Mamici de mai-iunie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Helloooo, helllooooo!!!!

In primul rand as dori sa ii urez pietrii lunii din partea mea si a calutului de mare. Iti uram ca tie si lui BB, sa fiti sanatosi si sa aveti parte unul de celalat .

Irinel - nici eu nu cred ca este ve-o problema sa folosesti creme in perioada asta, cel putin in reviste sunt recomandate;
in ceea ce priveste , am mai spus intr-un rand ca doctorita mi-a recomandat sa folosesc metode naturale, asa ca acum mananc in fiecare dimineata pe stomacul gol tarate de grau si miere, inmuiate in lapte. Au acelasi gust ca musli si sunt foarte sanatoase, contin multe vitamine si chiar acid folic.

Eryka - si eu am aceeasi problema cu "luatul in brate" in timpul somnului . Referitor la am inteles ca este normal in aceasta perioada sa scada libidoul, dar cica revine in forta in luna a 4-a . Se pare ca la sfarsitul saptamanii viitoare intram in luna a 3-a

Fetelor, de 3 zile am observat ceva, daca dorm mult nu mai imi este atat de rau ca atunci cand sunt obosita. O fi o coincidenta? Eu dormeam in medie 6 ore pe noapte. Acum bag ca ursii aia puturosi cel putin zece (aseara am adormit la 20:30) si ma simt mai bine decat atunci cand dorm cum obisnuiam. La voi ati observat ceva de genul asta?

Cam atat deocamdata,
multi pentru si

Madutza si calutul de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Neata fetelor, si multumesc de urari! Sa ne dea Dumnezeu la toate bb-i sanatosi si frumosi si destepti!
Irinel, asa e ca inca nu stiu ce sa fac,daca trebuie neaparat sa ma duc in RO sau daca pot rezolva problema de aici prin procura, ma gandesc in fel si chip cum e mai bine si sa nu se iveasca probleme pe parcurs,cu actele astea,deci voi lua o decizie pana la urma.Oricum daca ma duc in tara intentionez sa ma duc la un medic,sa vad si eu cum stau, ca as vrea sa plec inainte de nov. deci inainte de programarea de aici.Mai nasol ar fi ca ar trebui cand ma intorc sa trec iar prin acelasi control,sa vada si doctorul de aici exact cum sta treaba, dar asta e.
Cu epilarea si eu ma intreb daca se mai poate, desi si eu am intrebat 2 doctori si mi-au zis ca nu e nici o problema.
Iar de , si mie mi se intampla sa nu mai am acelasi chef,desi aveam o gramada inainte, mai degraba cred ca e un fel de teama,stres , acum.
O zi buna si s-aveti pofta de mancare!

Piatra lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Piatra lunii, la multi ani!!! Multa sanatate si un bebel sanatos!!! Numai realizari si bucurii!!!

Eryka, mie mi-a spus ginecoloaga ca nu-i nici o problema daca faci dragoste ... doar sa fie mai "domol". Si mie mi-a fost frica, mai ales ca dupa asa o "partida" am avut usoare sangerari ... si am luat o pauza pana la urmatorul control ... dar mi-a dat lumina verde! Pacat numai ca nu am si pofta, dar sper sa revina, mai ales ptr. sotiorul meu!

Cat despre mirosuri nu am nici o problema ... mai ales mirosurile sotiorului meu, ca mereu mi-au placut!

Pupici la mamici si burtici!!!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Ma puns si eu sa scriu un pic, ca m-am mai avut chef. Dar sa stiti ca am citit tot ce sa- scris.

M-am simtit cam rau in ultima vreme. Dimineata si seara n-am chef de nimic.

Eu mi-am facut analizele si am lipsa de magneziu. Asa ca am dat-o pe banane. Stie cineva ce alte alimente contin magneziu?

Cu sunt intr-o pasa proasta chiar daca sotul meu e foarte finut de cand sunt. Acum e plecat 1 sapt si ma gandesc ca vine maine si normal ca ar vrea... Si eu incerc sa imi induc o stare romantica dar nu-mi prea iese.

Va pup,

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata fetele!

si La Multi Ani! si un bb sanatos, frumos si norocos! Piatra Lunii si sa ti se implineasca toate dorintele!

Fetele, eu am intrebat doctorul referitor la epilat si nu este deloc contraindicat...dimpotriva te ajuta sa ai o igiena mai riguroasa, mai ales in perioada sarcinii cand mediul vaginal se "indulceste" si e favorizata aparitia micozei de sarcina...

In schimb, referitor la Cheful de zbenguiala, eu as avea din plin dar nu am voie pana in saptamana a 12 a, dar mia zissa-i spun sotului sa manance bine pana ajung in luna a 4 a ca va avea nevoie de energie

Nu stiu voi cum santeti dar mie mi-a pierit pofta de mancare, n-am greturi, dar nu prea pot sa mananc, nu-mi vine sa ma ating de nimic, ma mai fortez sa bag cate ceva in gura ca stiu ca nu-i bine sa te infometezi, dar pe cat de mancacioasa eram pana acum, pe atat de putin mananc acum...

De abia astept si eu sa merg la doctor sa-mi vad sufletelul la ecograf, dar mai am de asteptat pana la sfarsitul lunii...ma consolez ca voi avea ocazia sa vad ceva, poate un contur mai clar de bebe si inimioara batand repede repede...

Va pupacesc si sa aveti o zi minunata!

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Multumesc de urari, si va doresc si voua la fel!
Nici eu nu prea am chef de mancare,si ma intreb si eu uneori ce face bb daca eu nu prea mananc,dar sper ca e bine si ca se hraneste din resursele mele,ca ursuletul iarna. Chiar si diseara ne gandim sa iesim si noi , dar habar n-am ce-as putea manca.Ei da ,daca ar fi un restaurant italian pe-aici ar fi altceva,dar asa chiar nu stiu.Plus ca nu vreau sa ne suim in
ca .
Cred c-o sa dau o raita pe la cumparaturi sa ma-nnoiesc nitel de ziua mea, poate-mi vine si pofta de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

La Multi Ani! Piatra Lunii si numai bine asa cum de altfel doresc tuturor fetelor.

Vreau sa va intreb si eu ceva. Are careva arsuri de la stomac, mai ales seara? Eu am si se pare ca accentueaza senzatia de rau. Stiu ca se pot lua tablete Rennie dar n-as vrea fiindca in acelasi timp produce constipatie si oricum cam sufer si din aceasta. Stiti alte metode de ameliorare a senzatiilor de arsura de la stomac/esofag?

Mersi pentru orice sugestie.

Liliana

P.S.
In privinta listei ar fi bine ca fetele noi sa se adauge la ultima lista care a aparut mai demult. Aceasta a fost:

Liliana - DPN - 5 Mai 2004
Teodora - DPN - 5 Mai 2004
Lauraa - DPN - 7 mai 2004
Albinutza - 10 Mai 2004
Irinusha - DPN - 10 mai 2004
Andra - DPN - 13 mai 2004
Natalia - DPN - 20 mai 2004
Piatra lunii- DPN -20 mai 2004
Eryka - DPN - 25 mai 2004
Madutza - DPN - 25 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Dana - DPN - 30 Mai 2004

Pe curind,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Liliana draguta, te acompaniez cu arsurile la stomac si cred ca o vom face toate pe rand...doctorul spunea ca sarcina provoaca o relaxare sfincteriana si din cauza asta simti aciditatea stomacala...nici eu nu stiu cu ce se calmeaza...cu biscuiti digestivi parca a fost mai bine putin, dar tot le-am simtit...din fericire nu mi s-a intamplat doar de vreo 3 ori. Popular stii ce se spune cand ai arsuri la stomac in timpul sarcinii? ca faci un bebe cu mult par

V-am pupat si sa va simtiti minunat!

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Si la prima sarcina am avut arsuri de la inceput si piana la sfirsit si baietelul meu a fost ... chel.

Da, si eu maninc bisuiti si piine goala si beau putina apa insa ceea ce este neplacut este ca se intimpla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Maaa iaaa asa o toropeala pe la orele astea, as de as rupe. Nu se mai face odata ora 4 sa plec de la serviciu. Ma gandesc cu groaza ca nu am nimic acasa, si mi-e greata sa fac ceva...

VREAAUUU ACASAAAA!!!!

madutza

Mergi la inceput