Cure rapide de slabire macar 3-5 Kg!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cea mai buna metoda de slabit e SPORTUL si renuntarea la masa dupa ora 7! Asa se slabeste treptat dar SIGUR, pielea si corpul vor arata super si in timp va veti dezobisnui sa mancati seara si veti fi in forma super pe termen lung. PS: multa apa plata si fara ciocolata(exista si dulciuri light!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Draga Gabriela, eu am slabit rapid si mult cu ciorba de varza, cred ca e cea mai buna cura(am tinut 3,5 luni mai multe cure) si cu ciorba am slabit cel mai bine.In 4 l apa pui la fiert 1 varza mare(cat vrei tu de mare),400 ml bulion,ceapa cata vrei(vreo 3 mari),ardei 1-2, telina, putina sare sau vegeta,1 strop ulei.
Nu e rea si poti manca cata vrei, dai jos sigur 3 kg/sapt.In reteta scia ca dai 7, acuma depinde de tine.
Sa nu renunti la grasimi si la fainoase, ca e cea mai mare greseala.Eu dupa saptamana cu varza am tinut fara grasime si fainoase si m-am dereglat(de slabit am slabit pana la urma vre 10 kg poate si mai bine in 3,5 luni, dar nu m-am infometat deloc, mancam pe saturate si destul de multisor).Dupa cura, de la lipsa grasimilor nu mi-a mai venit ciclul 5 luni am luat si injectii si degeaba, apoi a venit el singur, asa ca mananca si putine grasimi, nu renunta de tot la ele.Pe termen scurt nu e periculos.A, sa nu uit, in 3 sapt. am pus si eu tot chinul de 3 luni la loc, poate si mai bine.
Sfatukl meu este sa tii o tura(1 sapt) de ciorba de varza si atat, ca mai mult e periculos.Mult noroc!

Ada00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

daca ai vointa..

ora 8 - cafea fara zahar
ora 10 - 2 oua fierte tari
ora 12 250 ml suc rosii
ora 14- 100 g sunca Pra
ora 16 - un mar
ora 18 - 100 g branza vaci
ora 20 - 1 iaurt natural

se slabeste 1 kg /zi dar se zine max 1 saptamana
succese

la mine a mers ... singura pb e vointa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eu am reusit sa dau ceva jos doar cand am luat REGENON. Se elibereaza doar cu reteta (pe care numai eu stiu cum am obtinut-o!!!) si e foarte eficient. Tine de foame de nu-i adevarat. Si nici nu-i chiar asa de scump.
Bafta,

adar

Mergi la inceput