel de apa folositi in general? (Izvorul alb, Izvorul minunilor, etc.)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Nu se fierbe, se bea asa cum e .
Eu aici folosesc Evian pentru , dar si pentru mine ...

O&A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna spune:

Eu nu i-am fiert-o niciodata.Am folosit apa Bucovina,Dorna , si Harghita.Despre Izvorul Minunilor nu am auzit lucruri laudabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Nu se fierbe si...nu folosi Izvorul Minunilor, in general cumpara firma carea are scris pe eticheta produs microbiologic pur.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Izvorul alb folosim noi. O fierbi doar daca faci ceai cu ea...hihihi...logic nu :o)
Pentru lapte nu e nevoie sa o fierbi.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Sa stii ca eu mai fierb si apa plata din cand in cand. Se spune ca-si mai pierde din proprietati dar eu nu prea inteleg CE anume poate sa-si piarda . Ca-si pierde ceva procentaj din magneziu sau calciu??? Eu nu ma supar ca si asa laptele praf pe care i-l dau Juliei e proportionat destul de bine pentru varsta ei.... Adica sa-i mai dau eu in plus ceva minerale din apa plata nu prea imi convine ....
Eu folosesc apa minerala plata EVIAN speciala pentru bebe (scrie si pe eticheta) si asta fiindca are cel mai putin procentaj de calciu, magneziu, sodiu, sulfati, etc. Apa de la Milupa are numai un procentaj de Calciu de exemplu.

Adela

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Adela draga prin fierbere mineralele din apa nu dispar asa ca nu vad rostul fierberii apei plate...prin fierbere eventual se mai descompun dar de disparut nici vorba...ptr. minerale

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

De ce credeti ca Izvorul Minunilor nu este buna?
Va intreb pentru ca m-ati speriat. Eu ii dau lui Andrei(are 4 ani si 8 luni) si mi se pare buna.

Mergi la inceput

Mirela, Izvorul minunilor provine din zona bihor unde sunt depozite radioactive in sol. Prin zona apa din fantani nu se bea insa cei de la Eyropeans Drinks o imbuteleaza

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruca spune:

quote:
Originally posted by Raluca

Mirela, Izvorul minunilor provine din zona bihor unde sunt depozite radioactive in sol. Prin zona apa din fantani nu se bea insa cei de la Eyropeans Drinks o imbuteleaza

Raluca

Raluca,

tu de unde stii chestia asta? te intreb pentru ca si eu ii dau fetitei mele tot Izvorul minunilor.... o stii din sursa sigura sau ai auzit-o asa, de undeva??? si, pe urma, cine garanteeaza ca Bucovina sau izvorul alb, sau alta apa nu are cine stie ce 'defecte'???

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Raluca draga unde am afirmat eu ca DISPAR? Ti-ai baut ? Daca nu, te servesc eu cu una.

Adela

quote:
Originally posted by Raluca

Adela draga prin fierbere mineralele din apa nu dispar asa ca nu vad rostul fierberii apei plate...prin fierbere eventual se mai descompun dar de disparut nici vorba...ptr. minerale

Raluca

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput