De religie baptista este cineva?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

quote:
Originally posted by camiT

.................... Chiar daca suntem asa de departe de cei dragi( care se afla in Resita) D-zeu ne arata zi de zi cat de mult ne iubeste si ne alina dorul de casa.

Cami draga,

Ce cauti tu tocmai acolo, la capatul lumii, de unde rasare soarele? Si cum iti merge? Nu stiu cand ai fost ultima oara pe-acasa, dar - cand vii -, poate reusim sa ne intalnim! Noi suntem la Biserica nr. 1, dar am impresia ca familia ta e la biserica Speranta. Ma insel?

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiT spune:

Draga oanaruth, nu te inseli. Socrii mei merg la biserica Speranta. Si eu m-asi bucura enorm de mult daca ne-am putea intalni cand o sa venim in tara. Dar pana sa ajungem noi in tara mai dureaza ceva. Dar, sa stii ca o sa te anunt negresit. Daca ar fi dupa mine acum asi pleca sa-i vad pe cei dragi. Ei, dar sti foarte bine ca D-zeu este cel care ne da intelepciune ca sa facem doar ceea ce este corect si bine in viata noastra si tot El ne da si rabdare ca sa nu actionam impulsiv si apoi sa regretam.
Sotul a venit aici la studii si eu l-am insotit, ca doar trebuie sa aibe sotioara grija de el.
Si am si eu o ocupatie ca doar sunt mamica.
si multa sanatate.

Cami si bebeul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Cami,

Multumesc pentru raspuns!
Va astept acasa, chiar daca va dura ceva timp pana atunci. Intre timp, Dumnezeu ne-a pus la dispozitie chiar si acest mijloc electronic de comunicare. Nu e minunat?

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor.Sunt si eu baptista si sunt din Arad.Ma inscriu si eu pe listuta voastra.
Va pup pe toate si mai intru pe-aici.Azi am descoperit subiectul.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna,

Hmmm ma gandesc ce sa scriu. Pana acum un an am mers la o bis baptista si acum merg la o bis crestina dupa evanghelie. Oricum nu are mare importanta "numele" ci trairea noastra, nu? Ma bucur ca v-am cunoscut, chiar mai intram pe "in fiecare zi cu Dumnezeu" si imi placea tare mult. Sotul meu este din Oradea si s-a mutat la Suceava.
DanaDarla, eu am o matusa care merge la bis fr Valentin Popovici si fratele meu a fost acum o luna in biserica la voi cu un grup de baieti de la el de la scoala El Roi.
Va pup si sper sa tinem aproape.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadarla spune:

Bine ai venit, Carmen.
Cine este matusa ta? Poate o stiu...
Nu stiu daca l-am vazut pe fratele tau cind a fost aici, din pacate (si zic "pacatele mele"...) nu pot sa ajung in fiecare duminica la biserica din cauza tripletilor. Cind ei nu sint in forma, e mai greu sa ajungem pentru ca stam cam la 75 km de biserica.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Imi permit si eu sa scriu...daca locuiti in Chicago,Troy,insemna ca voi cunoasteti citeva familii de baptisti pe care si eu le cunosc, de ex. fam Derecichei din Troy, dar si in Chicago sint multe familii de baptisti care sint din Oradea plecati.

Cumnatii mei sint baptisti, dar traiesc in Timisoara, insa viziteaza destul de des America.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Da, sint mai multe familii din Oradea la noi in biserica la fel ca si la alte biserici. Pot sa transmit vreun mesaj cuiva?
Cu toata placerea...
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

quote:
Originally posted by danadarla

Da, sint mai multe familii din Oradea la noi in biserica la fel ca si la alte biserici. Pot sa transmit vreun mesaj cuiva?
Cu toata placerea...
Dana

Dorin si Ortenzia Mitrofan. Ea este sora mamei mele si Dorin este varul meu pe care nu l-am vazut din 1989.

carmen

Mergi la inceput

Dorin e cumva cel care este bolnav? Imi cer mii de scuze daca il confund...

Mergi la inceput