Ajutor medic pediatru
Raspunsuri - Pagina 2
mirela.mustaciosu spune:
Dr. Orasanu - Gr. Alexandrescu. Daca e de natura alergica, nu e obligatoriu sa cedeze la antialergice (i-ai dat Ketof? - se pare ca merge cel mai bine pe bronsite alergice). La Spit Gr. Alexandrescu se fac si aerosoli cu diverse substante pentru asa ceva. Poate ar fi totusi bine sa te consulti si cu un alergolog bun. Peste drum de spit. Gr Alexandrescu (pe Str. Gr. Alexandrescu), foarte aproape de Piata Victoriei e un cabinet particular specializat in alergologie - Dr. FILIP (a lucrat multi ani la spit. Gr. Alexandrescu). Doar ca e foarte scump. Nu stiu cat de eficiente sunt tratamentele pe care le face, dar am auzit foarte multi pacienti multumiti. In orice caz cand am fost sa discut cu el, erau in sala de asteptare foarte multi copii cu bronsite alergice (si alergii de toate naturile) care erau in tratament, veniti din toata tara. Va doresc multa sanatate. Sa ne dai vesti bune!
alexxia spune:
Multumesc din suflet fetelor
Alexia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
Marianar spune:
Incearca sa-i dai si STODAL de 3 ori/zi cate 1,5 ml iar seara inainte de culcare 1,5 ml KETOF.
Si Vladut acu'2 saptamani avea o tuse destul de urata, tusea in cate 4-5 reprize /zi si cam 2/ noapte, da tusea nu se incurca, ma speriam cand il auzeam. Am urmat acest tratament 5 zile si nu mai tuseste.
Nu stiu daca te ajuta ceea ce ti-am scris dar sper din toata inima sa va faceti bine.
Sanatate!
alexxia spune:
Mariana , multumesc mult pentru sfat, dar din pacate i-am dat si
STODAL si KETOF fara nici un rezultat.
Cu drag
Alexia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste