Cure rapide de slabire macar 3-5 Kg!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Unde anume e sala aia in Militari?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

In urma cu 5 ani, m-am confruntat si eu cu aceasta problema, kilogramele in plus. Si aveam destul de multe de dat jos, 19 kg. Am incercat nenumarate cure de slabire care promiteau rezultate rapide, numai ca promisiunile ramaneau doar pe hartie. Pana la urma singura sansa de a scapa de povara greutatii mele, a fost schimbarea alimentatie. Asa ca am scos din alimentatie grasimile, prajelile, maioneza, sosurile si mancarea gatita, pastele fainoase, produsele zaharoase si am consumat legume crude, fierte sau gratinate, lactate si branzeturi degresate, carne alba – pui fara piele si peste alb – fiert sau pe gratar, fructe. Am consumat ceaiuri de plante si cel putin 2 l de apa pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Pentru cele care nu au reusit sa intre pe site-ul recomandat de Roxana, am copiat pentru voi ce scrie acolo:

"Dieta pentru modificarea metabolismului
Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea
metabolismului este asa de profunda, incat la sfarsitul dietei se
poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp
de 2 ani. Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate
pierde toata grasimea acumulatat in tesuturi. Cura trebuie urmata 13
zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.
Recomandari:

Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o
guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune
oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura
poate fi reluata abia peste 6 luni.
Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand
corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3
luni.

Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile
vizitele sau musafirii.

Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.

Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.

Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.

Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.

Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau
fructe.

ZIUA 1

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie

ZIUA 2

mic-dejun:1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

ZIUA 3:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine
prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
cina:telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para,
portocala)

ZIUA 4:

prajita
pranz:200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

ZIUA 5:

mic-dejun:1 morcov mare ras
pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa

ZIUA 6:

prajita
pranz:2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

ZIUA 7:

mic-dejun:1 ceasca de ceai fara zahar
pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar

ZIUA 8:

mic-dejun:1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie

ZIUA 9:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie

ZIUA 10:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

ZIUA 11:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
pranz:200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

ZIUA 12:

mic-dejun:1 morcov mare ras
pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa

ZIUA 13:

prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie"

Mie mi se pare foarte greu
Numai bine,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Eu am tinut acest regim, numit dieta pentru schimbarea metabolismului. Se promiteau ca se slabesc intre 10 – 20 kg in cele 13 zile, eu am slabit vreo 7 kg, dar nu asta-i problema.
Se spune ca dupa terminarea regimului se poate reveni la o alimentatie normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani, dar cel putin la mine nu a fost asa. Am revenit la o alimentatie normala si nu mica mi-a fost mirarea cand dupa vreo 3 saptamani de la terminarea regimului, aveam inapoi cele 7 kg date jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu am tinut cura asta, de 13 zile, si am slabit numai 3 kg...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

"macar" 3-5 kg? Habar nu ai ce mult ceri.
Katink: si eu am tinut cura de schimbare a metabolismului si ca si Danna mai mult de 3 kg nu am slabit,in ziua a 7 am crapat de foame si la miel era sa lesin,ma uitam la el si nu-mi venea sa-l maninc.Si metabolismul nu s-a schimbat.(ala e in capul tau-ca daca-ti plac dulciurile si nu te poti abtine nici o cura nu te vindeca).
Si eu am incercat tot ce mi-a cazut in mina.(ma refer la curi de slabire)
De 2 luni maninc nu mai maninc piine,dulciuri.Beau multa apa pe zi,la servici maninc numai salata cu cascaval,piept de pui la gratar.Evit sa maninc dupa 7 seara,si nu mai beau deloc bauturi soft(Coca cola etc).
O luna de zile afurisitul de cintar nu s-a urnit de la 80kg,de abia dupa o luna am pierdut brusc 3kg.(de aia zic ca ceri mult)
Ma simt mai bine,am dat jos de unde nu-mi imaginam(solduri)si m-am ambitionat si mai tare.
Iti doresc mult succes.Ah,si ptr ca nu am slabit brusc nu am urme pe piele.Tu daca mai ai si un pic de timp de gimnastica-alergat e perfect.
PS Acum am vazut ca deja o saptamina a trecut si ti-a ramas numai una,dar sper sa te ajute sfatul meu pe viitor.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Uite aici:;
ora 9-un ceai -preferabil de slabit fara zahar
ora 11-2 mere
ora 13-piept de pui la gratar,fiert sau il poti inlocui cu parizer-150g
ora 15-2 mere
ora 17-iar piept
ora 19-un ceai
SE SLABESTE 3 KG IN 3 ZILE.INCEARCA SI TU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

buna fetelor,
eu sunt adepta curelor de slabire soc (adica cit mai repede posibil, o cura simpla care o poti tine si cind mergi la birou, fara prea multe alimente pe care nu ai timp sau bani sa ti le procuri)
cura mea este urmatoarea :
3 zile orez fiert, 3 zile morcovi, 3 zile mere.
se slabeste 1 kg pe zi. eu o tineam cam 5 zile (fiind si mica de statura, 3-4 kg erau suficiente). a avut tot timpul efect.
orezul se fierbe simplu, fara sare, si se maninca in orice cantitate.
mult succes
Layla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Hai ca m-am gasit s-apar si la sobektu asta, cred ca in curand o sa-mi dea titlu de "sfatoasa forumului"! Cel mai mult ii dau dreptate Danei(si gemenilor ei, sa-i traiasca). Fetelooooor nu va mai innebuniti organismul si stomacelu saracu cu (scuzati kcofonia) astfel de diete draconice!! Sa va explic cum se intampla: Incepeti regimul cu 500 kal/zi(sper ca nu!). Foarte bine,bravos! Organismul fiind obisnuit sa consume cam 2000-2500 kal/zi(in perioada de destrabalare) incepe sa haleasca din depozitele noastre(de pe oriunde or fi ele) si normal ca slabim! DAR, dupa un timp saracutul de el(organismul) se obisnuieste cu austeritatea asta si invata(grozava e mama natura!) sa traiasca si cu 500 kal/zi asa ca nu mai haleste din depozite; numai ca noi nu stim de aceste schimbari si dupa ce oprim regimul si revenim la destrabalare(ca de, doar am tinut regim, merge o ciocolata dupa atata chin), constatam ca importam mai mult decat am exportat(intelegeti ce vreau sa spun!)Deoarece el e obisnuit cu 500 kal/zi(cum am spus) si ce face?: Din 2500 cat am inceput sa-i (re)dam dupa regim el consuma doar 500 si......ghiciti voi ce face nebunaticu cu restu? DA, le depune la rezerve ca de, tre sa avem provizii de iarna, sa nu inghetam.
Acum lasand gluma, cel mai recomandat e sa-ti schimbi stilul de viata nu sa te infometezi sperand ca-ti schimbi metebolismul(in bine cel putin ca de schimbat se schimba!)
Pupici si multa bafta!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Salut,
Am citit mai mult asa printre raspunsuri deci este posibil sa ma repet... eu nu am aplicat pana cum nici o cura de slabire (acum sunt insarcinata si oricum nu etse cazul) vroiam doar sa va spun ce cura a tinut o prietena de a mea , de curand si nici mie nu imi venea sa cred ca a mers... bine, trebuie voinata si sa stai bine cu glicemia ca eu recunosc nu as putea tine cura sta... si probabil nici una...!

Deci 10 zile - ora 7 dim. o cafea (ceai) neindulcita sau cu zaharina, ora 9 - un ou fiert, ora 11 un pahar de de bulion de 250 ml, ora 14 - 100 g carne de pui fiarta sau parizer, ora 17 - un pahar bulion si ora 20 un mar! (orele le puteti ajusta probabil si in functie de cand va treziti) si in rest apa plata.

Prietena mea a slabit intr-o luna in care a facut cura respectiva de doua ori la diferenta de vreo 10 zile , cam 14-15 Kg.... ~ 7Kg/tura... asa ca a ajuns de la 70 kg la 55... recunosc ca si eu am rams masca....e adevarat ca ea se ingrasase ptr. ca manca mult nu ptr. ca avea probleme cu metabolismul si nci in urma vreunei sarcini! obs. A tinut cura respectiva foarte stict nici macar o gura de apa minerala nu avrut sa bea in plus!

Va urez succes daca o veti incerca... banuiesc ca mai mult ca sigur ceva se va vedea!

Helen

Mergi la inceput