V-ar placea ?? (in fiecare zi cu Dumnezeu)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliana spune:

Din Sfaturile duhovnicesti ale Maicii Sofronia ;

"Rugaciunea este alungarea intristarii si a descurajarii"
"Dupa cum din cuvinte si lucruri se vede cugetul,tot asa se vede din faptele bune ale inimii rasplata viitoare"
"Precum cel mai de pret dintre toate simturile este vederea,asa cea mai dumnezeiasca dintre toate virtutile este RUGACIUNEA".
"Nu cugeta si nu face nimic fara un scop placut lui Dumnezeu.Caci cel ce calatoreste fara scop va osteni in zadar"
"Multe sunt sfaturile aproapelui spre ceea ce este de folos.Dar nimanui nu i se potriveste asa de mult ca judecata CONSTIINTEI SALE"
"Tot binele vine de la Domnul dupa o anumita orinduire si pleaca pe ascuns de la cei nemultumitori,nerecunoscatori si lenesi."
"Primeste impletirea celor bune si a celor rele cu gindul egal si Dumnezeu va netezi neegalitatile dintre lucruri"
"Cel ce vrea sa faca ceva si nu poate,e socotit de catre cunoscatorul inimii - Dumnezeu -ca si cind ar fi facut.iar aceasta trebuie sa o intelegem atit cu privire la cele bune cit si la cele...rele"
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Multumim, Liliana, pentru Sfaturile duhovnicesti !
-----------------------------

"Cheama-Ma in ziua necazului, si Eu te voi izbavi, iar Tu ma vei proslavi !"
Psalmul 50:15

Elena&Laura

Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.

Mergi la inceput

19 Decembrie

"Copii, ascultati in Domnul de parintii vostri, caci este drept.
"sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta"- este cea dintai porunca insotita de o fagaduinta- "ca sa fii fericit, si sa traiesti multa vreme pe pamant."
Si voi, parintilor, nu intaritati la minie pe copiii vostri, ci cresteti-i in mustrarea si invatatura Domnului."

Efeseni 5:1-4

Elena&Laura

Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

"NU POATE AVEA PE DUMNEZEU DE TATA CINE NU ARE BISERICA DE MAMA"
Sf. Ciprian

Mosuleee nu ma uita cu bebelashuuuuwww.fortunecity.se/gladahuset/bjornesmagasinsg/93/images/baby4.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

RUGACIUNE

DOAMNE, DA-MI PUTEREA SA PRIMESC CU SUFLET LINISTIT, TOT CE-MI VA ADUCE ZIUA DE MAINE.

DA-MI PUTEREA SA MA LAS CU TOTUL IN VOIA TA CEA SFANTA SI IN FIECARE CLIPA SA STAI IN PREAJMA MEA, SI INTARESTE-MA.

ORICE VESTE VA ADUCE ZIUA DE MAINE, BUNA SAU REA, INVATA-MA SA O PRIMESC CU INIMA IMPACATA SI CU INCREDINTAREA NECLINTITA CA VOINTA TA STA ASUPRA TUTURORA.

FIE CA, IN TOT CE FAC SI IN TOT CE SPUN, VOIA TA SA-MI STAPANEASCA CUGETUL SI SIMTIREA; IAR CAND ASUPRA MEA VOR VENI IMPREJURARI NEASTEPTATE, AJUTA-MA SA LE IMPLINESC DUPA VOIA TA.

DA-MI PUTEREA SA LUCREZ CU TARIE SI CU INTELEPCIUNE, FARA SA STANJENESC SAU SA AMARASC PE APROAPELE MEU.
AJUTA-MA DOAMNE, SA POT DUCE POVARA ZILEI DE MAINE, CU TOATE CATE LE VA ADUCE EA.

STRUNESTE-MI VOINTA SI INVATA-MA SA MA ROG, SA SPER, SA CRED, SA INDUR, SA IUBESC SI SA IERT.

IAR CAND MA ROG, FIE CA TU INSUTI SA FII CEL CE SE ROAGA IN MINE.
AMIN

Mergi la inceput

Foarte frumoasa rugaciune, Rodica, chiar aveam nevoie de asa ceva astazi. Multumesc mult !

24 Decembrie

"In tinutul acela erau niste pastori, care stateau afara in camp, si faceau de straja noaptea imprejurul turmei lor.
Si iata ca un inger al Domnului s-a infatisat inaintea lor si slava Domnului a stralucit imprejurul lor. Ei s-au infricasat foarte tare.
Dar ingerul le-a zis: " Nu va temeti: caci va aduc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul:
astazi in cetatea lui David, vi s-a nascut un Mantuitor, care este Hristosul, Domnul.
Iata semnul dupa care-L veti cunoaste: veti gasi un prunc infasat in scutece si culcat intr-o iesle."

Evanghelia dupa Luca 2:8-12

Un Craciun Fericit si binecuvantat !

Sarbatori fericite !

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

RUGACIUNI PENTRU COPII:

INGERAsUL (2)

Ingeras coboară lin
Langa patul meu,
Somn usor tu sa-mi aduci,
De la Dumnezeu.

Sa adorm pe bratul tau
Dulce, dragastos,
Pana-n zori cand m-oi trezi
Dintr-un vis frumos!

Inger, ingerasul meu,
Tu pazeste-ma de rau
Si ma du la Dumnezeu.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !

Fie ca in anul asta Domnul sa ne dea mai multa sanatate, intelepciune, dragoste, nadejde, pace si liniste sufleteasca si sa ne ajute sa fim mai buni si mai ingaduitori unii cu altii !

Domnul sa fie cu voi in tot ceea ce faceti !

------------------

"Fiule, nu dispretui certarea Domnului si nu te mihni de pedepsele Lui. Caci Domnul mustra pe cine iubeste, ca un parinte pe copilul pe care-l iubeste !"
Proverbe 3:11-12

Un an nou cu multe bucurii !

Elena&Laura

Mergi la inceput

Laudati pe Domnul, toate neamurile, laudati-L, toate popoarele!
Caci mare este bunatatea Lui fata de noi, si credinciosia Lui tine in veci.
Laudati pe Domnul !

Psalmul 117

Un an nou cu multe bucurii !

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale spune:

L-am rugat pe Dumnezeu
Sa-mi dea putere,
Dar el m-a facut slab
Ca eu sa invat simplitatea si smerenia.
L-am rugat sa ma ajute
Sa fac fapte mari,