constitutia Romaniei - modificari

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

In topicul "votati constitutia?" din "Discutii generale" talexia spune:

ATENTIE, totusi!

Cineva va vota NU, va vota, de fapt, PENTRU !

De ce? Pai, din pacate, explicatia este destul de simpla: in mediul rural, in cazarmele cu soldati (care chipurile nu vor mai exista), printre pensionarii care, neavand ce manca se cam plictisesc, printre orasenii naivi sau "interesati", exista suficienti votanti care vor spune DA hotarat fara sa aiba nici cel mai mic habar despre ceea ce voteaza (Lumea lui Gaitza). Nu ei lipsesc! Ei au fost mereu! Singura problema acum, spre deosebire de alegerile celelalte unde nu era nevoie, este reunirea majoritatii votantilor, adica vreo 8 milioane de alegatori. Daca nu se aduna majoritatea, modificarile pica si vor trebui refacute. Intrand in sectia de votare, fiecare din voi va contribui personal la constituirea majoritatii a carei rezultanta va fi, indubitabil, DA! Si mai pe inteles: daca merg 7 mil. de oameni si spun DA, modificarile pica. Daca merg 7 mil. care spun DA si mai vin 1 mil care spun NU, OOOOOOOOOOOOK! A trecut!

... si are dreptate. Eu o sa stau acasa!

Mergi la inceput

Aseara m-am convins pentru o foarte multa oara ca cei care ne conduc, clasa politica, este formata in marea ei majoritate din clovni, papitzoi fara pregatire, purtati doar de interes, fara pic de respect fata de noi, de popor.
Am urmarit aseara doar pt 15-20 de min o emisiune pe RealitateaTV: DE CE DA, DE CE NU PT CONSTITUTIE (sau cam asa ceva). Invitati Emil Boc (PD), unu din PNL -care erau pentu -si un profesor universitar care era contra. Nu i-am retinut numele pentru ca in cele 15-20 de min in care am urmarit emisiunea, numele profesorului nu a aparut niciodata pe ecran, in timp ce numele lui Emil Boc a aparut de 5-6 ori, iar al PNL-istului de 2-3 ori.

Dupa ce am urmarit 20 min emisiunea, m-am simtit jignit ca intelectual si cetatean al acestei tari de Emil BOC, deputat PD, agresiv, fara argumente logice, impertinent, de o ingorantza imensa si vorbind mult dar fara sa exprime o idee clara, consisa. Acest soi de oameni formeaza clasa noastra politica, acest soi de oameni iau decizii importante pentru noi... RUSINE!

Am incercat sa sun de 50 de ori de cele 2 numere de telefon pentru telespectatori, care bineintzeles ca sunau numai ocupat, chiar si in pauza publicitara.

Inainte de a merge la vot CITITI modificarile aduse constititiei.

http://www.petitiononline.com/ConstRo/petition.html

„Vor să schimbe Constituţia proastă pe care o avem cu una distrugătoare”. spune Parintele Antonie
http://www.scara.ro/nu/const/Parintele_Antonie_Constitutia.htm

Acesta "revizuire" a constitutiei lasa portite care vor putea fi speculate de grupuri de interese in interes personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Ender, ai postat acelasi mesaj in 3 subiecte.

Mergi la inceput

Asa e... erau 3 subiecte deschise pe tema constitutiei si m-am gandit ca nu toata lumea le urmareste pe toate 3. Daca n-am facut bine si crezi de cuviintza shterge 2 din ele.

Mergi la inceput